Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Marketing Automation Konsulent til IDA

IDA

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-05-2022

Kan du udarbejde målrettede nyhedsbreve, der konverterer, sælger arrangementer og netværksmedlemskaber med relevans for den enkelte modtager? Har du indsigt i arbejdet med data, segmenter og målgrupper? Og forstår du at målrette indhold til de rigtige målgrupper, kombineret med en god evne til at skrive til nyhedsbrevmediet, så er det dig vi leder efter.

IDA er Danmarks største faglige fællesskab og fagforening for ingeniører, it- og naturvidenskabeligt uddannede. Med mere end 140.000 medlemmer der spænder bredt fagligt og i forskellige livssituationer, har vi brug for at forfine og videreudvikle, hvordan vi sikrer, at de rigtige mennesker får det rigtige indhold på det rigtige tidspunkt via den rigtige kanal.

Og det er her, du kommer ind i billedet.

Som Marketing Automation Konsulent bliver du en del af afdelingen Teknologi, netværk og regioner, og du kommer til at arbejde med ny- og videreudvikling af vores kommunikation og markedsføring af ca. 2500 arrangementer årligt. Disse arrangementer er forankret i IDAs mange forskellige faglige og regionale netværk, drevet af aktive/frivillige medlemmer af IDA. Specifikt bliver du en del af et tværgående team, der består af netværkskoordinatorer og nyhedsbrevredaktører for IDAs fagtekniske og regionale netværk. Du kommer også til at arbejde tæt sammen med IDAs tværgående team Data & Digitale kanaler, hvor den overordnede superbruger på vores platform er placeret.

Du kommer til at spille en central rolle ift. at udarbejde segmenter til teamet, koordinere indhold og sikre relevant kommunikation på tværs. Sammen med en kollega skal du hjælpe med til, at vi får teamets nyhedsbreve til at performe maksimalt.

Dine primære opgaver omfatter:

  • Opsætte nyhedsbreve
  • Intern kvalitetssikring, support og feedback til afdelingens andre nyhedsbrevredaktører
  • Opbygge og vedligeholde promotions til markedsføring af IDAs større events og konferencer
  • Bygge og vedligeholde segmenter
  • Bidrage til at indsamle, berige og kvalitetssikre data i relevante systemer, på tværs af kanaler
  • Bidrage til at e-mail kanalen optimeres og udnyttes bedst muligt på tværs af IDAs mangfoldige nyhedsbrevlandskab
  • Forretningsorienteret og forståelse for IDA som en medlemsdrevet organisation

Vi forventer, at du har erfaring med segmentering og nyhedsbreve. Du har et analytisk mindset og bruger data og indsigter om vores medlemmer som drivkraft for forbedringer.

Du får en bred kontaktflade i IDA, så på personlighedssiden er du udadvendt, inkluderende, åben for input, og du kommunikerer klart og forståeligt - også til og med kollegaer og frivillige medlemmer, der ikke har din faglighed.

Du bliver en del af et særligt fællesskab i IDA

I IDA gør vi meget ud af, at "one size fits none". Vi arbejder bl.a. fri af tid og sted, hvilket betyder at du får stor frihed til at tilrettelægge din arbejdstid og -sted i samspil med nærmeste leder, team og opgavebehov. Når vi møder ind, har vi smuk udsigt over Københavns havn, samt en fremragende frokostordning. Vi brænder alle for at skabe værdi for vores medlemmer og frivillige drivkræfter.

I de værdimæssigt højere luftlag har vi et princip om, at vi med udgangspunkt i viden om mennesker, skaber fleksible arbejdsliv, der giver vores medlemmer de vilkår, som passer bedst muligt til den enkelte. Vi ved, at der er sammenhæng mellem at brillere på job og udvikle sig som menneske.

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte, Christine Simonsen Nielsen, på csn@ida.dk

Ansøgningsfrist d. 9. juni 2022. Første runde ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 15.-17. juni og anden runde d. 20.-21. juni, med forventet opstart 1. august.

Du søger jobbet på www.ida.dk/job, vi beder dig om ikke at sende e-mails med vedhæftede personfølsomme oplysninger. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces.

Region:

Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

09-06-2022

Arbejdssted:

Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V

Yderligere oplysninger fås hos:

Christine Simonsen Nielsen

Hjemmeside:

https://ida.dk/

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

IDA

Adresse 1
Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-05-2022
Udløber
09-06-2022
Kviknummer
LJA-83621380
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Salg og markedsføring
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

IDA

Adresse
Kalvebod Brygge 31-33
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
17-05-2022
Ansøgningsfrist
09-06-2022
Kviknummer
LJA-83621380
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Salg og markedsføring
Beliggenhed