Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorleder til Dansk Socialrådgiverforening, Region Nord

Dansk Socialrådgiverforening Region Nord

Aarhus, Østjylland

Indrykket
23-04-2020

Dansk Socialrådgiverforening (DS) er en professionsfagforening med knap 18.000 medlemmer og et stigende medlemstal. Vi arbejder med socialrådgivernes løn- og arbejdsvilkår, med at udvikle socialrådgiverfaget og påvirke socialpolitikken. Vi er fagforeningen for alle socialrådgivere: Medarbejdere og ledere, herunder både private og offentligt ansatte samt selvstændige, studerende samt socialrådgivere med en akademisk videreuddannelse.

 

Vi er en forening i hastig udvikling og vækst og vi arbejder målrettet for at hæve medlemstallet yderligere, styrke fællesskaberne på socialrådgiverarbejdspladserne og øge vores indflydelse lokalt og nationalt til gavn for medlemmerne. Vi søger derfor en kontorleder, der på en og samme tid kan sikre en stabil og professionel drift og samtidig har mod på at tænke nyt og visionært.

 

Som kontorleder i Region Nord bliver du øverste administrative leder af regionskontorerne og får ansvar for at lede kontorernes 12 medarbejdere. Du skal understøtte og sparre med den regionale politiske ledelse og er ansvarlig for, at politiske beslutninger og prioriteringer gennemføres. Desuden vil du indgå i en række samarbejder med foreningens ansatte og politisk valgte på tværs af organisationen på landsplan. I den forbindelse kan forventes en del rejseaktivitet.

 

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

  • Daglig ledelse af regionskontorernes 12 medarbejdere

  • Understøttelse af det politiske arbejde i regionen, herunder afvikling af møder i regionsbestyrelsen

  • Udvikling af DS Region Nord i en organiserende retning, så vi får flere medlemmer og opbygget flere stærke lokale fællesskaber

  • Optimering af regionens administration og løbende økonomistyring

 

Du refererer til regionsbestyrelsen og i det daglige arbejde til regionsformanden.

 

Vi forventer, at du har politisk forståelse og deler værdier med Dansk Socialrådgiverforening. Du har gode samarbejdsevner, er positiv af natur og har solid erfaring med ledelse, administration og organisationsudvikling fra tidligere stillinger.

Du har desuden erfaring med at arbejde med løn- og ansættelsesvilkår og trives i samarbejdet med en politisk ledelse i dette tilfælde hovedbestyrelse og forretningsudvalg.

 

Som leder forventer vi, at du kan involvere og engagere vores dygtige og selvkørende medarbejdere og har fokus på trivsel og medarbejderindflydelse.

 

Ansættelsesvilkår

Kontorlederen ansættes på individuelle kontraktvilkår efter aftale. Der fastlægges en prøvetid.

                          

Om Dansk Socialrådgiverforening

DS er en fagforening med godt 18.000 medlemmer geografisk opdelt i tre regioner samt en lang række landsdækkende klubber og faggrupper. DS er en del af den nye hovedorganisation FH i Danmark.

                          

DS ledes af en hovedbestyrelse, hvoraf formand og næstformand udgør daglig ledelse, samt et forretningsudvalg bestående af formand, næstformand og de tre regionsformænd. Som kontorleder bliver du en del af den tværgående ledergruppe i DS, som består af tre kontorledere, en sekretariatschef og fire afdelingsledere fra vores hovedkontor.

 

Om regionen

Region Nord dækker Region Midtjylland og Region Nordjylland med ca. 4.500 medlemmer og regionens økonomi udgør i 2020 ca. 12 mio. kr. Region Nord har tre kontorer: hovedkontor i Aarhus, et kontor i Aalborg og et kontor i Holstebro.

Kontorlederens primære arbejdssted vil være på hovedkontoret i Aarhus.

 

Ansøgningen

Der er ansøgningsfrist 1. juni 2020, kl. 9.00. Vi forventer at holde to samtalerunder, med første samtale 16. juni og anden samtale 25. juni 2020. Du skal sende din ansøgning og vedhæftede CV til ds-nord@socialraadgiverne.dk og mærke ansøgningen Kontorleder, Region Nord.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte regionsformand Trine Quist på telefon 2240 1899.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dansk Socialrådgiverforening Region Nord

Adresse 1
Søren Frichs Vej 42H 1 th
8230 Aabyhøj
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-04-2020
Udløber
01-06-2020
Kviknummer
LJA-80154206
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Lægemiddelstyrelsen

Børne- og Undervisningsministeriet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Socialrådgiverforening Region Nord

Adresse
Søren Frichs Vej 42H 1 th
8230
Aabyhøj
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-04-2020
Ansøgningsfrist
01-06-2020
Kviknummer
LJA-80154206
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed