Gem annonce

Leder af Centerstaben i Center for Social, Sundhed & Pleje

Faxe Kommune

Faxe, Sydsjælland inkl. Møn

Indrykket
25-06-2024

Faxe Kommune søger en leder af Centerstaben for Social, Sundhed & Pleje

 

Vil du være med til at præge udviklingen på et af de største og vigtigste velfærdsområder i en kommune, hvor vi vægter samskabelse, innovation og fællesskab højt? Er du god til at samarbejde og kan du sikre den daglige drift og på samme tid have øje for udvikling og forandring? Har du blik for dine medarbejdere og vægter arbejdsmiljøet højt? Så kunne jobbet som leder af Centerstaben i Center for Social, Sundhed & Pleje være noget for dig.

 

Center for Social, Sundhed & Pleje er et veldrevet og fagligt stærkt center. Under centret hører hjemmeplejen, plejehjemmene, sygeplejen, genoptræning, rehabilitering og vores tilbud på det specialiserede voksenområde. Centret varetager i den forbindelse også opgaver ifm. rekruttering og uddannelse af elever og studerende til de forskellige velfærdsområder. Faxe Sundhedscenter og den strategiske sundhedsindsats i Faxe Kommune hører også under centret. Derudover betjener Centerstaben også beskæftigelses- og integrationsområdet.

 

Som ny leder af Centerstaben i Center for Social, Sundhed & Pleje kommer du til at spille en central rolle i ledelsen af centret og betjeningen af det politiske niveau. Du får i et tæt samarbejde med centerchefen ansvaret for at understøtte den faglige og strategiske udvikling af området. Du vil få reference til centerchefen for Social, Sundhed & Pleje og indgå i ledergruppen i centret.

 

Som leder af Centerstaben for Social, Sundhed & Pleje bliver du leder af en centralt placeret stabsfunktion med 13 medarbejdere.

 

Ledelse af Centerstabens funktioner og opgaver vil blandt andet omfatte

 

  • Du vil som leder af centerstaben være direkte leder og få det fulde personalemæssige ansvar for stabens medarbejdere. Det betyder, at du både skal stå for den faglige ledelse og sikre trivsel og det gode arbejdsmiljø.

  • Du skal sætte retning for centerstabens opgaveløsning samt sikre overblik og fremdrift i Centerstabens arbejdsopgaver. Det er forventningen, at du også kan give sparring og rådgivning af høj faglig kvalitet ifm. sagsfremstillinger, oplæg, notater mv.

  • Stå i spidsen enten selv eller gennem dine medarbejdere for de store udviklingsprojekter og analyser i centret og understøtte en systematisk kvalitetsudvikling på området.

  • At udvikle arbejdsgange, der understøtter systematisk dataregistrering og ledelsesinformation.

  • At skabe sammenhæng i indsatsen på eget fagområde og udnytte de muligheder, der er tværgående i Faxe kommune.

     

Ligeledes er samspillet med og betjening af centerchef og ledergruppen for Social, Sundhed & Pleje helt centralt. Som leder skal du indgå som en kompetent dialogpartner, der kan give konstruktivt med- og modspil og bidrage til at udvikle og kvalificere centerchefens og ledergruppens arbejde med strategiske opgaver og funktioner.

 

Om dig

 

Vi forventer, at du har erfaring fra en politisk ledet organisation. Du forstår at navigere i et aktivt politisk system og kan omsætte og formidle centrale strategier og mål, så de giver mening lokalt. Du har lyst til at være en del af den faglige udvikling indenfor området og har kendskab til de velfærdsområder, som Centerstaben understøtter eller har potentialet til hurtigt at kunne erhverve den nødvendige indsigt.

 

Du har stærke analytiske evner og er god til at kommunikere i både skrift og tale. Du har en stor interesse i ledelsesfaget og har som minimum erfaring med faglig ledelse eller projektledelse af medarbejdere. Din uddannelsesmæssige baggrund er en relevant samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse.

 

Du kan genkende sig selv i vores ledelsesgrundlag, og vægter dialog, tillid og medindragelse højt. Ordentlighed, empati, og åbenhed er nøgleord i din ledelse. Derudover har du flair for at videreudvikle gode samarbejdsrelationer både internt og eksternt. Du skaber resultater, fordi du er velstruktureret, lyttende og er god til processer.

 

Om Centerstaben

 

Centerstaben betjener fagudvalg, råd, centerchef samt centrets ledergrupper. Centerstaben varetager konsulent- og udviklingsopgaver, udvalgsbetjening, herunder udarbejdelse af beslutningsoplæg, projekt- og procesledelse, ledelsesinformation, elev- og studieadministration, frivillighedsområdet samt udvikling og planlægning af strategiske udviklingsopgaver. Der er ansat 11 medarbejdere, der primært varetager opgaver inden for social-, sundheds- og plejeområdet samt uddannelsesområdet. Derudover er der i Centerstaben to konsulenter, der betjener beskæftigelses- og integrationsområdet.

 

Hverdagen i Centerstaben bærer præg af stor variation i opgaverne og med mange samarbejdsflader i alle dele af organisationen. Centerstaben er kendetegnet ved kollegialt fællesskab med et ambitiøst og højt fagligt niveau, hvor humor og uhøjtidelighed spiller en væsentlig rolle.

 

Løn og ansættelsesvilkår

 

Stillingen er med tiltrædelse 1.oktober 2024 eller snarest derefter.

 

Lønnen fastsættes i henhold til gældende overenskomst med mulighed for tillæg efter kvalifikationer.

 

Ansøgningsfrist og samtaler

 

Der er ansøgningsfrist mandag den 19. august 2024 kl. 12.00.

 

Der afholdes 1. og 2. samtale. Der vil indgå en case i forbindelse med 2. samtale, som bliver udleveret forud for samtalen.

 

1. samtale afholdes den 23. august og 2. samtale den 28. august 2024.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Faxe Kommune

Adresse 1
Tingvej 7
4690 Haslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-06-2024
Udløber
19-08-2024
Kviknummer
LJA-85563791
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Stevns Kommune

Del dette job

Virksomhedsinformation

Faxe Kommune

Adresse
Tingvej 7
4690
Haslev
Danmark
Praktisk information
Indrykket
25-06-2024
Ansøgningsfrist
19-08-2024
Kviknummer
LJA-85563791
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce