Gem annonce

Kontraktjurist til Bygningsstyrelsens Center for Facility Management

Bygningsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-06-2024

Vil du være med til at sikre og strømline kontraktstyringen af Bygningsstyrelsens kontraktportefølje inden for ejendomsdrift og facility management og følge op på vores leverandører og aftaler også på strategisk niveau? Så er du måske vores nye kollega!

 

- Forlænget ansøgningsfrist

 

Teamet - hvad bliver du en del af?

Vi har i Bygningsstyrelsens Center for Facility Management ansvaret for håndteringen af styrelsens aftaler og samarbejdet med leverandører inden for facility management. De opgaver er samlet i teamet Kontrakt- og Økonomistyring. Teamet er sammensat af kollegaer med juridisk og økonomisk baggrund, og har bl.a. ansvar for at sikre, at der sker effektiv og løbende kontraktstyring samt udvikling af kontraktporteføljen med samling af indkøbsbehov i aftaler, der matcher leverandørerne på markedet. Den samlede kontraktvolumen er på ca. 900 mio. kr. årligt.

 

Som kontraktjurist hos os bliver du en del af Bygningsstyrelsens Center for Facility Management, der har ansvar for bygningsdrift, energioptimering og vedligehold på statens ejendomme samt levering af en række serviceydelser til de statslige institutioner.

 

Med en stor ejendomsportefølje og mange kunder er der betydelig aktivitet og mange transaktioner i medfør af vores kontraktportefølje. Det er afgørende, at arbejdet med styring af kontrakter sker gennem god forvaltning, og i godt samarbejde med både vores leverandører, de statslige kunder og med vores interne kollegaer i Bygningsstyrelsens øvrige teams og centre. I Bygningsstyrelsen og i dit kommende team er der en imødekommende og uformel tone, samt både ambition og med højt til loftet på vores attraktive placering ved Dybbølsbro station i København.

 

Stillingen - hvad kan vi tilbyde dig?

Vi søger en kollega, der kan være med til at styre relevante kontrakter. Yderligere vil der også være opgaver med at udforme, udbyde og indgå nye kontrakter med udgangspunkt i overblik og indblik i vores samlede indkøbsbehov inden for serviceleverancer og ejendomsdrift. Din rolle spænder bredt over juridisk rådgivning, konkret kontraktfortolkning, kontraktstyring og forhandling samt at løfte de løbende juridiske udfordringer, der opstår i kontraktsamarbejder.

 

Dine primære opgaver vil være, at:

  • være kontraktansvarlig og kontraktstyre store facility management kontrakter samt evt. andre bygningsrelaterede kontrakter

  • foretage opfølgning på de aftaler, som du får ansvaret for og håndtering af løbende problemstillinger og rådgivning i forbindelse med de aftaler

  • påtage dig en koordinerende rolle ift. at samordne de nødvendige kompetencer i relation til løsning af konflikter

  • bidrage til udviklingen af udbuds- og kontraktstyringsstrukturen og sikre implementeringen i centret

  • indgå i og evt. drive udbudsprocesser, afhængigt af erfaring, og understøtte forretningen med udarbejdelse med bidrag til løbende jutering af den samlede aftaledækning.

 

Dine kvalifikationer - hvad kan du tilbyde os?

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse som eksempelvis cand.jur., cand.merc. jur., men kan også være cand.merc., cand.scient.adm., eller lignende.

 

Til stillingen forventer vi at du:

  • har minimum 3 års relevant arbejdserfaring

  • har erfaringer med kontraktstyring og løbende opfølgning med leverandører

  • har erfaring med projekter og måske projektledelse

  • har udbudserfaring

  • kan udarbejde notater, præsentationer, overblik mv. i et præcist og let forståeligt sprog

Vi ser dig have en struktureret tilgang til dine opgaver - med fokus på detaljer og at du formår at bevare overblikket og tænke i helheder. Derudover tager du ansvar for egne opgaver og hjælper gerne dine kollegaer, hvis de har brug for en ekstra hånd. Vigtigt er det også at du trives med at samarbejde med mange forskellige faggrupper - både internt i Bygningsstyrelsen og med eksterne samarbejdspartnere.

 

Ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår sker som fuldmægtig eller specialkonsulent i henhold til relevant overenskomst. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet, og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med de til enhver tid tilhørende styrelser. Dit arbejdssted vil være Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V.

 

I Bygningsstyrelsen har vi en aktivitetsbaseret kontorindretning. Det betyder, at vores kontormiljø er indrettet i arbejdsområder, der understøtter de arbejdsopgaver, du løser i løbet af din arbejdsdag. Vi har valgt den aktivitetsbaserede indretning, fordi vi i Bygningsstyrelsen ønsker at styrke vores samarbejde og videndeling samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel.

 

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om stillingen? Så er du meget velkommen til at kontakte teamleder Jesper Jørgensen på telefon 41 70 11 90.

 

Passer profilen på dig, hører vi meget gerne fra dig. Upload din ansøgning, CV og eksamensbeviser senest fredag den 21. juni kl. 12:00. Du søger stillingen via linket på denne side. Vi forventer at holde samtaler løbende med tiltrædelse den 15. august 2024.

 

Om os

Bygningsstyrelsen er en ejendomsvirksomhed og bygherre for staten og universiteterne. Vi har ansvar for at levere attraktive og veldrevne arbejdspladser, så vores kunder - universiteterne, politiet, domstolene og centraladministrationen - kan koncentrere sig om kerneopgaverne. Vil du læse mere om, hvem vi er, og hvad vi gør, kan du gøre det HER, og du kan ligeledes læse om vores medarbejderes karrierehistorier HER.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Bygningsstyrelsen

Adresse
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-06-2024
Udløber
21-06-2024
Kviknummer
LJA-85533568
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Bygningsstyrelsen

Adresse
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
07-06-2024
Ansøgningsfrist
21-06-2024
Kviknummer
LJA-85533568
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed
Gem annonce