Gem annonce

Marketing/kommunikation-student til Ledelse i Faglighed og Frivillighed

IDA

København, Storkøbenhavn

Indrykket
10-06-2024

Er du god til at formulere dig? Kan du lide at arbejde kreativt med tekster og lege med bogstaver, sætninger og formuleringer? Så skal du måske kigge nærmere her.

Vi søger en student, der kan skrive levende, sælgende tekster om IDAs mange tilbud til ledere (konferencer, arrangementer, podcasts mv.) Du skal kunne skrive og formidle emner om ledelse og teknologi, så englene synger.

 

IDA er et fagligt fællesskab for ingeniører, IT professionelle og Science uddannede, herunder dem, der er ledere. Du får muligheden for at være en del af afdelingen Faglighed og frivillighed, hvor vi igennem fagtekniske netværk og regionale enheder har ansvaret for at understøtte den teknologiske videndeling med medlemmerne - og her særligt med fokus på IDAs medlemmer, der er ledere. Det foregår ved konferencer, arrangementer, kurser, webinarer, podcast og community. Og det er netop disse, som skal formidles til ledermedlemmerne. IDA skal synliggøres som den foretrukne organisation for ledere med en STEM-baggrund (Science, Technology, Engineering, Math).

 

Om jobbet

Som kommunikationsstudentermedhjælper i afdelingen Faglighed og frivillighed har du stor indflydelse på at formidle og sælge ydelser til ledere og synliggøre IDA som en organisation for ledere. Du vil være med til at udvikle og udbyde konferencer, arrangementer, podcasts og artikler til de mere end 15.000 ledermedlemmer.

 

Dit arbejde vil primært bestå i at skrive ledelsesindhold til nyhedsbreve, hjemmesiden og SoMe. Dertil skal du definere, hvilke typer ledere, du skriver til. Du skal derfor kunne beskrive fx arrangementer og podcasts på lige netop den måde, der passer til medie og målgruppe.

 

Ofte er indholdet, du skriver om, også indhold, der skal skabes, og du vil derfor også oprette arrangementer og uploade podcasts til IDAs system. Du vil blandt andet lære at arbejde i programmet Umbraco (CMS). Derudover består arbejdet også i at kunne tænke helhedsorienteret, da du skal kunne planlægge markedsføringen af forskellige initiativer og indhold.

 

Du vil arbejde i tæt samarbejde med IDAs ansvarlige for ledersegmentet i afdelingen og andre medarbejdere, der arbejder med kommunikation og markedsføring. Du får støtte til både at forstå det ledelsesfaglige samt at bruge IDAs systemer af dine kollegaer. 

 

Dine primære opgaver vil være:

  • Skrive indhold til nyhedsbreve, der formidler lederstof og ydelser til IDAs mange ledere og ledelsesinteresserede

  • Opdatere ledersite på ida.dk

  • Forfatte forskellige initiativer, som IDA skal udbyde til ledere

  • Uploade podcastepisoder og markedsføre episoderne

  • Supportere og udføre andre marketingopgaver samt assistere med praktik ved større arrangementer

  • Være med på et godt grin

Om dig

Du er i gang med en kommunikationsuddannelse - måske er du på 3. år? Vi forventer, at du på din uddannelse lærer at sætte dig ind i et specifikt emne for derefter at kunne formidle det til en specifik målgruppe. Du kender kommareglerne og anvender dem uden tøven. Du kan skrive i et levende sprog og finde gode vinkler til nye tekster.

 

Derudover forventer vi, at du:

  • er dygtig i skriftlig kommunikation og skriver fejlfrit og grammatisk korrekt dansk.

  • har gode it-kompetencer og en god teknisk forståelse, så du nemt kan lære nye programmer at kende - vi har systemerne og skal nok lære dig at bruge dem, hvis du ikke kan dem i forvejen (Umbraco, PowerPoint og evt. Agilic)

  • har gode samarbejdsevner

  • kan arbejde selvstændigt og tage ansvar for at opgaverne bliver fulgt til dørs

 

Vi tilbyder

Et inkluderende og lærerigt miljø med kollegaer på et højt fagligt niveau, hvor vi prioriterer at have det godt og sjovt med hinanden, samtidig med at vi sætter vores faglighed højt og tager et stort ansvar for de opgaver, vi løser. Vi ved godt, at studerende også går på arbejde for at lære, så din faglige udvikling er også vigtig for os.

 

Vi anser det for selvfølgeligt, at arbejds- og studieliv skal kunne balancere, så stillingen er som udgangspunkt 15 timer om ugen, men kan tilpasses eksamensperioder. Der er rig mulighed for hjemmearbejde, men vi prioriterer stadig at have kontakt med hinanden dagligt.

 

Vi bor i et moderne hus på Havnefronten i København; lige ved Hovedbanegården.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

IDA

Adresse 1
Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-06-2024
Udløber
24-06-2024
Kviknummer
LJA-85538637
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund, Salg og markedsføring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

IDA

Adresse
Kalvebod Brygge 31-33
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
10-06-2024
Ansøgningsfrist
24-06-2024
Kviknummer
LJA-85538637
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund, Salg og markedsføring
Beliggenhed
Gem annonce