Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Leder til byrådssekretariat

Herning Kommune

Herning, Vestjylland

Indrykket
10-02-2021

Herning Kommune søger en leder til byrådssekretariatet, hvor professionel og effektiv betjening af byråd, Økonomi- og Erhvervsudvalg, borgmester, kommunaldirektør og underdirektør er den helt centrale opgave.

 

Du skal have politisk tæft og interesse for kommunalpolitik. Vilkårene varierer meget, og nogle gange vil du skulle arbejde under tidspres. Opgaverne er forskelligartede og du skal løse dem på både strategisk, taktisk og operationelt niveau. Uanset hvad skal du optræde venligt og konstruktivt for at sikre, at relationerne er lige så velfungerende som din og afdelingens opgaveløsning.

 

Som vores nye leder bliver du centralt placeret i en stor og veldrevet kommune, som har stærke værdier. Du får ansvar for opgaver, som er vigtige for både det politiske niveau og den centrale ledelse i kommunaldirektørens regi, herunder koordinering og forberedelse af møder i byråd og udvalg.

 

Du vil dagligt være i kontakt med kompetente og engagerede samarbejdspartnere overalt i organisationen. En velkvalificeret chefgruppe er dit ledelsesmæssige netværk, og du bliver direkte leder for fire medarbejdere i sekretariatet.

 

Hvis du er vores nye kollega, har du sikkert:

  • Indsigt i kommunestyret og lokalpolitisk arbejde, ikke mindst i lovgivningen på området

  • Erfaring med politisk betjening og servicering af beslutningstagere

  • Ledelseserfaring f.eks. fra en administrativ funktion i en politisk ledet virksomhed. 

På det personlige plan er det vigtigt, at du har integritet, kan begå dig i vores type virksomhed, skaber positive relationer og evner at samarbejde med mange forskellige mennesker.

 

Læs mere om Herning Kommune, jobbet og vores ønsker til dig i Job- og Kompetenceprofilen her.

 

Du er velkommen til at kontakte underdirektør Thomas Herskind (e-mail thomas.herskind@herning.dk, telefon 20 46 94 82), hvis du ønsker yderligere oplysninger.

 

Stillingen ønskes besat 1. maj 2021. Ansøgning, CV, væsentligste eksamenspapirer og eventuelle øvrige dokumenter sendes senest 7. marts 2021 via linket på denne side.

 

Vi gennemfører første samtalerunde den 15. marts 2021, og anden runde 24. marts 2021. Der vil i forbindelse med forløbet blive gennemført personprofiler, ligesom kandidater kan blive bedt om at besvare cases. Før endelig ansættelse indhenter vi referencer og straffeattest.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Herning Kommune

Adresse 1
Torvet 5
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-02-2021
Udløber
07-03-2021
Kviknummer
LJA-81693685
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Herning Kommune

Adresse
Torvet 5
7400
Herning
Danmark
Praktisk information
Indrykket
10-02-2021
Ansøgningsfrist
07-03-2021
Kviknummer
LJA-81693685
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed