Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Leder af CABAS

Helsingør Kommune

Helsingør, Nordsjælland

Indrykket
03-05-2021

Ansøgningsfrist 24. maj 2021, kl. 23:59

 

Helsingør Kommune

 

Leder af CABAS

 

Et spændende og udfordrende job til den ambitiøse og erfarne leder.

Har du lysten og kompetencerne til at lede 80 personaler og over 200 brugere og borgere, så er det nu du skal gribe chancen.

Helsingør Kommune v. Center for Særlig Social Indsats (SSI) søger en skarp og erfaren leder, der skal drive et stort tilbud i kommunen. Vi søger en leder af CABAS, der kan bidrage til udvikling og driftssikkerhed på en spændende og anderledes arbejdsplads.

 

Om stillingen:

På CABAS skaber vi rammerne omkring en meningsfuld og udviklende hverdag for voksne med fysiske og/eller psykiske funktionsnedsættelser. Desuden tilbyder vi afklaringsforløb og Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse. Vores udgangspunkt er, at alle mennesker kommer med betydningsfulde kompetencer, og at vi sammen skaber et værdifuldt og udviklende fællesskab. Det er vores mål, at vores medarbejdere, elever, brugere og borgere oplever en høj livskvalitet, og at de udvikler sig til at klare sig bedre på egen hånd, hvor det er muligt. Alle skal opleve, at der er sammenhæng mellem aktiviteterne på CABAS og i det private liv.

CABAS er et stort tilbud, og vi har meget at byde på. Vi er fordelt på flere matrikler, hvor vi driver klassiske værksteder samt aktivitets og samværstilbud. Derudover driver vi cafeer og har kantinedriften på to af Helsingør Kommunes skoler.

Som leder af CABAS er du leder for alle personaler og ansvarlig for den samlede drift. Du kommer til at stå i spidsen for mange forskellige fagligheder og har direkte ledelse ift. din ledergruppe, administrationen og en stabs og kommunikationskonsulent. Derudover indgår du i ledergruppen for Center for Særlig Social Indsats, hvor du samarbejder med dine lederkollegaer, under Centerchef Pernille Madsen.

 

Vores forventninger:

  • Du har en relevant lederuddannelse

  • Du har solid erfaring med ledelse, herunder ledelse af ledere

  • Du er fortrolig med økonomistyring og drift (gerne fra en kommunal kontekst)

  • Du har lyst - og gerne erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation

  • Du kan eksekvere og omsætte strategi til handling

  • Du kan motivere, inddrage og uddelegere.

 

CABAS ønsker en ekstrovert leder, der tydeligt kan kommunikere krav og forventninger, og som brænder igennem i store forsamlinger. Du kan oversætte Helsingør Kommunes strategi til CABAS og dermed kontinuerligt sætte en klar retning, og skabe den røde tråd for hele CABAS.

CABAS har på flere områder været igennem en svær tid, og organisationen er et udviklingsområde du kommer til at arbejde med. Derfor er det afgørende, at du har gode evner til at lytte og leve dig ind i personalets og borgernes hverdag. Du formår at være en nærværende og synlig leder og forstår at kombinere klare visioner og store ambitioner med en uhøjtidelig omgangsform og meget gerne god humor.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Centerchef, Pernille Madsen på tlf. 25 31 21 98. Du kan læse mere om CABAS og om Center for Særlig Social på www.helsingør.dk og www.CABAS.dk.

 

Løn er efter gældende overenskomst.

 

Ansøgningsfrist er mandag den 24. maj 2021. Vi holder samtaler fredag den 28. maj. Vi forventer, at ansættelse sker senest pr. 1. juli 2021. Hvis du bliver indkaldt til samtale, bliver du forelagt en case forinden samtalen. Vi kan have behov for en samtale nr. 2. samt en profilanalyse af dig.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Helsingør Kommune

Adresse 1
Stengade 59
3000 Helsingør
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-05-2021
Udløber
24-05-2021
Kviknummer
LJA-82045077
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Helsingør Kommune

Adresse
Stengade 59
3000
Helsingør
Danmark
Praktisk information
Indrykket
03-05-2021
Ansøgningsfrist
24-05-2021
Kviknummer
LJA-82045077
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed