Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kvalitets- og forbedringschef til Region Hovedstadens Psykiatri - Psykiatrisk Center Glostrup

Region Hovedstadens Psykiatri - Psykiatrisk Center Glostrup

Glostrup, Storkøbenhavn

Indrykket
30-08-2018

Vil du hjælpe os med at nå næste niveau i arbejdet med at skabe en forbedringskultur? Vi søger en kvalitets- og forbedringschef, der med daglig reference til centerchefen, hjælper os med at skabe en forbedringskultur, hvor fokus er at skabe værdi for patienterne. 

 

Vi er et hospital, der arbejder på at hjælpe vores patienter hurtigt tilbage til en bedre hverdag i samarbejde med ledere, medarbejdere, patienter og pårørende. For at sikre at vi lykkes med vores ambitioner, arbejder vi systematisk med at forstå den enkelte patients behov og ønsker, udvikle kvaliteten af behandlingen, udvikle kompetencer og skabe veldefinerede arbejdsprocesser, som skaber sikkerhed, sammenhæng og effektivitet. 

 

Grundlaget for kvalitets- og forbedringsarbejdet er baseret på leanprincipper og -metoder. Vi arbejder med 8 centrale ledelseshandlinger, som understøttende for alle ledere i vores ambition om at skabe en ledelsesdrevet forbedringskultur. Du kan læse meget mere om arbejdet i bogen Forbedringsarbejdet en håndbog for ledere i Region Hovedstadens Psykiatri på vores hjemmeside. 

 

Kvalitets- og forbedringschefen bliver nøgleperson i dette arbejde, da du dels skal kunne hjælpe og sparre med center-ledelsen såvel som afsnitsledelserne i bestræbelser på at blive endnu bedre ledere i en forbedringskultur, ligesom du også får selvstændigt ansvar for udvalgte indsatsområder. Meget vigtig er også din rolle som chef for den lokale Kvalitets- og Forbedringsenhed på PC Glostrup, som løbende skal udvikles til at kunne hjælpe afsnitslederne med at blive endnu bedre ledere i en forbedringskultur, ligesom teamet også har selvstændige leverancer.

 

Som Kvalitets og forbedringschef indgår du i centrets ledergruppe. Du refererer i den daglige opgaveløsning til centerchefen og refererer fagligt til lederen af hospitalets centrale leanenhed. Du bliver organisatorisk ansat i den centrale leanafdeling og arbejder fuld tid på PC Glostrup, dog således at 10-15 pct. af opgaverne er tværgående opgaver for RHP. 

 

Kvalitets- og forbedringschefens primære opgaver er:  

 

  • At være sparringspartner og understøtte centerledelsen i at udvikle forbedringskulturen på centret efter de standarder RHP anvender, så vi når næste niveau 

  • At sikre sammenhæng mellem RHPs og centrets strategi og opgaver, indenfor kvalitet og forbedringer 

  • At koordinere og videreudvikle centerets arbejde med kvalitet og forbedringer i dialog med centerledelsen og afsnitsledelserne 

  • At lede og udvikle medarbejderne i kvalitets- og forbedringsenheden 

  • At undervise og facilitere i store og små grupper, samt at afholde forbedringsevents 

  • At bidrage til den fortsatte udvikling af forbedringskulturen på tværs i RHP herunder udvikle de standarder vi anvender 

 

 

Om dig 

På PC Glostrup har ledere og medarbejdere mange års erfaring med forbedringsarbejde, og der er derfor behov for en kandidat med solid erfaring, både i det systematiske forbedringsarbejde, i ledelsen af arbejdet, og i arbejdet med at rådgive og udvikle ledere og egne medarbejdere. 

 

Du kan dokumentere gode resultater med at udvikle en forbedringskultur på alle organisatoriske niveauer i en større offentlig eller privat virksomhed. Du har en relevant akademisk uddannelse og gerne erfaring med de kliniske opgaver og processer. Du har lean erfaring på +7 år, som har medført at du behersker leanprincipper og -metoder, samt er god til at formidle dem. Du har solid erfaring med forandrings- og projektledelse. 

 

Du arbejder struktureret og har høj kvalitet i dine leverancer. Du er en naturlig rollemodel med respekt for målsætninger, deadlines og kommunikation. Du besidder indlevelsesevne, er god til at motivere og kommunikere i skrift og tale. Du evner at samarbejde med mange forskellige mennesker og fagligheder og har en naturlig tilgang til at skabe netværk, samt motivere og begejstre.  

 

Du har stor organisatorisk forståelse og formår at indgå som sparringspartner på alle organisatoriske niveauer. Du er handlingsorienteret, udadvendt og har stor gennemslagskraft. Du kan undervise og facilitere arbejdet i store og små grupper, og medvirker til et godt arbejdsmiljø.

 

Om os 

PC Glostrup behandler ca. 8000 voksne psykiatriske patienter om året, fordelt på indlæggelser og ambulante besøg, hvor ca. 720 dygtige medarbejdere tager sig af behandlingen. Arbejdet ledes af 56 afsnitsledere på 5 adresser, som koordineres og ledes af en centerledelse på 6 personer. Arbejdes understøttes af en lokal kvalitets- og forbedringsenhed på 4 personer. Du kan læse mere om centret på vores hjemmeside. 

 

Ud over den lokale Kvalitets- og forbedringsenhed på PC Glostrup, arbejder 6 engagerede medarbejdere i den centrale Leanafdeling med at understøtte kvalitets- og forbedringsarbejdet på tværs i RHP, i stabene og i direktionen. 

 

Du vil få engagerede kollegaer og vi kan tilbyde et godt arbejdsmiljø både fagligt og socialt. 

 

Ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte centerchef Phuong le Reisinia på tlf. 23801171 eller leanchef Jens S. Normand på tlf. 20279537.

 

Søg stillingen 

Er du interesseret, så søg stillingen via linket på siden. Vi arbejder på en tiltrædelse 1. december 2018. Ansøgningsfristen er den 17. september 2018, kl.09.00. Første runde samtaler gennemføres 21. september 2018. Du skal være forberedt på at blive testet, hvis du går videre til anden samtale. 

 

Du bliver lønnet i henhold til relevant overenskomst. Vi er indstillet på at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. 

Del dette job

Kontakt
Region Hovedstadens Psykiatri - Psykiatrisk Center Glostrup
Nordre Ringvej 29
2600 Glostrup
Praktisk information
Oprettet
30-08-2018
Udløber
17-09-2018
Kviknummer
LJA-64995088
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Hovedstadens Psykiatri - Psykiatrisk Center Glostrup

Adresse
Nordre Ringvej 29
2600
Glostrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-08-2018
Udløber
17-09-2018
Kviknummer
LJA-64995088
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse
Beliggenhed