Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Leder til økonomienhed for By-, Kultur- og Miljøområdet

Frederiksberg Kommune, Rådhuset

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
01-07-2022

Brænder du for ledelse og økonomistyring og kan du bygge bro imellem dygtige fagfolk og økonomi?  Har du lyst til at blive en del af udviklingen af vores nye økonomiorganisering, hvor centrale og decentrale styringshensyn går hånd i hånd? Så tilbyder vi et spændende job som leder af økonomienheden for By-, Kultur- og Miljøområdet i Frederiksberg Kommune.

 

Frederiksberg Kommune er kendt for en stærk økonomistyring, hvor der både er plads til nytænkning og nærværende understøttelse af vores institutioner og fagafdelinger.

 

Vi har samlet vores økonomifunktioner i én samlet afdeling fra 1. januar 2022. Det har vi gjort, fordi vi ønsker at videreudvikle vores økonomistyring til i endnu højere grad at favne en tværgående og helhedsorienteret styring, samtidig med at understøttelsen af vores institutioner og fagafdelinger styrkes, så de fuldt ud kan koncentrere sig om at levere velfærd til kommunens 103.500 borgere. Synes du, at disse rammer lyder spændende, og har du lyst til at bidrage til vores udvikling, så kan du meget vel være vores nye kollega i Økonomi- og Udbuds ledergruppe i Frederiksberg Kommune.

 

Stillingen

Vi søger en leder til at understøtte By-, Kultur- og Miljøområdet i deres daglige økonomiske styring. Som leder får du ansvar for en enhed på 10 dygtige medarbejdere. Du er den daglige og naturlige sparringspartner for By-, Kultur- og Miljødirektøren og den øvrige ledelse i fagområdet. Derudover vil du blive en del af ledergruppen i Frederiksberg Kommunes økonomiafdeling, Økonomi og Udbud, med reference til økonomichefen.

 

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver blandt andet:

 • at bistå ledelsen i By-, Kultur- og Miljøområdet med økonomisk sparring og overblik.

 • at udvikle og implementere økonomiprocesser på By-, Kultur- og Miljøområdet.

 • at være personaleleder for medarbejderne i økonomienhed By-, Kultur- og Miljø, og understøtte høj faglighed og trivsel hos gruppens medarbejdere

 • at gå forrest i udviklingen af anlægsstyring i Frederiksberg Kommune 

 

Kvalifikationer

Som person motiveres du af:

 • at navigere og kommunikere i et tværorganisatorisk og politisk spændingsfelt

 • at bevare det økonomiske overblik samtidig med at have blik for detaljen

 • at gennemskue komplekse og strategiske udfordringer og samtidig have perspektiv for og overblik over, hvor vi er på vej hen

 • at være lyttende og anerkendende i din tilgang og vide, hvornår din gennemslagskraft bringes rettidigt i spil

 • at koordinere og drive processer i mål

 • at bringe andres kompetencer i spil i det daglige arbejde

 • at bidrage til et positivt og åbent arbejdsmiljø, hvor ligeværdig og ærlig dialog er i højsædet

 

Du er stærk og tydelig i din kommunikation, både skriftligt som mundtligt. Du bidrager derudover med godt humør og har lyst og overskud til at sparre med andre.

 

Din baggrund

Dine resultater og naturlige pondus er vigtigere end længden af din eventuelle lederkarriere. Det vigtigste er, at du har lyst til ledelse og lykkes med at udvikle andre omkring dig også deres evne til at indtage nye roller og kompetencer i takt med, at kravene i organisationen ændrer sig. Det gælder ikke alene dine egne medarbejdere, men også samarbejdspartnere rundt i organisationen.

 

Vi forventer, at du har indgående kendskab til:

 • Budget- og regnskabsprocesser gerne fra en kommunal kontekst

 • Kendskab til økonomistyring inden for By-, Kultur- eller Miljøområdet er en fordel, men ikke et krav.

 • Har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og en solid erfaring med økonomi

 • Har erfaring fra en politisk organisation.

 

Du er et ukompliceret og empatisk menneske, der træder ind i de samarbejder, du møder, med et åbent sind.

 

Din fremtidige arbejdsplads

Økonomi og Udbud er Frederiksberg Kommunes samlede økonomiafdeling. 1. januar 2022 blev økonomifunktionerne samlet på Frederiksberg. Målet med sammenlægningen er at styrke en helhedsorienteret og tværgående økonomistyring. Samtidig skal den solide understøttelse af ledere overalt i kommunen fastholdes og udvikles. Du bliver en del af Økonomi og Udbuds lederkollegie på i alt 8 ledere.  I Økonomi og Udbud er vi 90 engagerede medarbejdere med specialer inden for alle dele af kommunal økonomi.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Lønnen fastsættes ud fra dine erfaringer og kvalifikationer efter gældende overenskomst.

 

Ansøgning

Du søger stillingen med relevante oplysninger om uddannelse, eksamensbevis, tidligere beskæftigelse med videre online via ansøgningslinket. Vi skal have din ansøgning senest søndag den 14. august 2022.

 

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 33 og 34. Der vil være tale om 2 samtalerunder, og der vil være opgaver knyttet til samtalerne.

 

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Økonomichef Jesper Kragerup  28 98 23 70 / jekr01@frederiksberg.dk eller viceøkonomichef Bjarke Markvard Nielsen 28 98 23 44 / bjni01@frederiksberg.dk.

 

Frist:

14. august 2022

Kontaktperson:

økonomichef

Jesper Kragerup

T: 28 98 23 70

M: jekr01@frederiksberg.dk

 

viceøkonomichef

Bjarke Markvard Nielsen

T: 28 98 23 44

M: bjni01@frederiksberg.dk.

 

Jobområde:

Administration

 

Afdeling/institution:

Økonomi og Udbud

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Frederiksberg Kommune, Rådhuset

Adresse 1
Smallegade 1
2000 Frederiksberg
Danmark
Adresse 2
Rådhuset,
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-07-2022
Udløber
14-08-2022
Kviknummer
LJA-83780582
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Frederiksberg Kommune, Rådhuset

Adresse
Rådhuset,
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
01-07-2022
Ansøgningsfrist
14-08-2022
Kviknummer
LJA-83780582
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed