Gem annonce

Marketing Automation Konsulent til 1-årigt barselsvikariat

IDA

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-11-2022

Marketing Automation Konsulent til 1-årigt barselsvikariat i IDA

Kan du udarbejde målrettede nyhedsbreve, der konverterer, sælger arrangementer og netværksmedlemskaber med relevans for den enkelte modtager? Har du indsigt i arbejdet med data, segmenter og målgrupper? Og forstår du at målrette indhold til de rigtige målgrupper, kombineret med en god evne til at skrive til nyhedsbrevmediet, så er det dig vi leder efter.

IDA er Danmarks største faglige fællesskab og fagforening for ingeniører, it- og naturvidenskabeligt uddannede. Med mere end 140.000 medlemmer der spænder bredt fagligt og i forskellige livssituationer, har vi brug for at forfine og videreudvikle, hvordan vi sikrer, at de rigtige mennesker får det rigtige indhold på det rigtige tidspunkt via den rigtige kanal.

Og det er her, du kommer ind i billedet.

Som Marketing Automation Konsulent bliver du en del af afdelingen Teknologi, Netværk og Regioner, og du kommer til at arbejde med ny- og videreudvikling af vores kommunikation og markedsføring af ca. 2000 arrangementer årligt. Disse arrangementer er forankret i IDAs mange forskellige faglige og regionale netværk, drevet af aktive medlemmer, som arbejder frivilligt for IDA. Specifikt bliver du en del af et tværgående team, der består af netværkskoordinatorer og nyhedsbrevredaktører for IDAs fagtekniske og regionale netværk. Du kommer også til at arbejde tæt med IDAs tværgående team Data & Digitale kanaler, hvor den overordnede superbruger på vores platform er placeret.

Du kommer til at spille en central rolle ift. at udarbejde segmenter til teamet, koordinere indhold og sikre relevant kommunikation på tværs. Sammen med en kollega skal du hjælpe med til, at vi får teamets nyhedsbreve til at performe maksimalt.

Dine primære opgaver omfatter:

  • Opsætte nyhedsbreve
  • Intern kvalitetssikring, support og feedback til afdelingens andre nyhedsbrevredaktører
  • Opbygge og vedligeholde promotions til markedsføring af IDAs større events og konferencer
  • Bygge og vedligeholde segmenter
  • Bidrage til at indsamle, berige og kvalitetssikre data i relevante systemer, på tværs af kanaler
  • Bidrage til at e-mail kanalen optimeres og udnyttes bedst muligt på tværs af IDAs mangfoldige nyhedsbrevlandskab
  • Forretningsorienteret og forståelse for IDA som en medlemsdrevet organisation

Vi forventer, at du har erfaring med segmentering og nyhedsbreve. Du har et analytisk mindset og bruger data og indsigter om vores medlemmer som drivkraft for forbedringer. Har du kendskab til Agillic er det en stor fordel.

Du får en bred kontaktflade i IDA, så på personlighedssiden er du udadvendt, inkluderende, åben for input, og du kommunikerer klart og forståeligt - også til og med kollegaer og frivillige medlemmer, der ikke har din faglighed.

Du bliver en del af et særligt fællesskab i IDA

Vi arbejder fri af tid og sted, hvilket betyder at du får stor frihed til at tilrettelægge din arbejdstid og -sted i samspil med nærmeste leder, team og opgavebehov. Når vi møder ind, har vi smuk udsigt over Københavns havn, samt en fremragende frokostordning. Vi brænder alle for at skabe værdi for vores medlemmer og frivillige drivkræfter.

I de værdimæssigt højere luftlag har vi et princip om, at vi med udgangspunkt i viden om mennesker, skaber fleksible arbejdsliv, der giver vores medlemmer de vilkår, som passer bedst muligt til den enkelte.

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte, Nadia Christiansen, tlf. 3318 9736, nach@ida.dk eller Christine Simonsen Nielsen, tlf. 3318 46 04, csn@ida.dk.

Ansøgningsfrist d. 27. november 2022. Første runde ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 29. november 2022, med forventet opstart 1. januar 2023.

Bemærk, at du kun kan søge jobbet via vores rekrutteringssystem, hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi behandler desværre ikke ansøgninger sendt pr. e-mail eller lignende.

Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

IDA

Adresse 1
Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-11-2022
Udløber
27-11-2022
Kviknummer
LJA-84252090
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Analyse og information, Kommunikation og medier, Salg og markedsføring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

IDA

Adresse
Kalvebod Brygge 31-33
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
15-11-2022
Ansøgningsfrist
27-11-2022
Kviknummer
LJA-84252090
Jobtype
Vikar/barsel
Kategori
Analyse og information, Kommunikation og medier, Salg og markedsføring
Beliggenhed
Gem annonce