Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lægemiddelovervågning & Medicinsk Udstyr søger en studentermedhjælper til Sektion for Medicinsk Udstyr

Lægemiddelstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
04-12-2018

Er du i gang med en sundhedsvidenskabelig, naturvidenskabelig eller lignende universitetsuddannelse, og er du interesseret i medicinsk udstyr? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Lægemiddelstyrelsens enhed for Lægemiddelovervågning & Medicinsk Udstyr.

Om os
Lægemiddelstyrelsen administrerer lovgivningen inden for medicinsk udstyr i Danmark og har derfor myndighedsansvaret for at overvåge sikkerheden af medicinsk udstyr i hele dets livscyklus fra det først afprøves i sundhedsvæsenet til det tages af markedet.

I Lægemiddelstyrelsen behandler vi blandt andet hændelsesindberetninger, giver tilladelse til kliniske afprøvninger, udsteder eksportcertifikater, fører tilsyn med bemyndigede organer, udfører inspektioner af virksomheder og foretager markedsovervågning af medicinsk udstyr.

Medicinsk udstyr er et område i hastig vækst, og denne udvikling er til gavn for borgerne. Den fører til nye og mere effektive behandlinger, og at flere opgaver kan klares ambulant eller i borgernes eget hjem.

Aktuelt er vi ca. 14 medarbejdere i sektionen med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde samt 4 studentermedhjælpere, hvor du vil kunne blive den ene af dem.

Dit arbejde
Du skal indgå i Sektion for Medicinsk Udstyr, som tager sig af en bred vifte af administrative opgaver vedrørende medicinsk udstyr. Vi er 1 sektionsleder, 16 akademiske medarbejdere og 4 studentermedhjælpere.

Dit arbejde vil primært bestå i:
sagsoprettelse og journalisering
udarbejdelse af eksportcertifikater
publicering af sikkerhedsmeddelelser på hjemmesiden
registrering af fabrikanter
ad hoc opgaver.

Vi kan tilbyde et spændende job med gode kollegaer. Der vil være faste dage, men også høj fleksibilitet i forhold til planlægning af arbejdstider.

Din uddannelse og erfaring
Du er i gang med en sundhedsvidenskabelig, naturvidenskabelig eller lignende universitetsuddannelse og er endnu ikke gået i gang med kandidatdelen af din uddannelse.
Du er engageret og kvalitetsbevidst.
Du overholder beskrevne arbejdsprocesser efter oplæring og instruktion.
Du kommunikerer skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk.
Du kan arbejde ca. 10 timer pr. uge

Enhed for Lægemiddelovervågning & Medicinsk Udstyr
Enhed for Lægemiddelovervågning & Medicinsk Udstyr overvåger sikkerheden ved lægemidler og medicinsk udstyr, herunder opgaver relateret til hændelsesindberetninger vedr. medicinsk udstyr.

I enheden har vi 3 sektioner: Medicinsk Udstyr, Lægemiddelovervågning EU og Lægemiddelovervågning DK, hvor du kommer til at arbejde i den første.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at kontakte akademisk sagsbehandler Hanim Yassin på tlf. 9351 8603 eller akademisk sagsbehandler Jannie Wiegand Storgaard på tlf. 4488 9775.

Om ansættelsen
Du bliver ansat efter gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-fællesoverenskomsten) samt organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK), jf. aftalens kapitel 6 vedr. timelønnede.
Arbejdstiden er gennemsnitlig 10 timer pr. uge.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Vi forventer at afholde samtaler i uge 51.

Del dette job

Kontakt
Lægemiddelstyrelsen
Axel Heides Gade 1
2300 København S
Tlf
25386401
Praktisk information
Oprettet
04-12-2018
Udløber
17-12-2018
Kviknummer
LJA-68542960
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Ansøg nu
Lignende job

reMarkable

Kemneren, Bergen kommune

Del dette job

Virksomhedsinformation

Lægemiddelstyrelsen

Adresse
Axel Heides Gade 1
2300
København S
Tlf 25386401
Praktisk information
Oprettet
04-12-2018
Udløber
17-12-2018
Kviknummer
LJA-68542960
Jobtype
Studenterjob
Fag
Administration
Beliggenhed