Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Managers og konsulenter til udvikling af det psykiske arbejdsmiljø i private og offentlige organisationer

Marselisborg Consulting

København, Storkøbenhavn

Aarhus, Østjylland

Indrykket
09-11-2021

Fagligt stærke managers og konsulenter til styrkelse af arbejdsmiljøet i private og offentlige organisationer

Vi søger managers og konsulenter, der kan skabe værdi på bundlinjen for vores private og offentlige kunder i deres bestræbelser på at udvikle arbejdsmiljøet til gavn for:

 • Motivation og arbejdsglæde

 • Produktivitet og effektivitet

 • Sygefravær og personaleomsætning

 • Samarbejde og kreativitet

 • Mulighederne for at tiltrække nye medarbejdere

 

På 68 procent af danske arbejdspladser oplever medarbejderne et pres fra arbejdet med krævende borgere (patienter, kunder, elever osv.). Danmark har dermed Europas fjerdestørste andel af arbejdspladser, hvor medarbejderne oplever et pres fra arbejdet med mennesker (European Agency for Safety and Health at Work, 2019). Samtidig tilskrives 28 procent af alt sygefravær blandt lønmodtagere i Danmark dårligt arbejdsmiljø (https://fho.dk/blog/2021/08/28/bedre-arbejdsmiljoe-kan-oege-beskaeftigelsen-med-22-500/).

Kan du? Vil du? Så får du lov

Som manager og konsulent ved Marselisborg Consulting får du ansvaret for:

 • Strategi- og organisationsudviklingsforløb for ledere og medarbejdere med gennemgående fokus på at konsulentydelserne skaber grundlag for forandring af praksis. Du skal bl.a. operere med kultur- og strategiudvikling, forandringsledelse, profiltest, udvikling og tilpasning af arbejdsformer

 • Kvantitative og kvalitative analyser, der ofte kombinerer styrkerne ved registerbaserede undersøgelser og survey med fokusgruppeinterview og observationsstudier, der kan give kunden et indblik i egne styrkepositioner og potentialer. Ofte handler det om at bistå kunden i at prioritere egne ressourcer ift. de indsatser og tiltag, der har størst impact for de ansattes trivsel og performance

 • Procesfacilitering med særligt fokus på forandringsprocesser, hvor vi vægter, at konsulenten har indgående erfaring med gennemgribende kulturudviklingsforløb, der understøtter det psykosociale arbejdsmiljø

 • Skriftlig og mundtlig formidling, der sætter fokus på 1) modtagerens behov, 2) at øge fastholdelsen af de virksomme mekanismer, 3) at emnerne præsenteres på et niveau, hvor erfaringer, tilgange og indsatser kan overføres til differentierede praksisser

 

Hvad kan du forvente?

Vores ansatte holder sig opdateret inden for procesfacilitering, ny analyserelevant forskning, kvantitative og kvalitative analysemetoder, udvikling i datakilder, softwarefærdigheder samt sektorfaglige relevante analyseudgivelser. Vores konsulenter deltager også i relevante konferencer, kurser og arbejder meget med interne oplæg, seminarer og kursusdage.

Vi arbejder med et stort drive, en høj grad af professionel stolthed og fagligt engagement for opgaverne, men samtidig sker det i et humoristisk miljø med en uformel atmosfære og kort afstand mellem ledere og medarbejdere. Vi er ambitiøse og hjælper hinanden, fordi det skaber et gedigent arbejdsmiljø, der kommer vores kunder til gode.

I det daglige vil du typisk arbejde i mindre teams ofte på tværs af kontorer. Din opgaveløsning vil bære præg af tæt kundekontakt, hvor kunden forventer konkret viden og rådgivning, der kan omsættes direkte i driften. Det er derfor altid kundens behov, der er i centrum. Vi gør det, der virker, hvorfor vi heller ikke er bundet af faste koncepter.

Hvem er du?

Kunderne stiller naturligt nok høje krav til os. Vores opgaver skal nå et konkretiseringsniveau, som betyder, at opdragsgiverne direkte kan realisere effektiviseringer, øge kvaliteten af deres arbejde, skabe bedre trivsel i deres organisationer eller virksomhed. Det sker kun, hvis vi samtidigt kan styrke den oplevede service hos kunderne eller modtagere af offentlige serviceydelser.

Vores opgaveløsninger kræver derfor stærke konsulentkompetencer koblet med en grundig forståelse for fagområdet samt ofte en hel del innovation og kreativitet.

Vi lægger vægt på, at du har erfaring fra arbejdsmiljøområdet, dels de metoder og tilgange, som vi anvender som konsulenter og dels ift. viden om hvad der styrker det psykosociale arbejdsmiljø. Helt konkret er vi optaget af, at du kan trække på en bred vifte af konsulentkompetencer, eksempelvis:

 • Evnen og lysten til at drive udviklingsprocesser og forandringsprojekter gerne på både leder- og medarbejderniveau

 • Evnen til at omsætte komplekse indsigter til operationel viden og læring for medarbejdere og ledere

 • Relevant akademisk baggrund (fx erhvervspsykolog), der giver dig de nødvendige procesfaciliterings-, dialogiske og metodemæssige færdigheder herunder gerne indgående kendskab til arbejdet med personprofiler

 

Om Marselisborg

Marselisborg Consulting er en landsdækkende konsulentvirksomhed med ca. 35 konsulenter, der sammen løser mere end 80 projekter for styrelser og kommuner årligt. I tillæg hertil fungerer vi som autoriserede arbejdsmiljørådgivere med særligt fokus på styrkelsen af det psykosociale arbejdsmiljø i private og offentlige organisationer.

Marselisborg Consulting udvikler indsatsen på de brede velfærdsområder gennem organisationsudvikling, analyse og evaluering. Siden 2002 har vi specialiseret os i udviklings- og forandringsprocesser inden for den offentlige sektor. Derudover driver vi Work & Life, som dagligt udfører en tværfaglig rehabiliteringsindsats med det formål at støtte udsatte borgere tilbage til arbejdsmarkedet. Denne særlige kombination gør Marselisborg i stand til at udføre udviklings- og forandringsprocesser på alle niveauer inden for velfærdsområdet, fordi vi kan inddrage faglig ekspertise, viden og praksiserfaring fra såvel vores konsulentvirksomhed, som vores anden aktør virksomhed. I samarbejde med Marselisborg IT udvikler og implementerer vi digitale løsninger, der understøtter vores kunders behov for løbende læring og krav til resultatskabelse.

Vi er en ærlig og troværdig samarbejdspartner, der tør italesætte de udfordringer, vi ser. Vores medarbejdere er engagerede med fokus på, at vores indsatser skal skabe værdi for vores samarbejdspartnere. Kvaliteten er i højsædet, og vi ønsker hele tiden at udvikle os.

Hos Marselisborg Consulting kan vi udføre alle dimensioner i en udviklings- og forandringsproces- fra analyser, strategiplaner, ledelsesrådgivning til kompetence- og faglig udvikling af medarbejdere til direkte forandringsopgaver på gulvet med sagssparring, medarbejdersupervision og empowerment-forløb for borgere.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Piet Juul Birch

Tlf.: 27262802

Ansøgningsfrist:

26. november 2021


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Marselisborg Consulting

Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-11-2021
Udløber
26-11-2021
Kviknummer
LJA-82932068
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Marselisborg Consulting

Praktisk information
Indrykket
09-11-2021
Ansøgningsfrist
26-11-2021
Kviknummer
LJA-82932068
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed