Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Management Consulting Intern hos Kouno

Kouno

Østjylland

Indrykket
06-10-2020

Brænder du for at prøve kræfter med konsulentbranchen? Synes du, at strategi, optimering og forandring lyder spændende? Og har du lyst til at udfordre dig i en innovativ virksomhed, med mulighed for at sætte dit aftryk på den danske forsyningssektor?

Om Kouno

Kouno er et mindre konsulenthus i vækst. Vi specialiserer os indenfor rådgivning af selskaber i energi- og forsyningssektoren, hvor vores kunder hovedsageligt er energi-, varme-, vand-, spildevand-, og affaldsselskaber. Forsyningssektoren er i stor udvikling, og vi bruger vores indgående kendskab til aktuelle udfordringer, til at hjælpe selskaber med spændende og innovative projekter indenfor strategi, optimering og forandring. Vores rådgivning tager ofte afsæt i forretning og økonomi, når vi designer nye, sammenhængende løsninger. Vores mål er at hjælpe, med at skabe en effektiv, bæredygtig og veldrevet forsyningssektor - vi kalder det smart forsyning.

Om jobbet

Vi er på jagt efter 2 praktikanter til vores team i perioden januar/februar 2021 juli 2021, eller efter nærmere aftale. Vi er fleksible med både start- og slutdato. Stillingen er lønnet.

Som praktikant hos Kouno vil du få mulighed, for at prøve kræfter med mange forskellige opgaver og få kendskab til forskellige aspekter af konsulentbranchen. Vores projektportefølje er stor og alsidig og det vil dine opgaver være præget af. Hos os vil du komme til at arbejde med forskellige typer dataindsamling, analyse og præsentation af resultater. Desuden vil du komme til at opleve en del møder og kundekontakt, da vi bygger på gode relationer og vores projekter ofte kræver meget samarbejde og dialog. Du lærer at forstå og tackle udfordringer, opstille løsningsforslag og omsætte det til konkrete gevinster, der skal drive positiv forandring hos forsyningsselskaber.

Du får mulighed, for at få et indblik i den danske forsyningssektor. En stærkt reguleret sektor under hastig udvikling og med stor politisk bevågenhed. En sektor, hvor både det økonomiske og miljømæssige fylder og, hvor FNs verdensmål ofte er i fokus. Vi arbejder med en bred vifte af ydelser: Fra økonomisk regulering og asset management til strategi- og forandringsprojekter - og mange flere. Vi ønsker at sætte vores aftryk på forsyningssektoren, ved at give vores kunder helhedsorienteret rådgivning, som hjælper dem med at nå deres mål og leve op til de mange krav. Du får mulighed, for at hjælpe os, med at drive den udvikling.

Du vil som praktikant komme til at samarbejde tæt med vores konsulenter på tværs af forskellige projekter, og du vil have en mentor, der følger dig og sikrer feedback igennem dit praktikantforløb. Vi følger din udvikling og giver dig mulighed for at opbygge nye kompetencer og teste teori af i praksis.

 

DU FÅR MULIGHED FOR...

 • At prøve kræfter med konsulentbranchen

 • At indgå i et mindre, ambitiøst team i udvikling

 • At få ansvar og plads til udvikling og læring

 • At arbejde med forskellige projekter indenfor strategi, optimering og forandring

 • Faglig og personlig udvikling i et planlagt praktikforløb

 

EFTER KORT TID HOS OS VIL DU...

 • Vide, hvordan projektstyring foregår i praksis og tale i forkortelser som f.eks. PST og RACI

 • Kunne se glæden i at flytte magneter på vores projekttavle til de ugentlige tavlemøder

 • Se frem til fredagsstatus, hvor vi gennemgår projekter og ugens højdepunkter

 • Blive 'arbejdsskadet' og tænke data, projekter og processer, når du står nede i supermarkedet

 • Værdsætte vores flade struktur og fleksible arbejdsforhold, hvor alle har frihed under ansvar og hjælper hinanden.

 

Om dig

Du har en samfundsvidenskabelig baggrund (cand.scient.pol., cand.oecon., merc.iec., eller lignende). Du er ambitiøs og har mod på at arbejde med mange forskellige typer af opgaver. Vores forventninger til dig er, at du:

 • Har en bachelor og er i gang med din kandidatgrad

 • Kan formidle komplekst materiale kort og præcist

 • Arbejder resultatorienteret og selvstændigt og ikke mindst har et stort drive

 • Har stærke analytiske evner og hurtigt kan tilegne dig ny viden

 • Kan arbejde med flere projekter samtidigt og levere som aftalt og til deadline.

 

Desuden er det en fordel, hvis du er vant til at håndtere data i f.eks. Excel, Stata og andre databehandlingsprogrammer. Det er dog ikke et krav.

Sådan søger du

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jens Højberg, tlf. 2196 2145.

Ansøg nu via Graduateland, eller send din ansøgning vedlagt CV og karakterer til jhoejberg@kouno.dk senest den 20. Oktober 2020. Der afholdes samtaler løbende, så indsend din ansøgning hurtigst muligt.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Kouno

Adresse 1
Hermodsvej 18
Adresse 1
8230 Åbyhøj
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-10-2020
Udløber
20-10-2020
Kviknummer
LJA-81238725
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Kouno

Adresse
Hermodsvej 18
8230
Åbyhøj
Praktisk information
Indrykket
06-10-2020
Ansøgningsfrist
20-10-2020
Kviknummer
LJA-81238725
Jobtype
Praktikant/trainee
Kategori
Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Strategi og udvikling
Beliggenhed