Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kreativ og resultatorienteret HR-udviklingskonsulent til Køge Kommune

Køge Kommune

Køge, Midtsjælland

Indrykket
23-11-2022

Har du lyst til at være en del af en arbejdsplads, hvor vi har fokus på gode relationer, høj faglighed og udvikling, og hvor vi brænder for at gøre en forskel for fastholdelse og rekruttering? Så er du måske vores nye HR-udviklingskonsulent.

 

Som HR-udviklingskonsulent vil du få en blanding af udviklingsopgaver, rådgivning og facilitering samt administrative opgaver. Du vil få en høj grad af selvstændighed og stor spændvidde i opgaverne, og der er tale om en stilling med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du vil sammen med kolleger i HR drive udviklingsprocesser for at styrke fastholdelse og rekruttering, og du vil have en bred kontakt- og samarbejdsflade med både ledere, medarbejdere, tillidsvalgte samt eksterne konsulenter.

 

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • At gennemføre workshops og kurser om bl.a. kommunikation og samarbejde, trivsel og motivation, on--boarding mv. som opfølgning på trivselsmålinger

 • At rådgive ledere med fokus på personaleledelse, arbejdsmiljø og udviklingsprocesser

 • At stå for procesledelse og facilitering sammen med vores øvrige konsulenter

 • At udarbejde notater, sagsfremstillinger og dagsordenspunkter til direktionen

 • At medvirke i de løbende udviklingsprojekter i HR-afdelingen, som pt. bl.a. omfatter udvikling og implementering af digital on-boarding.

 

Om dig

Du har erfaring med det psykiske arbejdsmiljø samt organisations -og ledelsesudvikling. Du kan drive projekter fra start til slut, og du kan facilitere og intervenere. Du har en anerkendende tilgang, er nysgerrig, vedholdende og stærk til at opbygge og vedligeholde relationer. Det er vigtigt for dig at være med til at gøre en forskel og at understøtte fastholdelse og rekruttering. Du har forståelse for samspillet mellem organisation og individ og formår at omsætte teori til praksis, så vi sammen skaber den gode forankring.

 

Vi forestiller os, at du har erfaring fra HR-området kombineret med en relevant akademisk uddannelse.

 

Det er en forudsætning, at du kender og forstår de rammer, lederne agerer indenfor på HR-området, og at du har erfaring med at arbejde på tværs i en politisk ledet organisation.

 

Derudover forventer vi, at du:

 • er åben, tillidsvækkende og har let ved at indgå i relationer og skabe netværk

 • er god til at få følgeskab gennem medinddragelse også tværfagligt og på alle niveauer

 • kan lytte og indgå i dialog med en anerkendende tilgang

 • er innovativ og kan opfange og understøtte udviklingen af andres ideer

 • både trives med samarbejde og kan arbejde selvstændigt

 • trives i et uformelt miljø, hvor holdspil er afgørende, og hvor der er plads til grin og sjov

 

Om os

HR-afdelingen er en del af Kultur- og Økonomiforvaltningen i Køge Kommune. HR-afdelingen består af 4 teams: Konsulentteamet, Lønteamet, Forsikringsteamet og Kantineteamet, i alt ca. 40 medarbejdere. Du bliver en del af konsulentteamet, som pt. består af to personalejurister, tre HR udviklingskonsulenter, en arbejdsmiljøleder, en souschef og en student. Konsulentteamet har et tæt samspil med Lønteamet, hvor der er 10 løn- og personalekonsulenter og en elev. HR-chefen er din personaleleder.

 

I HR-afdelingen vil du møde erfarne og dedikerede kolleger, som har ambitioner om at være fagligt fremme i skoene. Vi er er arbejdsplads med en uformel omgangstone, og vi har det sjovt, når vi er på arbejde. Vi lægger lægt på, at alle kan have en fleksibel hverdag, hvor man selv i høj grad kan planlægge sit arbejde og sin arbejdsdag med respekt for fællesskabet.

 

Mere information

Stillingen er på fuld tid efter AC-overenskomsten. Dine løn- og ansættelsesvilkår aftales med den forhandlingsberettigede organisation. Vi forventer, du kan starte 1. februar 2023 eller hurtigst muligt derefter.

 

Ring gerne til HR-chef Karen Marie Olsen på telefon 2032 4956 eller Catrine Wulff Ploug på telefon 2423 0089, hvis du ønsker at høre mere om stillingen.

 

Søg stillingen hurtigst muligt og senest den 8. december 2022.

 

Vi holder samtaler den 16. december 2022 og evt. 2. samtalerundeden 20. december 2022.

 

Køge Kommune Køge Kommune er en dynamisk arbejdsplads, hvor vi udvikler os og sammen styrker vores faglighed. Vores MED-aftale, ledelsesgrundlag og personalepolitiske grundlag sætter retning for samarbejde, trivsel og det daglige arbejde. Vi ser medarbejderne som den vigtigste ressource, og vi vægter åbenhed, ordentlighed og faglighed meget højt. Du kan læse mere om Køge Kommune og det personalepolitiske grundlag her. Køge Kommune ønsker at fremme ligestillingen mellem mænd og kvinder uanset etnisk baggrund. Vi opfordrer derfor personer med dansk og anden etnisk baggrund at søge stillingen.

 

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på Søg stillingen og vedhæft din ansøgning og dit CV. Læs mere om Køge Kommune på www.koege.dk

 

Spørgsmål

Har du spørgsmål vedrørende stillingen så kontakt venligst

 

Catrine Wulff Ploug

HR-konsulent

catrine.ploug@koege.dk

24230089

 

Karen Marie Olsen

HR-Chef

karen.m.olsen@koege.dk

20324956

 

Ansøgningsfrist:

8. december 2022

kl.: 12:00

 

Læs mere om Køge Kommune som arbejdsplads og se en kort film om vores personalepolitiske grundlag her

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Køge Kommune

Adresse 1
Torvet 1
4600 Køge
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-11-2022
Udløber
08-12-2022
Kviknummer
LJA-84276339
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Køge Kommune

Adresse
Torvet 1
4600
Køge
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-11-2022
Ansøgningsfrist
08-12-2022
Kviknummer
LJA-84276339
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed