Kriminalforsorgen Hovedstaden

Kriminalforsorgen Hovedstaden,

Storkøbenhavn
13-11-2017

Kriminalforsorgen Hovedstaden søger økonom

Kontakt

Kriminalforsorgen Hovedstaden

Sankt Kjelds Plads 11
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-11-2017
Udløber:
04-12-2017
Kviknummer:
LJA-51193875
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at have en central rolle i den økonomiske styring af Kriminalforsorgen Hovedstaden? Vil du være med til at udvikle Kriminalforsorgen Hovedstadens økonomistyring? Så er du måske den medarbejder, vi leder efter.

Den ledige stilling er placeret i ressourceenheden i Områdekontoret i København og hovedopgaverne vil være relateret til:

  • Drift og udvikling af områdets økonomistyring

  • Økonomisk afrapportering til Direktoratet for Kriminalforsorgen

  • Udgiftsopfølgning og controlling af områdets institutioner

  • Tæt sparring og samarbejde med budgetansvarlige i områdets institutioner

  • Budgetanalyser

  • Styring af større bygge- og vedligeholdelsesarbejder

  • Styring af områdets overordnede kapacitet og belæg

  • Ledelsesinformation

  • Generelle driftsøkonomiske opgaver

Du får i stillingen en væsentlig rolle i udvikling, planlægning og styring af Kriminalforsorgen Hovedstadens økonomi og et tæt udadvendt samarbejde i forhold til både samarbejdspartnere internt i Kriminalforsorgen og i forhold til de andre myndigheder på Justitsministeriets område.

Du bliver en del af ressourceenheden, som er et team på 12 kollegaer, og du vil få en hverdag, hvor tempoet ofte er højt, opgaverne omskiftelige og udfordrende. Vi hjælper hinanden i hverdagen, hvor arbejdsglæde, vidensdeling og fagligt engagement spiller en væsentlig rolle i opgaveløsningen. Hertil er tonen uformel og humoristisk.

Kvalifikationer og kompetencer
Du har en videregående samfundsvidenskabelig uddannelse (fx cand.oecon, cand. polit, cand.scient.pol). Vi ser gerne, at du har erfaring med økonomisk rådgivning og økonomistyring i staten. Du er en dygtig analytiker. Du har administrativ erfaring og politisk forståelse og er interesseret i Kriminalforsorgens kerneopgaver. Du kan formulere dig klart og præcist, både i skrift og i tale.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til overenskomsten for akademikere i staten med indplacering som fuldmægtig. Arbejdsstedet er Kriminalforsorgen Hovedstaden, Skt. Kjelds Plads 11, 2100 København Ø. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Ansøgning
Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale sendes til os via søg stillingen på Job i staten eller via følgende link: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=108505&DepartmentId=8534&SkipAdvertisement=true.

Ansøgningsfristen er mandag den 4. december 2017.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte områdechef for ressourcer Peter Schultz-Nielsen på 72 55 43 24

Kriminalforsorgen opfordrer alle interesserede, uanset personlig baggrund til at søge. Du kan læse mere om Kriminalforsorgen på http://www.kriminalforsorgen.dk.

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden
Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, 1 lukkede fængsler, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 6 arresthuse, 4 afdelinger i friheden, samt 2 pensioner, som geografisk ligger i København, i Nordsjælland og på Bornholm.

Området har ca. 1200 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

 


Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job
Lignende job
Bjorgvin Eiendomsmegling Vest
Bergen
Frist:
18-04-2018