Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lufthavnschef - Esbjerg Lufthavn

Esbjerg Lufthavn

Esbjerg, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
20-03-2020

En lufthavn med store ambitioner

Som lufthavnschef skal du stå i spidsen for den fremtidige udvikling af Esbjerg Lufthavn og være med til at indfri de målsætninger, der ligger i lufthavnens ambitiøse vækststrategi.

Esbjerg Lufthavn har i de seneste år været inde i en positiv udvikling og oplever vækst i passagertal, etablering af nye flyruter og nye forretningsområder samt en positiv økonomisk udvikling. Og man vil endnu mere.

Du får ansvaret for den strategiske ledelse, den kommercielle udvikling og den overordnede driftsledelse af lufthavnen. Organisationen er veldrevet og velfungerende, og man mærker tydeligt det stærke fællesskab og den faglige stolthed, der præger lufthavnen som arbejdsplads. Som ny lufthavnschef får du således et stærkt fundament at stå på og en unik mulighed for at udnytte Esbjerg Lufthavns store potentiale.

Tillid og respekt er nøgleord

Du får ansvaret for ca. 70 medarbejdere og får to sektionsledere og lufthavnens stabsafdeling i direkte reference. Der er en tillidsfuld og respektfuld dialog mellem ledere og medarbejdere, der alle er meget dedikerede til deres arbejde. Det er derfor afgørende, at du er tillidsfuld og dialogorienteret, og at du kan skabe store resultater gennem andre.

En kommerciel profil

Du forventes at have en kommerciel baggrund gerne inden for et eller flere af Esbjerg Lufthavns forretningsområder. Du har ledelseserfaring, erfaring med forretningsudvikling samt en stor forretningsforståelse. Du har udsyn og stærke strategiske kompetencer og er en dygtig netværker. Som person er du udadvendt, positiv og nede på jorden.

Du kan læse mere i denne job- og personprofil (pdf).

Nysgerrig?

Interesserede kan kontakte direktør Erik Jespersen for Teknik & Miljø fra Esbjerg Kommune på telefon 7616 1300 og chefkonsulent Evald Eriksen fra Genitor på telefon 4057 8708 for en fortrolig drøftelse af vilkår og muligheder i stillingen.

Finder du jobbet interessant, kan du søge stillingen via dette link https://genitor.career.emply.com/apply/lufthavnschef-esbjerg-lufthavn/4aw1rd. Uddyb gerne i din ansøgning, hvilke af Esbjerg Lufthavns forretningsområder, du har en særlig erfaring med.

Ansøgningsfristen udløber den 14. april kl. 10.00.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Esbjerg Lufthavn

Adresse 1
John Tranums Vej 20
6705 Esbjerg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-03-2020
Udløber
14-04-2020
Kviknummer
LJA-79895148
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

IT-Universitetet i København

Del dette job

Virksomhedsinformation

Esbjerg Lufthavn

Adresse
John Tranums Vej 20
6705
Esbjerg Ø
Praktisk information
Indrykket
20-03-2020
Ansøgningsfrist
14-04-2020
Kviknummer
LJA-79895148
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Strategi og udvikling
Beliggenhed