Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontraktforhandlere til det specialiserede område

Ringsted Kommune

Ringsted, Midtsjælland

Indrykket
12-12-2018

Er du typen der motiveres af at løse komplekse opgaver i krydsfeltet mellem myndighed og leverandører? Er du en dygtig forhandler, og kan du sikre Ringsted Kommune de bedst mulige kontrakter med eksterne leverandører til det specialiserede socialområde?

Ringsted Kommune køber årligt ydelser for ca. 330 mio. kr. til børn, unge og voksne, som kommunen ikke har tilbud til. Hovedsageligt er der tale om børn og unge, der er anbragt uden for hjemmet på døgninstitution, opholdssteder, specialskoler og plejefamilier. Desuden omfatter det køb af midlertidige og varige botilbud samt beskyttet beskæftigelse på voksenområdet.

Økonomien på området har gennem en længere periode været udsat for et stigende pres. Ringsted Kommune søger derfor to kontraktforhandlere, der har positive erfaringer med at forhandle kontrakter, der er fagligt og økonomisk fordelagtige, til gavn for udsatte børn, unge, voksne samt for Ringsted Kommune.

Hvad er opgaven?

Ringsted Kommune har ikke tidligere haft forhandlingskonsulenter, så du får en attraktiv mulighed for selv at designe arbejdsgange, og herigennem sikre gode rammer omkring dit arbejde.

Som forhandlingskonsulent skal du sikre, at kontrakter i både nuværende og nye anbringelsessager på børne- og ungeområdet indeholder såvel klare økonomiske som behandlingsmæssige aftaler. Derudover er der behov for en gennemgang af alle eksisterende kontrakter på det specialiserede området, herunder kontraktgennemgang af:

  • undervisningstilbud for børn som er anbragt uden for hjemmet
  • undervisningstilbud for eksterne skoler (specialskoler og dagbehandling)
  • midlertidige og varige botilbud samt den løbende forventningsafstemning med tilbuddene på baggrund af borgerens udvikling
  • unge under 18 år, som er anbragt på opholdssteder og i skole-dagbehandlingstilbud, og unge over 18 år, som er i botilbud efter Servicelovens 107 og 108

 

Der er endvidere behov for at gennemgå brugen af eksterne leverandører til forebyggende indsatser, samt en generel prissammenligning af kontrakter.

I det daglige vil du referere til Social- og Sundhedscenterchef Alice Morsbøl, men du får en rolle som sparringspartner til et engageret chef- og ledelsesteam på tværs af de fire centre; Social- og Sundhedscentret, Arbejdsmarkedscentret, Skolecentret og Børnecentret. I praksis vil de fire centerchefer fungere som din styregruppe. I takt med at du får etableret nye arbejdsgange på området og etableret en god forhandlingspraksis, vil dit arbejdsmæssige fokus være at understøtte, uddanne og undervise vores sagsbehandlere i forhold til kontraktstyring og prisforhandlinger.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har en socialfaglig eller akademisk uddannelse samt et godt kendskab til det specialiserede socialområde og til Servicelovens bestemmelser både juridisk viden og praktisk indsigt.  Du er typen, der kan arbejde selvstændigt og indgå i samarbejde med afdelingens myndighedssagsbehandlere. Det kræver, at du er opsøgende og tager ansvar for at følge opgaverne til dørs. Du er samtidig den resultatorienterede type, og du motiveres af et job, hvor der forventes synlige resultater. Du er en udpræget holdspiller, som forstår, at resultaterne på dette område skabes via samarbejde og vidensdeling. Resultater og status på området skal rapporteres til Koncernledelsen og det politiske niveau to gange årligt. Du vil i samspil med økonomikonsulenter få til opgave at udarbejde en monitoreringsmodel, som kan anvendes til statusrapportering på tværs af de fire centre.

Hvad kan vi tilbyde?

Du får mulighed for at præge din egen stilling samt påvirke udviklingen af det specialiserede område i Ringsted Kommune. Du får en høj grad af selvstændighed i arbejdet og et tæt samarbejde med den øverste ledelse.

Stillingen er tidsbegrænset til 2 år, og ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst.

Samtaler afvikles den 16. januar.

Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" neden under selve stillingsopslaget og udfylde den formular, som kommer frem. Når du sender din ansøgning bedes du medsende kopi af anbefalinger og dokumentation for uddannelse og erhvervserfaring.

 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Ringsted Kommune

Adresse 1
Sct. Bendtsgade 1
4100 Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-12-2018
Udløber
13-01-2019
Kviknummer
LJA-68799829
Jobtype
Fuldtid
Kontrakt/Projekt
Arbejdsområde
Jura, Konsulent og rådgivning, Konsulent og rådgivning, Sundhed
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Ringsted Kommune

Adresse
Sct. Bendtsgade 1
4100
Ringsted
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-12-2018
Ansøgningsfrist
13-01-2019
Kviknummer
LJA-68799829
Jobtype
Fuldtid
Kontrakt/Projekt
Kategori
Jura, Konsulent og rådgivning, Konsulent og rådgivning, Sundhed
Beliggenhed