Gem annonce
Lejre Kommune

Lejre Kommune,

Lejre
07-09-2018

Leder af sekretariat og jura - Lejre Kommune

Kontakt

Lejre Kommune

Møllebjergvej 4
4330
Hvalsø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-09-2018
Udløber:
26-09-2018
Kviknummer:
LJA-65258806
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Jura,
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:

Lejre Kommune søger chefjurist, der siger ja!

Vi finder plads i lovgivningen og i vores egne regelgrundlag og vaner, så vi kan sige ja så ofte som muligt. Dette citat kommer fra Lejre Kommunes strategiske grundlag, og det er et afgørende pejlemærke for dig, der har lysten og evnerne til at blive vores nye leder af Sekretariat & Jura og vores chefjurist.

Du kommer helt tæt på den administrative og politiske topledelse i Lejre Kommune, hvor du skal rådgive borgmester og direktion om en række juridiske spørgsmål, bl.a. forvaltningsretlige og styrelsesmæssige. Du bliver personaleleder i en enhed med otte dygtige jurister og sekretærer. Enheden har ansvaret for kompetent juridisk rådgivning af hele organisationen og for professionel politisk betjening af kommunalbestyrelse og de stående udvalg. 

Vi møder dig med høje forventninger. Du er en cand.jur. med brede juridiske kompetencer, du har et sikkert juridisk jugement og kan med dét udgangspunkt løse juridiske problemstillinger kreativt. Du trives med tempo og med at være tæt på topledelsen og kan sige til og fra. Du har lyst til og talent for synlig og tillidsbaseret personaleledelse i en lille, faglig enhed præget af højt arbejdstempo og du skriver godt.

Hvis du siger ja til alt dette, så læse den fulde jobprofil på Genitors hjemmeside: www.genitor.dk, hvor stillingen og de ønskede kvalifikationer er nærmere beskrevet.

Du er velkommen til at kontakte kommunaldirektør Inger Marie Vynne, tlf. 4048 9966, eller partner i Genitor Martin Isenbecker, tlf. 2565 9231.

Du kan søge stillingen via linket nedenfor. 

Ansøgningsfristen udløber onsdag den 26. september 2018.

Stillingen har tidligere været slået op og slås op igen, da Lejre Kommune ønsker et bredere ansøgerfelt.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Populære job

POLITISK CHEF TIL FINANSFORBUNDET

Finansforbundet
Frist: 
09-10-2018

Høje-Taastrup Kommune søger erhvervsservicechef

Høje Taastrup Kommune
Frist: 
01-10-2018
Lignende job
Grønlands Selvstyre
Nuuk
Frist:
02-10-2018
IT-Universitetet i København
København, Storkøbenhavn
Frist:
30-09-2018