Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ledere til Studieservice på Københavns Professionshøjskole

Københavns Professionshøjskole, Campus Carlsberg

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-06-2022

Vil du bidrage til at understøtte Københavns Professionshøjskoles strategi "Fælles om Fremragende Undervisning" ved at yde god studieadministration af pædagog- og læreruddannelserne? Så søg en af de to lederstillinger i Studieservice.

 

I Studieservice på Københavns Professionshøjskole (KP) søger vi lige nu to nye ledere, der skal stå i spidsen for vores afdelinger, der understøtter henholdsvis Det Lærerfaglige Fakultet og Det Pædagogiske- og Samfundsfaglige Fakultet med solid og driftssikker studieadministration. 

 

Afdelingerne er uddannelsernes administrative rygrad og understøtter et sammenhængende studieforløb for vores studerende og sikrer gode rammer for undervisning og eksamener på nogle af Danmarks største uddannelser. 

 

Afdelingernes væsentligste studieadministrative hovedopgaver er fordeling af praktikpladser, godkendelse af praktikforløb, ændring af studieforløb ved fx orlov eller ophør samt planlægning af prøver/eksamener og bestilling af censorer mv. 

 

Du vil som afdelingsleder referere til studiechefen, og vil indgå i et ledelsesteam sammen med de seks øvrige afdelingsledere i Studieservice. I ledelsesteamet sparrer vi om løsninger for den fremtidige udvikling af Studieservice og vægter højt at tænke på tværs af organisationen. 

 

Som afdelingsleder bliver dine fokuspunkter bl.a. at:

 • sikre stabil drift og fremsynet udvikling af studieadministrative nøgleopgaver for både de store professionsuddannelser, men også de mindre specialiserede uddannelser og åbne uddannelser

 • være en motiverende personaleleder der skaber høj trivsel og understøtter forandringsledelse i medarbejdergruppen

 • være en aktiv medspillende leder i Studieservices ledergruppe sammen med studiechefen og dine ledelseskollegaer fra de seks andre afdelinger i Studieservice

 • bidrage til at sikre et tæt og velfungerende samarbejde med uddannelserne

 • bidrage aktivt til organisationens strategiske udvikling.

 

Dine kompetencer

Som afdelingsleder for studieadministration for enten Det Lærerfaglige- eller Det Pædagogiske- og Samfundsfaglige Fakultet vil du få et bredt ansvarsområde og mulighed for at udvikle stillingen. 

 

Vi forestiller os, at du besidder nedenstående kvalifikationer:

 • Kan skabe rammerne for en god og velfungerende drift gerne ved bruge af tavlestyring mv.

 • Kan holde overblik over og harmonisere afdelingens portefølje af arbejdsprocesser og opgaver og sammen med kollegerne på uddannelserne og i de øvrige afdelinger i Studieservice skabe tydelige arbejdsgange

 • Har blik for medarbejdernes forskellige kompetencer, potentialer og udviklingsmuligheder og kan skabe trivsel i et travlt arbejdsmiljø

 • Har gode samarbejdsevner og er en synlig, tydelig og anerkendende leder, der trives med at lede både op, ned og til siden

 • Evner at indgå i tæt samarbejde med afdelingslederkollegerne i Studieservice om at udvikle hele området og drage nytte af medarbejdernes kompetencer på tværs af hele Studieservice

 • Kan lede i en politisk styret organisation, som påvirkes af de politiske beslutninger på professionshøjskoleområdet.

 

Din placering i KP

Du vil blive ansat i Studieservice under Ressourceområdet, der varetager en vigtig rolle i realiseringen af KPs strategi Fælles om fremragende undervisning. Med afsæt i strategien arbejder vi ud fra et målbillede, der definerer god studieservice i KP for vores ca. 20.000 studerende på grunduddannelserne.

 

Studieservice for Det Lærerfaglige Fakultet:

Afdelingen varetager studieadministrative opgaver vedr. læreruddannelsen, meritlæreruddannelsen, natur- og kulturformidleruddannelsen, tekstilformidleruddannelsen og tegnsprogs- og skrivetolkeuddannelsen. Understøttelsen af uddannelserne er funktionsopdelt i teams, hvor de tilknyttede medarbejdere varetager specialistopgaver inden for praktik, studiesager, eksamen og åben uddannelse.

 

Medarbejderne er placeret på tre af KPs lokationer: Campus Carlsberg, Campus Nyelandsvej og Campus Bornholm. 

 

Afdelingen har pt. 21 medarbejdere.

 

Studieservice for Det Pædagogiske- og Samfundsfaglige Fakultet:

Afdelingen varetager studieadministrative opgaver med fokus på pædagoguddannelsen, socialrådgiveruddannelsen, den pædagogiske assistentuddannelse og merituddannelsen til pædagog, hvor aktiviteten er øget markant de senere år. Understøttelsen af uddannelserne er funktionsopdelt i teams, hvor de tilknyttede medarbejdere varetager specialiserede opgaver inden for praktik, studiesager og eksamen. 

 

Medarbejderne er placeret på tre af KPs lokationer: Campus Carlsberg, Campus Nord og Campus Kronprinsesse Sofies Vej. 

 

Afdelingen har pt. 20 medarbejdere.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat som leder af studieservice for enten Det Lærerfaglige Fakultet eller for Det Pædagogiske- og Samfundsfaglige Fakultet med start den 1. oktober 2022.

 

Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område. Stillingen er en fast stilling uden højeste arbejdstid.

 

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799 København V. Der vil forekomme aktiviteter på vores øvrige adresser i Region Hovedstaden.

 

Vil du vide mere?

Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

 

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning Fælles om fremragende undervisning på www.kp.dk.

 

På Københavns Professionshøjskole er ambitionen at ledelse udøves professionelt med udgangspunkt i det fælles ledelsesgrundlag, så alle medarbejdere på KP oplever ledelse, der udvikler og understøtter deres arbejde. Det er derfor vigtigt, at du kan se dig selv i vores 6 ledelsesprincipper og har interesse for at udfolde din ledelsesopgave i denne ramme.

 

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte ressourcedirektør Søren Erichsen på tlf.: +45 51632550.

 

Interesseret?

Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen senest den 07-08-2022.

 

Vi forventer at afholde første runde samtaler i uge 33 og anden runde samtaler i uge 34. Der vil være test imellem de to samtaler.

 

Du bedes angive i ansøgningen, hvis du har en særlig præference for én af de to afdelinger.

 

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

 

Jobtype:

Fastansættelse

 

Frist:

07-08-2022

 

Tiltrædelse:

1. oktober 2022

 

Arbejdstid:

Fuldtid

 

Kontaktperson:

Søren Erichsen

Ressourcedirektør

Ressourceområdet - Direktør

SORE@kp.dk 

+45 51632550

 

Lokation:

Humletorvet 3, 1799 København V

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Professionshøjskole, Campus Carlsberg

Adresse 1
Humletorvet 3
1799 København V
Danmark
Web
Adresse 2
Humletorvet 3
1799 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-06-2022
Udløber
07-08-2022
Kviknummer
LJA-83756581
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Job i virksomheden

Københavns Professionshøjskole, Campus Carlsberg

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Professionshøjskole, Campus Carlsberg

Adresse
Humletorvet 3
1799
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
24-06-2022
Ansøgningsfrist
07-08-2022
Kviknummer
LJA-83756581
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed