Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontoret for Socialpolitik og Udvikling i socialforvaltningen søger studerende (primært stud. jur. eller stud. soc. jur.) med interesse for socialområdet

Københavns Kommune, Socialforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-10-2021

Er du fx stud.jur. eller stud.soc.jur., og kunne du tænke dig at få mulighed for at opbygge værdifuld viden om og erfaring med konkret sagsbehandling og juridiske arbejdsmetoder?

 

Med afsæt i borgernes behov og den bedst tilgængelige viden bidrager kontoret for Socialpolitik og Udvikling til, at socialudvalget, socialborgmesteren og direktionen til enhver tid har det bedste grundlag til at sikre, at København har en virkningsfuld, helhedsorienteret og sammenhængende socialpolitik. Derudover har kontoret en vigtig opgave i at understøtte resten af forvaltningen i at levere den bedst mulige service til borgerne inden for de socialfaglige, økonomiske, juridiske og socialpolitiske rammer. En del af kontorets opgaver består i at behandle aktindsigtssager fra pressen for hele socialforvaltningen og at varetage opgaven som udvalgssekretær for kommunens børn og unge-udvalg.

 

Vi søger to jurastuderende, der kan bistå med sekretariatsbetjeningen af børn og unge-udvalget og hjælpe med aktindsigter efter offentlighedsloven samt andre juridiske og ikke-juridiske opgaver i kontoret. Arbejdet omkring aktindsigtssager består i lettere juridisk sagsbehandling i fællesskab med jurister i kontoret, herunder igangsættelse og klargøring af materiale i samarbejde med vores mange samarbejdspartnere, udarbejdelse af udkast til afgørelser mv.

 

Børn og unge-udvalget træffer afgørelser om tvangsmæssige foranstaltninger som f.eks. anbringelse af et barn eller en ung uden for hjemmet uden samtykke. Udvalget består af politikere, børnesagkyndige og en dommer. Arbejdsopgaverne i den forbindelse er deltagelse i udvalgets møde sammen med udvalgssekretæren (tirsdag og torsdag), forberedelse af mødeprotokoller, udarbejdelse af referat samt praktiske opgaver i forbindelse med mødeafholdelsen. Herudover kan der være en række ad hoc-opgaver som juridisk informationssøgning, gennemgang af afgørelser fra Ankestyrelsen og udarbejdelse af juridiske notater, oplæg mv.

 

Du vil i det omfang, det er muligt, også skulle tage del i kontorets øvrige opgaver. Herudover søger vi en studerende med en samfundsvidenskabelig studieretning til at tage del i nogle af kontorets øvrige opgaver som rådsbetjening mm.

 

Om dig

Du er stud.jur., stud.soc.jur. eller lignende, og du må gerne have gennemført de første par år af studiet og samtidig have minimum et år tilbage med det er ikke et krav.

 

Vi søger personer med følgende kvalifikationer

 • viden om eller interesse for det sociale område og offentlig forvaltning

 • evnen til at danne sig overblik og arbejde systematisk og organiseret

 • kan arbejde selvstændigt og er pligtopfyldende

 • er serviceminded og har lyst til kontakt med mange forskellige mennesker

 • besidder gode samarbejdsevner, da du vil indgå i et tæt fagligt samarbejde både med kollegerne i kontoret og kontorets mange samarbejdspartnere

 

Børn og unge-udvalget træffer afgørende beslutninger i børn og unges liv, og det er derfor vigtigt, at du til denne opgave er robust og kan møde de fremmødte familier med empati og respekt.

 

Vi tilbyder

 • et spændende og udviklende job i en politisk styret organisation

 • viden om, hvad der rører sig på det socialpolitiske område

 • et godt arbejdsmiljø med gode og dygtige kolleger

 • ansvar efter evner og lyst

 • centralt beliggende arbejdsplads i København lige ved hovedbanegården og rådhuset

 • mulighed for at opbygge værdifuld viden om og erfaring med konkret sagsbehandling og juridiske arbejdsmetoder

 • indblik i sagsforelæggelsen for børn og unge- udvalget samt udvalgets arbejde

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til Københavns Kommunes regelsæt gældende for studerende beskæftiget med kontorarbejde.

 

Ugentlig arbejdstid på 15 timer med fleksibel arbejdstid fordelt over 2-3 dage ugentligt og gerne med mulighed for som udgangspunkt at møde ind tirsdag og torsdag, hvis du skal deltage i betjeningen af børn og unge-udvalget. Timeantallet kan variere af hensyn til eksamener og arbejdspres. Tiltrædelse snarest muligt.

 

Arbejdspladsens adresser er Bernstorffsgade, København V og Københavns Kommunes Rådhus.

 

Ansøgning vedlægges CV, karakterudskrifter og/eller eksamensbeviser samt eventuelle udtalelser.

 

Yderligere oplysninger

Du kan læse mere om socialforvaltningen og om udvalget på www.kk.dk.

 

Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte udvalgssekretær for børn og unge-udvalget Rikke Kristensen på 2962 9473 eller jurist Line Lekach på 2477 0453 i uge 42 Line Jensen på 2138 4334.

 

Søg via nedenstående link senest torsdag den 21. oktober 2021

 

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler onsdag i uge 43.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Socialforvaltningen

Adresse 1
Bernstorffsgade 17
1577 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-10-2021
Udløber
07-11-2021
Kviknummer
LJA-82775532
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Københavns Kommune, Socialforvaltningen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Socialforvaltningen

Adresse
Bernstorffsgade 17
1577
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
21-10-2021
Ansøgningsfrist
07-11-2021
Kviknummer
LJA-82775532
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed