Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kriminalforsorgen søger en presse- og kommunikationskonsulent til Direktoratet for Kriminalforsorgen

Kriminalforsorgen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
25-02-2021

Kan du kommunikere klart og tydeligt om kriminalforsorgens arbejde til både offentligheden, interessenter og til kriminalforsorgens ca. 4.500 medarbejdere? Kan du navigere i en travl hverdag med politisk bevågenhed, mange pressehenvendelser og stort behov for intern og ekstern kommunikation?  Og har du lyst til at blive en del af en politisk styret organisation, der står midt i en massiv udviklingsopgave med en kritisk samfundsdagsorden? Så er du måske vores nye kollega.

 

Som en del af Justitsministeriets koncern indgår kriminalforsorgen i straffesagskæden. Hver dag bidrager vi til, at Danmark er trygt og sikkert ved at fuldbyrde de domme, som domstolene fastsætter.

 

I kriminalforsorgen har vi fokus på, at vores rolle i samfundet skal være mere synlig i den brede offentlighed som led i det tryghedsskabende arbejde og som led i en større rekrutteringsindsats. Derfor står vi over for at skulle udvikle vores kommunikationsindsats både indadtil og udadtil, så vi i højere grad skaber åbenhed om vores arbejde. Samtidig er vi i gang med at opbygge og udvikle et professionelt og driftsikkert ledelsessekretariat, som kommunikationsenheden er en central del af.

 

Til at hjælpe os med den opgave søger vi en presse- og kommunikationskonsulent til en stilling i en travl og ambitiøs kommunikationsenhed. Kriminalforsorgens udvikling er genstand for betydelig offentlig og politisk opmærksomhed, og vores nye kollega skal bidrage til at styrke kriminalforsorgens kommunikation yderligere, herunder at styrke pressehåndteringen.

 

Om jobbet

Du får en bred opgaveportefølje og kommer blandt andet til at beskæftige dig med:

  • Pressearbejde, herunder daglig kontakt til journalister samt løbende koordinering med Justitsministeriets departement

  • Produktion af skriftlige produkter, herunder intranetnyheder, pressemeddelelser, beredskaber og notater

  • Intern kommunikation, herunder ledelseskommunikation, til kriminalforsorgens ca. 4.500 medarbejdere

  • Større strategiske udviklingsopgaver, herunder opgaver relateret til rekruttering og employer branding

  • Kommunikations- og presserådgivning i organisationen

  • Udvikling af kommunikation på sociale medier

  • Medieproduktioner 

Du kommer i det daglige til at arbejde tæt sammen med direktøren, men vil også indgå i et tæt samarbejde med både direktoratets direktion og kriminalforsorgens koncernledelse.

 

Det er et spændende og udfordrende job med stort fokus på udvikling af dine faglige kompetencer og profil, så du efter nogle år er rustet til at tage næste skridt i din karriere i enten kriminalforsorgen eller en anden myndighed på Justitsministeriets område.

 

Om dig

Du har en kommunikationsfaglig baggrund og relevant uddannelse og/eller erfaring fra en lignende stilling gerne i en politisk styret organisation. Du er både en stærk kommunikationsstrateg, og samtidig kan du levere kommunikationsprodukter af høj kvalitet.

 

Det er en forudsætning i jobbet, at du har en skarp pen. Du skal evne hurtigt at omsætte komplekse problemstillinger til letlæselige tekster, og du skal kunne se og sætte ord på de gode historier i organisationen.

 

Det er en fordel, hvis du har erfaring med pressearbejde, intern kommunikation og produktion af indhold til sociale medier, men det vigtigste er, at du har lyst til at løfte opgaverne og trives ved at arbejde med korte deadlines.

 

Du skal derudover evne at navigere i en politisk styret organisation og etablere stærke samarbejdsrelationer på tværs af organisationen.

 

Endelig skal du have den faglige tyngde og selvtillid, der skal til for at kunne fungere som strategisk sparringspartner på presse- og kommunikationsområdet for resten af organisationen, herunder for direktøren og koncernledelsen.

 

Om os

Kommunikationsenheden er en travl enhed med høje ambitioner, hvor hver dag er forskellig. Vi sparrer om opgaverne og sætter pris et fagligt udfordrende og humørfyldt samarbejde.

 

Kommunikationsenhed består af en kommunikationschef, fire medarbejdere og en student. Enheden er placeret i Koncernledelsessekretariatet i Direktoratet for Kriminalforsorgen.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen besættes i henhold til gældende overenskomst og aflønnes efter ansøgerens erfaringer og kvalifikationer.

 

Stillingen er en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer om ugen. Desuden vil du som en del af jobbet skulle indgå i en pressevagtordning.

 

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen, og arbejdsstedet er Direktoratet for Kriminalforsorgen, Strandgade 100, 1401 København K.

 

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

 

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

 

Stillingen forventes besat senest pr. 1. maj 2021.

 

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kommunikationschef Anders Balling på tlf. 29908058.

 

Ansøgningen skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest kl. 12.00 tirsdag den 16. marts 2021.

 

Samtaler forventes afholdt i uge 11.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Kriminalforsorgen

Adresse 1
Strandgade 100
1401 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-02-2021
Udløber
16-03-2021
Kviknummer
LJA-81760261
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Kriminalforsorgen

Adresse
Strandgade 100
1401
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
25-02-2021
Ansøgningsfrist
16-03-2021
Kviknummer
LJA-81760261
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed