Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kunstakademiets Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK) søger fuldmægtig til Forskningsadministrationen

Kunstakademiets Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK)

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-06-2019

Vil du være med til at udvikle rammerne for forskningen på KADK, så skolens forskere får de bedst mulige vilkår for at skabe forskningsresultater til gavn for samfund, uddannelser og erhverv? Bliver du motiveret af at bruge dine administrative kompetencer i dialog med forskere og interessante faglige miljøer?

 

KADK er midt i en rivende udvikling, som bl.a. medfører en række ambitiøse mål for den eksterne forskningsfinansiering. Så hvis du brænder for ekstern forskningsfinansiering, hvor det gælder om at bidrage til en høj kvalitet i vores ansøgninger (pre-award), men også synes, det er interessant at arbejde med de øvrige dele af det forskningsadministrative felt, så er du måske vores nye kollega.

 

Stillingen

De primære arbejdsopgaver vil relatere sig til ekstern forskningsfinansiering, herunder

  • monitorering og formidling af relevante opslag for KADK

  • identificering af nye fundingmuligheder

  • vejledning, servicering og sparring af institutionens forskere i ansøgningsprocessen

  • kvalitetssikring af ansøgninger

 

Herudover kan der forventes en række øvrige opgaver inden for Forskningsadministrationens samlede opgaveportefølje, herunder udvikling og drift af processer for kvalitetssikring og -udvikling. Du vil med andre ord kunne forvente en varieret hverdag med mange forskellige drifts- og udviklingsopgaver, der skal løses i samarbejde med den øvrige administration, skolens forskere og eksterne samarbejdspartnere.

 

Om dig

Den ideelle ansøger har en relevant kandidat-/ph.d.-grad samt administrativ erfaring fra en forskningsinstitution, et ministerium eller anden politisk ledet organisation, hvor du har arbejdet inden for det forskningsadministrative felt. Hvis du har erfaring med ekstern finansiering generelt og med EUs rammeprogram specifikt, vil det være en fordel.

 

Du er resultatorienteret og talstærk, og har gode analytiske evner og en systematisk, struktureret og proaktiv arbejdsform. Du formulerer dig præcist mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk, og evner at samarbejde og opbygge relationer til både videnskabelige, kunstneriske og administrative kolleger. Du har lyst til at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for forskningsadministration og evner til at kunne agere i en kompleks organisation.

 

Forskningsadministrationen indgår i skolens administration, der bistår skolens ledelse og understøtter skolens kerneopgaver inden for forskning og uddannelse. Forskningsadministrationen løser sine opgaver i tæt samspil med skolens ledelse, forskere og den øvrige administration. Forskningsadministrationen opgaver relaterer sig til ekstern forskningsfinansiering, forskeruddannelse, kvalitetssikring, erhvervssamarbejde samt sekretariatsbetjening af KADKs ledelse, ph.d.-skole og forskningsfora.

 

Ansættelsesvilkår

Ansættelse som fuldmægtig sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC. KADK er en fleksibel og familievenlig arbejdsplads, der lægger vægt på et godt arbejdsmiljø.

 

Ansøgning

Ansøgningen sendes elektronisk via linket søg stillinger på www.kadk.dk, så den er KADK i hænde senest fredag den 2. august 2019 kl. 12.00. Ansøgningen skal vedlægges CV og dokumentation for uddannelse.

 

Vi forventer at holde første runde af ansættelsessamtaler i uge 33 og anden runde af samtaler i uge 34 med tiltrædelse 1. oktober 2019.

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan findes på www.kadk.dk eller ved henvendelse til forskningsadministrationschef Jacob Kristoffer Hansen, tlf.nr.: +45 4170 1534

 

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Kunstakademiets Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK)

Adresse 1
Philip de Langes Allé 10
1435 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-06-2019
Udløber
02-08-2019
Kviknummer
LJA-74100703
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse, Jura
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Kunstakademiets Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK)

Adresse
Philip de Langes Allé 10
1435
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
14-06-2019
Ansøgningsfrist
02-08-2019
Kviknummer
LJA-74100703
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse, Jura
Beliggenhed