Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder med interesse for miljø, natur og administration til Landbrugsstyrelsen i København

Miljø- og Fødevareministeriet - Landbrugsstyrelsen

Storkøbenhavn

Indrykket
14-03-2019

Vil du arbejde med økologisk landbrug, målrettet regulering og miljøstøtteordninger og er du interesseret i miljø, klima, natur og administration? Synes du, at det er spændende at finde løsninger, der virker i praksis, og som tager hensyn til naturfaglighed, jura, effektiv sagsbehandling og kundevenlighed? Så er du måske vores nye medarbejder i Miljø og Biodiversitet.  

En ny målrettet regulering skal være med til at begrænse kvælstofudvaskningen til kystvand og grundvand. Økologisk landbrug er i fremgang. Det samme kan man sige om græs- og naturarealer, der plejes af hensyn til at sikre en høj biodiversitet. Du skal være med til at sikre, at administrationsgrundlaget for vores støtteordninger understøtter denne udvikling. Det betyder, at du er med til at ordningerne og den øvrige regulering skrues sammen, så de er gennemskuelige for ansøgerne og giver mening ude på marken, er lette at administrere samtidigt med at miljømålene opnås. Det kræver, at du er dygtig, vidende og kreativ og kan se ting fra flere sider, så balancen er i orden. 

Dine opgaver kan bl.a. omfatte:

  • Medvirke til at støtteordningerne udtænkes så de har størst mulig effekt og samtidigt understøtter en automatisk sagsbehandling  

  • Udarbejde skriftlige beslutningsoplæg om løsningsmodeller  

  • Udarbejde detaljerede beskrivelser af ønsker til IT-understøttelse 

  • Udarbejde vejledninger til ansøgerne 

  • Indgå i det løbende arbejde for at sikre en hensigtsmæssig administration af ordningerne 

Opgaverne løses ofte i samarbejde med vores afdeling i Augustenborg og vores departement samt en bred vifte af eksterne interessenter og interesseorganisationer, forskningsmiljøer, virksomheder og andre ministerier.

Om dig
Du har en naturvidenskabelig uddannelse som f.eks. agronom eller biolog. Det er en stor fordel, at du føler dig hjemme i administrativ sagsbehandling i et politisk miljø og hvis du har erfaring med sagsbehandling og effektive IT-løsninger. Her kan du udnytte, at du kan kommunikere mundtligt og skriftligt og hurtigt hjælpe dine kollegaer videre, når de støder på udfordringer. Solid faglig viden om landbrug, miljø, natur og økologi er endvidere en fordel.  

Du har overblik og kan tage initiativer for at sikre fremdrift i opgaverne. Du har gode analytiske evner uden at drukne i detaljer.  

Vi lægger desuden vægt på, at du har politisk tæft, og er en åben og imødekommende person, der bidrager positivt til en god trivsel i enheden. 

Dine kommende kollegaer 
I enheden Miljø & Biodiversitet er vi godt 50 medarbejdere, fordelt på fire teams der samarbejder om at fremme en bæredygtig udvikling i landbruget. Det sker bl.a. via udvikling og implementering af målrettet regulering, tilskudsordninger der gavner natur, miljø og klima bl.a. som en del af EUs fælles landbrugspolitik. Vi tilbyder et spændende fagligt miljø, hvor der både er mulighed for at lære fra erfarne medarbejdere og udfolde sine talenter. Vi ser os selv i Landbrugsstyrelsen som en fremsynet og dynamisk arbejdsplads, hvor der er grobund for spændende udfordringer som en del af et stort ministerium med mange udviklingsmuligheder både nationalt og internationalt.   

Ansættelsesvilkår 
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes ud fra erfaring og anciennitet og i henhold til overenskomst for akademikere i staten.  

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Nyropsgade 30, København V.

Kontakt 
Du kan læse mere om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk.  

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Per F. Ahle på telefon +45 25 23 83 82 eller pefa@lbst.dk.  

Ansøgning 
Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på Søg stilling) senest 28. marts 2019 kl. 23.59

Der vil eventuelt indgå test i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Landbrugsstyrelsen er en styrelse under Miljø- og Fødevareministeriet. Du bliver en del af et miljø, hvor vi mestrer balancen mellem mange modsætninger og det er vi stolte af. Hos os taler vi om alt fra landbrugsstøtte og Karnov til plantesundhed og digitalisering. Hvis du tør plante dit frø hos os, så lover vi, at det får de bedste vækstbetingelser.


Del dette job

Kontakt
Miljø- og Fødevareministeriet - Landbrugsstyrelsen
Nyropsgade 30
1780 København V
Kontakt
Nyropsgade 30
1730 København V
Danmark
Arbejdssted
-----------
Afdeling
---------
Praktisk information
Oprettet
14-03-2019
Udløber
28-03-2019
Kviknummer
LJA-71565461
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Miljø- og Fødevareministeriet - Landbrugsstyrelsen

Adresse
Nyropsgade 30
1730
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-03-2019
Udløber
28-03-2019
Kviknummer
LJA-71565461
Jobtype
Fuldtid
Fag
Administration
Beliggenhed