Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Leder af sekretariat og jura - Lejre Kommune

Lejre Kommune

Lejre, Midtsjælland

Indrykket
07-09-2018

Lejre Kommune søger chefjurist, der siger ja!

Vi finder plads i lovgivningen og i vores egne regelgrundlag og vaner, så vi kan sige ja så ofte som muligt. Dette citat kommer fra Lejre Kommunes strategiske grundlag, og det er et afgørende pejlemærke for dig, der har lysten og evnerne til at blive vores nye leder af Sekretariat & Jura og vores chefjurist.

Du kommer helt tæt på den administrative og politiske topledelse i Lejre Kommune, hvor du skal rådgive borgmester og direktion om en række juridiske spørgsmål, bl.a. forvaltningsretlige og styrelsesmæssige. Du bliver personaleleder i en enhed med otte dygtige jurister og sekretærer. Enheden har ansvaret for kompetent juridisk rådgivning af hele organisationen og for professionel politisk betjening af kommunalbestyrelse og de stående udvalg. 

Vi møder dig med høje forventninger. Du er en cand.jur. med brede juridiske kompetencer, du har et sikkert juridisk jugement og kan med dét udgangspunkt løse juridiske problemstillinger kreativt. Du trives med tempo og med at være tæt på topledelsen og kan sige til og fra. Du har lyst til og talent for synlig og tillidsbaseret personaleledelse i en lille, faglig enhed præget af højt arbejdstempo og du skriver godt.

Hvis du siger ja til alt dette, så læse den fulde jobprofil på Genitors hjemmeside: www.genitor.dk, hvor stillingen og de ønskede kvalifikationer er nærmere beskrevet.

Du er velkommen til at kontakte kommunaldirektør Inger Marie Vynne, tlf. 4048 9966, eller partner i Genitor Martin Isenbecker, tlf. 2565 9231.

Du kan søge stillingen via linket nedenfor. 

Ansøgningsfristen udløber onsdag den 26. september 2018.

Stillingen har tidligere været slået op og slås op igen, da Lejre Kommune ønsker et bredere ansøgerfelt.

Del dette job

Kontakt
Lejre Kommune
Møllebjergvej 4
4330 Hvalsø
Praktisk information
Oprettet
07-09-2018
Udløber
26-09-2018
Kviknummer
LJA-65258806
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, Ledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Lejre Kommune

Adresse
Møllebjergvej 4
4330
Hvalsø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-09-2018
Udløber
26-09-2018
Kviknummer
LJA-65258806
Jobtype
Fuldtid
Fag
Jura, Ledelse
Beliggenhed