Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Legal Counsel, Vento Energy Support, Ringkøbing

Vento Energy Support

Ringkøbing-Skjern, Vestjylland

Indrykket
24-01-2023

Stærk kommerciel profil med international erfaring søges

Med udgangspunkt i virksomhedens fortsatte vækst på det internationale marked søges nu en Legal Counsel til hovedkontoret i Ringkøbing til arbejde med selskabsretslige opgaver.

Som Legal Counsel bliver du Ventos in-house jurist og forventes dermed at håndtere en række forskellige opgaver af juridisk karakter på tværs af virksomhedens forretningsområder. Du bliver en del af vores back office på hovedkontoret i Ringkøbing. Her er alle støtte funktioner ift. de enkelte forretningsområder placeret.

Stillingen er nyoprettet og du får dermed direkte indflydelse på udførelsen og udviklingen af de ansvarsområder og opgaver der tilknyttes stillingen. I dagligdagen forventes det som udgangspunkt, at stillingen vil omhandle rådgivning af Ledergruppen ift. kommercielle opgaver såsom review, udarbejdelse og vurdering af bl.a. kontrakter, selskabsretlige dokumenter samt sparring med kollegaerne i vores mobility team.

For at lykkes i stillingen, er det vigtigt at du kan arbejde selvstændigt med dine egne opgaver, at du har en analytisk tilgang til opgaverne, en struktureret arbejdsstil og er beslutningsdygtig. Du er dynamisk, ansvarsbevidst og kendt for dine evner til at skabe gode relationer på tværs af forretningsområder og eksterne interessenter.

Faglige kvalifikationer:

  • Relevant uddannelse cand. Jur./ cand. Merc. Jur.
  • Erfaring fra eller med internationale virksomheder
  • God indsigt i og forståelse for de lovgivningsmæssige rammer
  • Gode formidlingsevner ift. interkulturel kommunikation
  • Tale og skrive engelsk på højt niveau
  • Øvet bruger af Office pakken

Vi tilbyder:
En dynamisk og travl hverdag, hvor opgaver både har lange og korte deadlines, præget af en positiv, uformel omgangstone. Vores kultur er drevet af et stort engagement, teamwork og en gensidig respekt og ansvarlighed. Hos Vento får du indflydelse på den fremtidige udvikling af virksomheden, da medarbejder involvering og engagement er en essentiel hjørnesten i virksomhedens fortsatte succes.

Der er tale om en fuldtidsstilling (37 timer) primært på kontoret i Ringkøbing, men med mulighed for fleksibilitet ift. arbejdssted.

Kan du se dig selv i dette job, så send din ansøgning og dit CV mærket Legal Counsel til job@ven-to.com.

Ansættelsestidspunkt: 
Snarest muligt.


Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende. Alle ansøgninger behandles fortroligt.
Ønsker du at vide mere om jobbet eller virksomheden er du velkommen til at kontakte Head of Administration & IT, Lene Skyggelund, mobil: +45 29690159

 

Lidt om Vento Energy Support
Vento Energy Support er en global leverandør af mandskab til vindmølleindustrien. Vi er specialiseret i at supportere vindmølleproducenter, energiselskaber, projektudviklere, ejere og operatører med dygtige og certificerede vindmølleteknikere og specialister. Virksomheden har 375 medarbejdere fra 13 forskellige lande og opererer på +20 markeder. Driften varetages fra kontorer i Ringkøbing, Tyskland, Frankrig, Østrig og Taiwan.

Vil du vide mere omkring firmaet kan du også finde flere oplysninger på vores hjemmeside: http://www.ven-to.com

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Vento Energy Support

Adresse 1
Ribovej 7
6950 Ringkøbing
Danmark
Tlf
4139 0200
Praktisk information
Oprettet
24-01-2023
Udløber
23-02-2023
Kviknummer
LJA-84456058
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Vento Energy Support

Adresse
Ribovej 7
6950
Ringkøbing
Danmark
Tlf: 4139 0200
Praktisk information
Indrykket
24-01-2023
Ansøgningsfrist
23-02-2023
Kviknummer
LJA-84456058
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale
Beliggenhed