Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kvalitets- og forbedringschef til Region Hovedstadens Psykiatri - Psykiatrisk Center Amager

Region Hovedstadens Psykiatri - Psykiatrisk Center Amager

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-05-2018

Vi er et hospital, der arbejder på at hjælpe vores patienter hurtigt tilbage til en bedre hverdag, og vi ønsker at gøre det sammen med ledere, medarbejdere, patienter og pårørende. For at sikre at vi lykkes med vores ambitioner, arbejder vi systematisk med at forstå den enkelte patients behov og ønsker, udvikle kvaliteten af behandlingen, udvikle kompetencer og skabe veldefinerede arbejdsprocesser, som skaber sikkerhed, sammenhæng og effektivitet. 

Du bliver nøgleperson i dette arbejde, da du dels skal kunne hjælpe og sparre med center-ledelsen såvel som afsnitsledelserne i vores bestræbelser på at blive endnu bedre ledere i en forbedringskultur, ligesom du også får selvstændigt ansvar for udvalgte indsatsområder. Meget vigtig er også din rolle som chef for den lokale Kvalitets- og Forbedringsenhed, som løbende skal udvikles til at kunne hjælpe afsnitslederne med at blive endnu bedre ledere i en forbedringskultur, ligesom teamet også har selvstændige leverancer. 

Grundlaget for kvalitets- og forbedringsarbejdet er baseret på leanprincipper og -metoder. Vi arbejder med 8 centrale ledelseshandlinger, som understøttende alle ledere i vores ambition om at skabe en ledelsesdrevet forbedringskultur. Du kan læse meget mere om arbejdet i bogen Forbedringsarbejdet en håndbog for ledere i Region Hovedstadens Psykiatri på vores hjemmeside. 

Som Kvalitets- og forbedringschef indgår du i centrets øverste ledergruppe. Du refererer i den daglige opgaveløsning til centerchefen og refererer fagligt til lederen af hospitalets centrale leanenhed. Du bliver således organisatorisk ansat i den centrale leanafdeling og arbejder fuld tid på PC Amager, dog således at 10-15 pct af opgaverne er tværgående opgaver for RHP. 

Kvalitets- og forbedringschefens primære opgaver er:  

  • At være sparringspartner og understøtte centerledelsen i at udvikle en forbedringskultur på centret efter de standarder RHP anvender, så vi når næste niveau som formuleret i 3 årsplan.
  • At sikre sammenhæng mellem RHPs og centrets strategi og opgaver, indenfor kvalitet, og forbedringer (lean)
  • At koordinere og videreudvikle centerets arbejde med kvalitet og forbedringer samt drifts- og udviklingsaktiviteter i forbindelse med dette. Det sker i dialog med centerledelsen og afsnitsledelsen
  • At lede og udvikle de tre medarbejdere i kvalitets- og forbedringsenheden
  • At bidrage til den fortsatte udvikling af forbedringskulturen på tværs i RHP herunder udvikle de standarder vi anvender

 

Om dig  

På Psykiatrisk Center Amager har ledere og medarbejdere mange års erfaring i forbedringsarbejdet, og der er derfor behov for en kandidat med mange års erfaring, både i det systematiske forbedringsarbejde, i ledelsen af arbejdet, og i arbejdet med at rådgive og udvikle ledere og egne medarbejdere i det videre arbejde. 

Du er derfor en dygtig leder, som har opnået gode resultater med at udvikle en forbedringskultur på alle organisatoriske niveauer i en større virksomhed. Du har en relevant akademisk uddannelse og gerne erfaring med de kliniske opgaver og processer. Du har lean erfaring på +7 år, gerne fra sundhedsvæsnet og behersker leanprincipper og -metoder, samt er god til at formidle dem. Du har solid erfaring med forandringsledelse og projektledelse. 

Du arbejder struktureret og har høj kvalitet i dine leverancer. Du er en naturlig rollemodel med respekt for målsætninger, terminer og kommunikation. Du besidder indlevelsesevne, er god til at motivere og kommunikere i skrift og tale. Du evner at samarbejde med mange forskellige mennesker og fagligheder og har en naturlig tilgang til at skabe netværk, samt motivere og begejstre. Du er holdspiller og kan arbejde selvstændigt, samt er fleksibel overfor arbejdstid og belastning. 

Du har stor organisatorisk forståelse og formår at indgå som sparringspartner på alle organisatoriske niveauer. Du er handlingsorienteret, udadvendt og har stor gennemslagskraft. Du kan undervise og facilitere arbejdet i store og små gruppe, og medvirker til et godt arbejdsmiljø. 

Om os 

PC Amager behandler ca. 4500 voksne psykiatriske patienter om året, fordelt på indlæggelser og ambulante besøg, hvor ca. 500 dygtige medarbejdere tager sig af behandlingen. Arbejdet ledes af 31 afsnitsledere på 3 adresser, som koordineres og ledes af en centerledelse på 5 personer. Du kan læse mere om centret på vores hjemmeside. 

Den centrale leanafdeling består af en leanchef og 6 engagerede medarbejder, der understøtter forbedringsarbejdet på tværs i RHP, i stabene og i direktionen. 

Du vil få engagerede kollegaer og vi kan tilbyde et godt arbejdsmiljø både fagligt og socialt. 

Ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte centerchef Line Duelund på tlf. 38641501 eller leanchef Jens S. Normand på tlf. 20279537. 

Søg stillingen 

Er du interesseret, så søg stillingen via linket på siden. Vi arbejder på en tiltrædelse 1. august 2018, ansøgningsfristen er den 28. maj 2018, kl. 12.00. Første runde samtaler gennemføres 14. og 15. juni 2018. Du skal være forberedt på at blive testet, hvis du går videre til anden samtale. 

Du bliver lønnet i henhold til relevant overenskomst. Vi er indstillet på at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. 

Del dette job

Kontakt
Region Hovedstadens Psykiatri - Psykiatrisk Center Amager
Digevej 110
2300 København S
Praktisk information
Oprettet
08-05-2018
Udløber
28-05-2018
Kviknummer
LJA-60590693
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Hovedstadens Psykiatri - Psykiatrisk Center Amager

Adresse
Digevej 110
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-05-2018
Udløber
28-05-2018
Kviknummer
LJA-60590693
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse
Beliggenhed