Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kultur- og kommunikationspraktikant

Den Danske Ambassade i Tjekkiet

Indrykket
28-01-2019

Public Diplomacy-afdelingen søger to gange om året en kultur- og kommunikationspraktikant, som er tilknyttet ambassaden i et halvt år. Ansøg inden d. 28. februar 2019, hvis du skal være efterårets praktikant.

Er du stærk og kreativ skriftligt? Forholder du dig nysgerrigt til nye kulturbegivenheder? Og formår du at bevare overblik mellem flere medieplatforme og forskelligt planlægningsarbejde? Så er du måske vores kultur- og kommunikationspraktikant for perioden 1. august 2019 til 31. januar 2020.

Som kultur- og kommunikationspraktikant skal du bidrage til at styrke Danmarks omdømme i Tjekkiet for derved at øge Danmarks kulturelle, politiske og handelsmæssige indflydelse. Dette gør du især ved at kommunikere om danske værdier og traditioner samt ambassadens aktiviteter. Det kulturelle område vil være fokus for dit praktikophold, og du skal i den sammenhæng deltage i flere kulturevents. Forud for disse ligger desuden et større planlægningsarbejde, som praktikanten og Public Diplomacy-medarbejderen deler. Som praktikant hos os bliver du inddraget i det daglige virke på en mindre ambassade, hvilket omfatter små såvel som store opgaver.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. at:

  • Udvikle og vedligeholde ambassadens hjemmeside

  • Opdatere ambassadens Facebook og andre sociale medier med relevante nyheder og begivenheder

  • Planlægge, afholde og formidle events støttet af ambassaden

  • Deltage i tværkulturelle og politiske events

  • Bidrage med ideer til ambassadens kommunikationsopgaver

  • Afholde foredrag for besøgsgrupper

  • Lave informationssøgninger

Det forventer vi:
Vi søger en dygtig og idérig praktikant, der kan tænke selvstændigt og tør tage initiativ. Du skal kunne arbejde struktureret og have interesse for samt kendskab til kommunikation. Vi forventer, at du har en skarp pen og gode analytiske evner. Stærke engelskkundskaber og godt kendskab til Office-pakken er en forudsætning for deltagelse i ambassadens eksterne og interne kommunikation. Vi er åbne over for din uddannelsesmæssige baggrund, men du skal forklare os, hvorfor netop du vil være interessant for os. Vi ser helst, at du er indskrevet på overbygningsdelen af din uddannelse. For at komme i betragtning skal du enten være dansk statsborger eller have en længerevarende fast tilknytning til Danmark. Det er også en forudsætning, at du er indskrevet på en højere dansk eller udenlandsk læreanstalt.

Det praktiske:
Du tilknyttes ambassaden under Udenrigsministeriets Retningslinjer for anvendelse af praktikanter på repræsentationerne. Praktikopholdet skal bidrage til din uddannelse, hvilket vil sige, at opholdet kan meritoverføres, såfremt din uddannelsesinstitution tillader det. Praktikopholdet er ulønnet, men ambassaden yder normalt en kompensation på op til 2.700 DKK pr. måned, som dækker nogle udgifter under opholdet. Du vil almindeligvis kunne modtage SU efter gældende regler. Der er desuden mulighed for at søge legater. Du er selv ansvarlig for at finde bolig, men ambassaden kan i mange tilfælde være behjælpelig med dette.

Ansøgningsfrist
Såfremt ovenstående har din interesse, bedes du sende en ansøgning mærket PRAKTIK KULTUR OG KOMMUNIKATION samt CV, eksamensresultater og relevante bilag pr. e-mail, så den er os i hænde senest d. 28. februar 2019.

Send ansøgningen til:
The Royal Danish Embassy
Att.: Louise Kufahl
E-mail: prgamb@um.dk

Har du yderligere spørgsmål, kan du rette henvendelse på mail til prgamb@um.dk mærket Spørgsmål til PD praktikant eller på telefon (+ 420) 257 111 900.

For information om ambassaden se www.tjekkiet.um.dk.


Del dette job

Kontakt

Den Danske Ambassade i Tjekkiet

Adresse 1
MALTÉZSKÉ NÁMESTÍ 5
118 01 Praha
Danmark
Adresse 2
MALTÉZSKÉ NÁMESTÍ 5
118 01 Praha
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-01-2019
Udløber
28-02-2019
Kviknummer
LJA-70151102
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Administration, IT og web, Kommunikation og medier, Kultur
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Den Danske Ambassade i Tjekkiet

Adresse
MALTÉZSKÉ NÁMESTÍ 5
118 01
Praha
Danmark
Praktisk information
Indrykket
28-01-2019
Ansøgningsfrist
28-02-2019
Kviknummer
LJA-70151102
Jobtype
Praktikant/trainee
Kategori
Administration, IT og web, Kommunikation og medier, Kultur
Beliggenhed