Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Leder af Visitationen i Sundhed og Ældre

Halsnæs Kommune

Halsnæs, Nordsjælland

Indrykket
07-05-2020

Halsnæs Kommune, som er en af Nordsjællands absolut smukkeste kommuner, søger en leder af Visitationen på området Sundhed og Ældre. Sundheds- og ældreområdet har igennem en længere årrække været veldrevet og i økonomisk balance.

 

Visitationen har 20 yderst dedikerede medarbejdere bestående af visitatorer, en systemadministrator/velfærdsteknologikonsulent og to forebyggende medarbejdere. Desuden er der støtte fra Sundhedsstaben vedr. økonomiopfølgning, analyser, politisk betjening mv.

 

Udover visitation til personlig pleje, praktisk hjælp og hjælpemidler, så samarbejdes der med borgere og pårørende og lang række interessenter. Vi har bl.a. fokus på dialogbaseret visitation, projekt den runde firkant og ledelsesudvikling. Det samlede budgetansvar andrager ca. 100 mio. kr.

 

Ansøgningsfrist er den 2. juni 2020 kl. 12:00. Tiltrædelse den 1. august 2020.

 

Er du nysgerrig så kontakt chef for Sundhed og Ældre, ph.d. Birgit Gundorph-Malling på mobil nr. 2619 8001 eller læs mere her:

 

Stillingsprofil

Fælles om Fremtiden

Halsnæs Vision 2030

Birgit Gundorph-Mallings personlige ledelsesgrundlag

Organisatorisk ledelsesgrundlag

Ansøgning

 

Om Halsnæs Kommune

Halsnæs er ikke som alle andre. Halsnæs byder på rå, nærværende og autentiske oplevelser i Kongernes Nordsjælland, der giver enestående muligheder for at udfolde sig. Halsnæs er ikke for fint, og det føles ægte. I Halsnæs byder vi folk indenfor i en afslappet stemning, hvor alle kan deltage og være sig selv.

 

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i stadig forandring. Vi er en røgfri arbejdsplads fra 1. august 2020. Læs mere om Halsnæs Kommune på www.halsnaes.dk eller på vores LinkedIn-profil. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Halsnæs Kommune

Adresse 1
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-05-2020
Udløber
02-06-2020
Kviknummer
LJA-80236686
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Halsnæs Kommune

Adresse
Rådhuspladsen 1
3300
Frederiksværk
Danmark
Praktisk information
Indrykket
07-05-2020
Ansøgningsfrist
02-06-2020
Kviknummer
LJA-80236686
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed