Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontrolattaché søges til Guangzhou, Kina

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Indrykket
15-11-2023

Vil du bistå Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) med kontrol (risikoopmærksom sagsbehandling) i konkrete sager fra ansøgere, der ønsker at komme til Danmark for at studere eller arbejde?

 

Dine arbejdsopgaver som kontrolattaché

SIRI søger en kontrolattaché til en nyoprettet stilling i Asien med base i Guangzhou, Kina, på Det Kongelige Danske Generalkonsulat.

 

Som kontrolattaché vil du bl.a. skulle udføre følgende opgaver:

  • foretage interviews eller yde repræsentationens ansatte bistand med interview af ansøgere, som indgiver ansøgning om opholds- og arbejdstilladelse efter SIRIs ordninger

  • bistå med at verificere dokumenter

  • indsamle baggrundsoplysninger til brug for behandlingen af konkrete sager

 

Da du er udsendt af SIRI, vil du have en løbende og tæt kontakt med styrelsen i Danmark. Du kommer også til at få et tæt samarbejde med de øvrige danske myndigheder på udlændingeområdet, herunder Udlændingestyrelsen og Udenrigsministeriet.

 

Som kontrolattaché vil du indgå i dagligdagen på konsulatet og have et tæt samarbejde med konsulatets medarbejdere. Dine nærmeste kolleger vil være medarbejderne fra Udenrigsministeriet og lokalt ansatte på konsulatet.

 

Der må forventes en del rejseaktivitet til andre danske repræsentationer i Kina og ligeledes til danske repræsentationer i andre lande i Asien, herunder Bangladesh, Filippinerne, Indien, Nepal og Vietnam.

 

Vores forventninger til dig

Du har en relevant uddannelses- eller erhvervsmæssig baggrund og gerne erfaring på området. Vi stiller ikke bestemte uddannelses- eller erhvervsmæssige krav, men kendskab til området fra lignende arbejde i f.eks. internationale organisationer, centraladministrationen eller politiet vil være en fordel.

 

Du bliver en del af et internationalt miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

  • kan arbejde selvstændigt med komplekse opgaver og har stærke analytiske evner

  • har interesse for og viden om internationale problemstillinger og samarbejder

  • har gode netværksegenskaber og kommunikationsevner

  • har en høj arbejdskapacitet og kan bevare overblikket

  • er ansvarsfuld, fleksibel og resultatorienteret

Du skal have gode mundtlige og skriftlige engelskkundskaber.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund ansættes du enten efter overenskomst for akademikere i staten eller OAO-S-Fællesoverenskomsten og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK). Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

 

Ansættelsesområdet er Udlændinge- og Integrationsministeriet med tilhørende institutioner, og ansættelsesmyndigheden er Styrelsen for International Rekruttering og Integration.

 

Tiltrædelse forventes at være 1. maj 2024. Forud for din udsendelse vil du blive klædt på til at varetage stillingen som kontrolattaché. Du skal derfor påregne, at starte din ansættelse i SIRI i Valby. Du vil efter cirka 1 måned blive udsendt som kontrolattaché.

 

Der er tale om en tidsbegrænset stilling af ca. 2 års varighed.

 

Det er en forudsætning for stillingen, at du kan opnå sikkerhedsgodkendelse til HEMMELIGT, og at du kan opretholde godkendelsen under hele ansættelsesforholdet. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

 

Vilkår for udsendelse som kontrolattaché

Du bliver udsendt som attaché til Det Kongelige Danske Generalkonsulat i Guangzhou, Kina, på Udenrigsministeriets specialattachéordning. Du kan forvente, at udstationeringen varer 2 år.

 

Som attaché udsendt under Udenrigsministeriets specialattachéordning er du underlagt generalkonsulens instruktionsbeføjelse. Udsendelsesvilkårene følger Udenrigsministeriets retningslinjer, herunder vil du få udbetalt et skattefrit udetillæg, som kompenserer for merudgifter, ligesom der vil være tale om en række supplerende skattefrie ydelser omfattende bl.a. forflyttelsesrejse og flytning samt bolig.

 

Det er muligt at medbringe familie, som ligeledes vil være omfattet af Udenrigsministeriets retningslinjer.

 

Din ansættelse som kontrolattaché sker under forudsætning af, at du opfylder de til enhver tid gældende vilkår under Udenrigsministeriets specialattachéordning.

 

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt kontorchef i Studie Dorte Lohmann Kjærgaard på telefonnummer 72 14 24 80 eller dlk@siri.dk.

 

Hvis du vil vide mere om de praktiske forhold mv. vedr. udsendelsen, herunder specialattachéordningen, er du velkommen til at kontakte Nina Tornhøj Uglebjerg, Koncern HR, enten pr. mail ntug@uim.dk eller pr. tlf. 30 89 56 88.

 

Hvem er vi

SIRI er en styrelse under Udlændinge- og Integrationsministeriet. Vi behandler ansøgninger om opholds- og arbejdstilladelse til udlændinge fra hele verden, som vil arbejde eller studere i Danmark. Vi sikrer EU-borgere nem og hurtig adgang til Danmark. Vi vejleder kommunerne om integration og forebyggelse, og vi udarbejder prøver i dansk og viden om Danmark. Læs mere om os her.

 

Søg stillingen

Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, cv, eksamensbevis mv. senest søndag den 3. december 2023.

 

Vi forventer at holde samtaler i uge 49 og 50.

 

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

 

Ansøgningsfrist:

03-12-2023

 

Arbejdssted:

Kina, Guangzhou - Det Kongelige Danske Generalkonsulat

 

Hjemmeside:

www.siri.dk

 

Læs hvad medarbejderne synes om at arbejde hos os

Følg os på LinkedIn

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Danmark
Adresse 2
NULL
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-11-2023
Udløber
03-12-2023
Kviknummer
LJA-85097043
Jobtype
Fuldtid
Kontrakt/Projekt
Arbejdsområde
Analyse og information, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Praktisk information
Indrykket
15-11-2023
Ansøgningsfrist
03-12-2023
Kviknummer
LJA-85097043
Jobtype
Fuldtid
Kontrakt/Projekt
Kategori
Analyse og information, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed