Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kvantitativ student til analyser på grundskole- og ungdomsuddannelsesområdet

LIFE Fonden

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
11-06-2024

Har du lyst til at bistå med databehandling og analyser, der understøtter LIFEs formål om at skabe naturvidenskabelig motivation og interesse for naturvidenskab blandt børn og unge.? Er du stærk på det kvantitative område, er du analytisk og samtidig motiveret for at samarbejde - så har vi en enestående jobmulighed til dig.

LIFE er et landsdækkende undervisningsinitiativ, der tilbyder undersøgelsesbaserede og virkelighedsnære naturvidenskabelige og teknologiske undervisningsforløb for grundskolen og ungdomsuddannelser. Samtidig arbejder vi for at styrke den naturvidenskabelige og teknologiske almendannelse gennem udvikling af forløb til de humanistiske og praktisk-musiske fag. Det sker i et tæt samarbejde med fagdidaktiske miljøer, undervisere og andre nøgleaktører. Du bliver en del af afdelingen Strategi og Impact, der består af 8 medarbejdere med forskellig baggrund. Afdelingen har bl.a. til opgave at undersøge, hvilke forandringer LIFE skaber for børn og unge i forhold til deres motivation og interesse for naturvidenskab. Dette arbejde sker i samarbejde bl.a. med eksterne forskningsmiljøer og interessenter. Vi søger derfor en kvantitativ stærk student til at bistå med at designe, forberede og gennemføre kvantitative undersøgelser, impactmålinger og brugerundersøgelser, blandt andet baseret på survey- og registerdata.

Jobbet

Som student i Strategi og Impact skal du støtte specialister, der løbende delegerer opgaver til dig. Du skal selvstændigt løse mindre opgaver, der er væsentlige for LIFE, herunder medvirke til at evaluere effekten af LIFEs indsatser i grundskolen og på ungdomsuddannelserne.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

  • Bistå med databehandling og analyse af kvantitative data i forbindelse med impact- og forskningsopgaver i STATA eller R. Brug af Danmarks Statistisk microdataordning kan forekomme.
  • Bistå med planlægning, opsætning og udsendelse af spørgeskemaundersøgelser via SurveyXact, f.eks. i forbindelse med .impactmålinger og brugertilfredshedsundersøgelse
  • Bistå med design, forberedelse og gennemførelse af kvantitative undersøgelser, f.eks. kritisk gennemgang af surveyinstrumenter, dataindsamlingsstrategi og analytisk tilgang
  • Bistå med design, forberedelse og gennemførelse af kvalitative undersøgelser, f.eks. observation og interview
  • Bistå med analyse af kvantitative og kvalitative data samt løbende researchopgaver, f.eks. bloksøgning efter forskningslitteratur, baggrundsanalyser og dataindhentning.

Din profil

Vi forestiller os, at du er studerende på 5. semester eller senere på relevant samfundsvidenskabelig universitetsuddannelse f.eks. statskundskab eller sociologi. (Er du på 3-4 semester, skal det ikke fraholde dig fra at søge).  Vi søger efter en, der stærk på kvantitativ metode og har opnået hands-on erfaring og fortrolighed med databehandling og analyse af statistikpakker (STATA og R). Samtidig har du en god sans for at formulere dig skriftligt. 

Som person er du en holdspiller, der er nysgerrig og interesseret, og  som er parat til at sætte sig ind i nye områder og samarbejde med mange forskellige mennesker. Du er god til at spørge, hvis der er behov for afklaring, og du er en, som har mod på at håndtere en varieret opgaveportefølje.

At arbejde hos LIFE

Vi tilbyder en engageret og professionel arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på, at vores kolleger trives, bliver udfordret og har muligheder for at udvikle deres potentiale. En karriere hos LIFE giver dig mulighed for at være med til:

  • At udvikle og opbygge et nyt, landsdækkende undervisningsinitiativ, der tilbyder undersøgelsesbaserede og virkelighedsnære naturfagsforløb til grundskolen og ungdomsuddannelser
  • At sætte helt nye standarder for anvendelsesorienteret og eksperimenterende naturfagsundervisning i Danmark og internationalt
  • At bygge broer til nøgleaktører på STEM-området og undervisere på tværs af uddannelsessektoren, så man i fællesskab kan styrke interessen for naturfag og højne niveauet for naturfagsdidaktik
  • At blive en del af et dedikeret team, der brænder for undervisning, naturfag og uddannelse

Interesseret? Så send en ansøgning

Stillingen er placeret i kgs. Lyngby, hvor Bus 150S kører direkte til LIFE fra København. Lyder stillingen som noget for dig, bedes du sende ansøgning og CV, eksamensbeviser og andre relevante papirer elektronisk ved at klikke på Apply now.

Ansøgningsfristen er den: 17/06/2024. Vi ser gerne, at du begynder hos os senest 15. august 2024. Der er tale om en deltidsstilling på 15 timer om ugen. Vi forventer, at afholde samtaler i starten af uge 26 og 27.

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Niels Matti, Souchef, Strategi- og Impact via e-mail på nms@life.dk.

Om LIFE Fonden

LIFE Fonden er en dansk erhvervsdrivende fond med almennyttigt sigte. LIFE Fonden har to formål; at højne den naturvidenskabelige dannelse, uddannelse og forskning, og at styrke motivation og interesse for naturvidenskab hos børn og unge.

LIFE Fonden driver det landsdækkende og almennyttige undervisningsinitiativ LIFE. Kernen i LIFE er vores naturfaglige undervisningsforløb LIFE Forløb hvor elever arbejder undersøgelsesbaseret med virkelighedsnære problemstillinger, der understøtter FNs verdensmål. Alle LIFE Forløb er udviklet hos LIFE i tæt samspil med skoler, virksomheder og forskningsinstitutioner.

LIFE Fonden kan desuden støtte uddannelses- og forskningsinitiativer inden for natur-, teknisk- og sundhedsvidenskab samt fagdidaktik. LIFE Fonden kan også yde støtte til andre almennyttige undervisningsmæssige og videnskabelige formål.

Ansættelsen foregår i det helejede datterselskab LIFE A/S, der udvikler og leverer naturfaglige undervisningsforløb. LIFE Fonden uddeler undervisningsforløbene som bevillinger til skoler og ungdomsuddannelser.

LIFE Fonden er støttet af Novo Nordisk Fonden.

Læs mere om LIFE.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

LIFE Fonden

Adresse 1
Biologiens Vej 5
2800 Lyngby
Danmark
Adresse 2
Biologiens Vej 5
2800 Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-06-2024
Udløber
17-06-2024
Kviknummer
LJA-85540206
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Forskning og undervisning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

LIFE Fonden

Adresse
Biologiens Vej 5
2800
Lyngby
Danmark
Praktisk information
Indrykket
11-06-2024
Ansøgningsfrist
17-06-2024
Kviknummer
LJA-85540206
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Forskning og undervisning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed