Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Market Access Student

AbbVie A/S

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-04-2019

About AbbVie

AbbVie (NYSE:ABBV) is a global, research-driven biopharmaceutical company committed to developing innovative advanced therapies for some of the worlds most complex and critical conditions. The companys mission is to use its expertise, dedicated people and unique approach to innovation to markedly improve treatments across four primary therapeutic areas: immunology, oncology, virology and neuroscience. In more than 75 countries, AbbVie employees are working every day to advance health solutions for people around the world.  For more information about AbbVie, please visit us at www.abbvie.com. Follow @abbvie on Twitter, Facebook or LinkedIn.

 

 

AbbVie: Determined to Make a Difference [Updated]

People. Passion. Possibilities. Those three simple words mean everything at AbbVie, where patients always come first. So do cutting-edge science and innovation, which fuel our expanding pipeline as we take on the world's toughest health challenges in oncology, immunology, liver disease, women's health and beyond. Together, we strive to make a difference for patients around the world. For more visit: www.abbvie.com.

 

Job Description

Market Access student i AbbVie

Har du lyst til at være med til at påvirke den sundhedspolitiske dagsorden i Danmark og gøre en forskel for vores patienter? Har du indsigt i det danske sundhedssystem og politisk tæft? Så kan du måske blive AbbVies nye Market Access student.

 

Vi søger en student, der har mod på at prøve kræfter med public affairs arbejde inden for et af de mest profilerede, udfordrende og komplekse politikområder i Danmark - sundhedspolitik. Som Market Access student hos AbbVie får du et stort ansvar i alle faser af vores projekter, fra idéudformning, analyse, strategiudvikling, kontakt til eksterne stakeholders, eksekvering og intern evaluering. Derfor er det vigtigt, at du trives i en omskiftelig hverdag med alsidige arbejdsopgaver, der ofte afhænger af de aktuelle politiske dagsordener.

 

Sammen med dine Market Access kollegaer vil du komme til at arbejde med alle elementer inden for public affairs, hvor nøgleordene er viden, kommunikation, strategi, samarbejde og dialog med eksterne interessenter. Her vil dine typiske arbejdsopgaver være vidensindsamling, monitorering af politiske dagsordener og sygdomsterapiområder, analyser, kommunikationsopgaver, strategisk input og kontakt til og dialog med eksterne interessenter. I det arbejde vil du få alt det ansvar, du kan bære, så vi i fællesskab kan sikre de bedst mulige udviklingsmuligheder for dig.

 

Qualifications

Om dig:

Du er studerende på en samfundsvidenskabelig eller anden relevant videregående uddannelse og har minimum 1 år tilbage på studiet. Du har politisk tæft og øje for muligheder og åbninger i det politiske landskab. Du er udadvendt, engageret, god til mennesker og kommunikativt stærk både skriftligt og mundtligt. Du er selvstændig, har masser af initiativ og ideer, og er klar på en vekslende og uforudsigelig hverdag. Arbejdssproget i virksomheden er dansk, men en stor del af kommunikationen til den globale del af virksomheden foregår på engelsk, så et godt skriftligt og mundligt engelsk er en forudsætning. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har kendskab til eller tidligere har arbejdet med interessevaretagelse, sundhedspolitik eller sundhedssystemet.

 

Om os:

AbbVie (NYSE: ABBV) er et globalt, forskningsbaseret biofarmaceutisk selskab dannet i 2013 efter at være blevet separeret fra Abbott Laboratories. Vores mission er at bruge vores ekspertise, dedikerede medarbejdere og unikke tilgang til innovation for at udvikle og markedsføre avancerede terapeutiske produkter, der behandler nogle af verdens mest komplekse og alvorlige sygdomme. AbbVie beskæftiger cirka 29.000 medarbejdere på verdensplan og markedsfører lægemidler i mere end 170 lande. AbbVie Danmark er i 2017 kåret som Danmarks bedste mellemstore arbejdsplads.

 

Er du interesseret?

Arbejdstiden er som udgangspunkt 15-20 timer ugentligt og stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Yderligere information om stillingen kan fås hos Market Access Lead, Andreas G. Stefansen på tlf. 42 14 27 00

 

Ansøgningsfrist: 26. April 2019

 

Additional Information

 

  • Travel: No

  • Job Type: Temporary Work

  • Schedule: Part-time

Del dette job

Kontakt

AbbVie A/S

Adresse 1
Emdrupvej 28C
2100 København Ø
Danmark
Tlf
7230 2028
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
26-04-2019
Kviknummer
LJA-72565159
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Politik og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

AbbVie A/S

Adresse
Emdrupvej 28C
2100
København Ø
Danmark
Tlf 7230 2028
Praktisk information
Indrykket
15-04-2019
Ansøgningsfrist
26-04-2019
Kviknummer
LJA-72565159
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Administration, Politik og samfund
Beliggenhed