Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ledelseskonsulent til Psykiatrisk Center Glostrup

Region Hovedstaden Psykiatri

Glostrup, Storkøbenhavn

Indrykket
09-04-2024

Har du lyst til - sammen med os - at sikre det fundament vores klinikere står på, når de hver dag møder patienter og pårørende? Vi søger dig, der med godt humør, høj faglighed og stærke relationelle kompetencer kan sikre høj kvalitet i koordination og løsning af forskelligartede akademiske og administrative opgaver for centerledelsen.

 

Din rolle og arbejdsopgaver

Du kommer til at indgå i et lille team af ledelseskonsulenter, der både sammen og selvstændigt løser en bred og varieret mængde opgaver.

 

På en almindelig arbejdsdag leverer du måske et strategisk oplæg til centerledelsen om et stigende antal indlagte varetægtsfængslede, understøtter forberedelse af en temadag for et af vores afsnit, laver dagsorden til et møde i et af vores leder- og medarbejderudvalg og sikrer input til et høringssvar om lægelig videreuddannelse. Din kalender er godt fyldt op, og din arbejdsdag er varieret og meningsfuld.

 

Mere konkret vil dine arbejdsområder være:

  • Betjening af mødefora herunder udarbejdelse af sagsfremstillinger

  • Besvarelse af henvendelser fra politikere

  • Udarbejdelse og optimering af arbejdsgange og standarder for udvalgte administrative områder

  • Større og mindre drifts- og udviklingsopgaver på tværs af administrationen og centret som helhed.

  • Nogle af dine arbejdsområder kan også afhænge af dine interesser og kompetencer.

Hvem er du?

For at blive taget i betragtning til stillingen, skal du have en relevant akademisk uddannelse og gerne erfaring med ledelsesbetjening eller sekretariatsbetjening, ideelt set fra et hospital.

 

Du har stærke relationelle kompetencer. Du er med til at skabe en fed stemning og godt samarbejde på jobbet, både ved at være interesseret i om dine kolleger har haft en god weekenden, og ved at arbejde godt sammen med mange forskellige faggrupper om opgaverne.

 

Du er løsningsorienteret. Du er kendt for din løsningsorienterede tilgang, hvor du formår at skabe velovervejede og sammenhængende løsninger, som du følger til dørs med vedholdenhed.

 

Du kan navigere i komplekse processer. Du har evnen til at effektivt navigere gennem komplekse processer og besidder en dybdegående forståelse for både politiske, organisatoriske og kommunikative processer.

 

Hvem er vi?

Du bliver en del af en veldrevet organisation, hvor vi møder hinanden med tillid og har stor rummelighed overfor faglige og personlige forskelligheder. Vi er 17 medarbejdere i administrationen, og vi er ambitiøse i forhold til opgaveløsningen og vil gerne udvikle os sammen som medarbejdergruppe og administration. Det er derfor vigtigt for os, at du har lyst til at bidrage aktivt til den udvikling, siger din mening højt og kommer med alle dine gode - og mindre gode - ideer.

 

Som kollegaer er vi gode til at hjælpe hinanden, når der er behov - og selvom vi arbejder selvstændigt, tager vi i fællesskab ansvar for den samlede opgave, som administrationen løser. Det forventer vi derfor også af dig. Til gengæld får du en ambitiøs arbejdsplads, hvor der er plads til familieliv og gode udviklingsmuligheder.

 

Vores center har fem matrikler, herunder to sengematrikler i hhv. Glostrup og Brøndby, hvor administrationen har kontorer. I løbet af en arbejdsuge vil du have arbejdsdage på begge sengematrikler. Det betyder, at du kommer helt tæt på den kliniske hverdag og kan se effekten af dit arbejde på nærmeste hold.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Vi tilbyder dig en stilling på 37 timer om ugen. Stillingen er til besættelse den 1. juni 2024 eller efter aftale.

 

Du ansættes i henhold til overenskomst for akademikere ansat i regioner m.v.

 

Ansøgningsfristen er den 21. april 2024. Du skal blot søge stillingen via linket her på siden. Du bedes uploade CV sammen med din ansøgning.

 

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 24. april 2024.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere om stillingen, administrationen m.m., så er du velkommen til at kontakte ledelseskonsulent Christel Møller på telefon 2059 8437 eller administrationschef Marlene Pærregaard på telefon 3113 9276.

 

Du kan også læse og høre mere om, hvordan det er er arbejde i Region Hovedstadens Psykiatri på "Job i Psykiatrien", eller følge med i hverdagen på vores instagram: psykiatrisk.center.glostrup

 

Fakta

Jobtype

Andre akademikere

Arbejdssted

Region Hovedstadens Psykiatri

Arbejdstid

Fuldtid

Jobnummer

255636

Ansøgningsfrist

21-04-2024

Kontakt os

Marlene Lund Pærregaard

 

Læs mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på

www.psykiatri-regionh.dk/job-i-psykiatrien

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Hovedstaden Psykiatri

Adresse 1
Psykiatrisk Center Glostrup
Adresse 1
Nordstjernevej 41
2600 Glostrup
Danmark
Adresse 2
Psykiatrisk Center Glostrup
2600 Glostrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-04-2024
Udløber
21-04-2024
Kviknummer
LJA-85425698
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Hovedstaden Psykiatri

Adresse
Psykiatrisk Center Glostrup
2600
Glostrup
Danmark
Praktisk information
Indrykket
09-04-2024
Ansøgningsfrist
21-04-2024
Kviknummer
LJA-85425698
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed