Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder med interesse for erhvervsdrivende fonde til Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-04-2021

En stor del af dansk erhvervsliv er ejet af erhvervsdrivende fonde. Erhvervsstyrelsen er fondsmyndighed for erhvervsdrivende fonde og søger en medarbejder til tilsynet med fondene. Vil du medvirke til at skabe gode vilkår for danske virksomheder og fonde, og har du stærke juridiske kompetencer? Så er du måske vores nye kollega i Fondstilsynet.

 

Om arbejdet i Fondstilsynet

Fondstilsynet er en del af området Virksomhedsregulering, som arbejder for at sikre gode erhvervsvilkår gennem effektiv erhvervsregulering. Ud over erhvervsdrivende fonde beskæftiger området sig med virksomhedsregulering i bred forstand lige fra selskabsret til lukkeloven.

 

I Fondstilsynet spænder opgaverne bredt inden for fondsområdet med alt fra tilsyn, kontrol, vejledning og fortolkning samt lovarbejde og ministerbetjening.

 

Erhvervsdrivende fonde adskiller sig bl.a. fra selskaber ved, at de ikke har nogen ejere. Vores primære opgave er at føre tilsyn med, at fondene overholder den gældende lovgivning og vedtægten. Derudover skal fondstilsynet tillade ændringer i vedtægter og samtykke til ekstraordinære dispositioner, herunder også fusion, likvidation, større omstruktureringer med mere.

 

Fondstilsynet arbejder professionelt og dialogbaseret, hvorfor dialog med fondsbestyrelser og deres juridiske rådgivere er en væsentlig del af arbejdet. 

 

Jobbet forudsætter, at du med fornøden autoritet kan optræde som tilsynsmyndighed, herunder stille krav om efterlevelse af forpligtelserne, der følger af lovgivningen på området. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at sætte dig ind i lovkrav og praksis og med at håndhæve disse.

 

Du skal kunne lide at arbejde i et højt tempo, være fleksibel i travle perioder, ligesom du skal kunne lide at arbejde i et team, hvor der stor fokus på fagligheden.

 

Er du vores nye kollega?

Du har en fagligt stærk baggrund som cand.jur., cand.merc.jur. eller tilsvarende samfundsvidenskabelig videregående uddannelse. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring inden for selskabsret og fondsret eller med tilsynsarbejde. Derudover skal du gerne have viden om og erfaring med at håndtere konflikter samt være god til at formulere dig skriftligt og mundtligt.

 

Vi sørger for at give dig en grundig oplæring, og du vil få tildelt en tutor i starten af din ansættelse. Længden vil afhænge af dine kvalifikationer/uddannelse. Nyuddannede kan også komme i betragtning til stillingen.

 

Som person er du servicemindet og udadvendt og kan samtidig håndtere en tilsynssituation med autoritet og myndighed. Du skal kunne lide at arbejde selvstændigt og struktureret, men også at samarbejde med andre om at løse opgaver.

 

Du skal udvise engagement, kunne tage initiativer, være fleksibel og samtidig bidrage positivt til det gode kollegiale sammenhold i teamet. Du er digitalt orienteret og skal have lyst til at skabe udvikling på området bl.a. i forhold til at få sagsbehandlingen og digitaliseringen til at spille endnu bedre sammen.

 

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 800 medarbejdere, som arbejder på fire forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret på Langelinie i København.

 

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

 

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

 

Om ansættelsen

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for at forhandle tillæg. Indplacering vil være som fuldmægtig. Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Søren Corfixsen Whitt på telefon 35 29 13 78. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Diana O. Jørgensen på telefon 91 33 71 39.

 

Interesseret?

For at søge stillingen klikker du på linket Søg stilling i annoncen og følg instruktionerne. Din ansøgning, CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest søndag den 16. maj 2021.

 

Vi forventer at holde samtaler i uge 20 og 21. Der vil blive anvendt test i rekrutteringsprocessen.

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund, derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Søg jobbet

Ansøgningsfrist: 16-05-2021

Arbejdssted: København

   

Hjemmeside

https://erhvervsstyrelsen.dk/

 

Spørgsmål om jobbet

Diana O. Jørgensen

HR-rekrutteringspartner

91 33 71 39

 

Søren Corfixen Whitt

Kontorchef

35 29 13 78

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-04-2021
Udløber
16-05-2021
Kviknummer
LJA-81990988
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Grønlands Selvstyre, Forbruger- og Konkurrencestyrelsen

Grønlands Selvstyre, Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
21-04-2021
Ansøgningsfrist
16-05-2021
Kviknummer
LJA-81990988
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed