Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorelever søges til Børne- og Undervisningsministeriet

Børne- og Undervisningsministeriet

København, Storkøbenhavn

Holbæk, Vestsjælland

Indrykket
06-02-2023

Kunne du tænke dig en alsidig uddannelse med en masse relevant praksiserfaring og spændende, teoretiske skoleophold? Vil du have en elevtid med dygtige og engagerede vejledere, hvor dine input værdsættes? Så søger vi, i Børne- og Undervisningsministeriet, lige nu både elever til København og til vores afdeling i Holbæk.

 

3 gode grunde til at blive elev i Børne- og Undervisningsministeriet:

 

1. Vi garanterer et veltilrettelagt og udviklende uddannelsesforløb. Du får selvstændige opgaver, ansvar og udfordringer samt mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer. Du vil aldrig være alene om opgaverne, der vil altid være hjælp at hente, da du bl.a. bliver tilknyttet en fast vejleder på hvert praktiksted, som kan hjælpe og sparre med dig løbende.

 

2. En spændende hverdag, der klæder dig på til dit videre arbejdsliv. Hos os får du mulighed for at prøve en masse forskellige arbejdsopgaver, som giver dig en bred viden og erfaring, der er et godt afsæt for dit arbejdsliv efter endt uddannelse.

 

3. Et stærkt elevnetværk. Du bliver en del af vores elevgruppe, hvor du får mulighed for at deltage i vores elevnetværk, der foruden diverse sociale arrangementer, spiser frokost en gang om ugen og bidrager til at skabe faglige relationer på tværs af ministeriet.

 

Det fedeste ved at være elev i Børne- og Undervisningsministeriet er, at man får en masse ansvar og hurtigt bliver en del af et godt fællesskab

Hasse Schwartz, tidl. kontorelev (2020-2022)

 

Hvem er du?

Du er udadvendt, serviceminded og opsøgende i forhold til opgaver. Vi forventer, at du løbende har lyst til at dygtiggøre dig og aktivt tager ansvar for din egen udvikling gennem din elevtid, og at du kan lide at samarbejde med andre om opgaver.

 

Derudover forventer vi, at du:

  • har bestået/består EUX 1. del eller har bestået/består en gymnasial uddannelse og efterfølgende gennemfører et kort grundforløb (EUS)

  • har et indgående kendskab til it, især Word og Excel

  • kan formulere dig skarpt - både mundtligt og skriftligt.

 

Om uddannelsen til kontorelev hos os

Praktikforløbet for kontorelevuddannelsen i offentlig administration tager to år og består af en vekslen mellem praktikophold hos os og skoleforløb. I løbet af praktikforløbet vil du komme til at sidde med opgaver som sagsbehandling, kontakt til borgere og institutioner, puljeansøgninger, mødebooking- og planlægning, projektarbejde, økonomi og regnskab samt HR og personaleadministration. Du rokerer kontor hvert halve år, da det er vores ambition, at du får mulighed for at få et bredt læringsforløb. Du bliver tilknyttet en vejleder på hvert praktiksted, som du kan sparre med undervejs i forløbet.

 

Du kan læse mere om uddannelsen her.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes som elev efter overenskomsten OAO-S fællesoverenskomst samt organisationsaftale mellem Skatteministeriet og HK/Stat. Du kan læse mere om lønnen som kontorelev i cirkulæret, som du finder her.

 

Ansættelsen er pr. 1. september 2023.

 

Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer, med flextid og betalt frokostpause.

 

Dit arbejds- og tjenestested vil enten være i København, Frederiksholms Kanal 25, 1220 København K, Teglholmsgade 1, 2450 København SV eller i Holbæk, Tidemandsvej 1, 4300 Holbæk.

 

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning, cv, kopi af eksamensbevis/terminskarakterer og eventuelle anbefalinger elektronisk senest 22. februar 2023. Men send gerne din ansøgning allerede i dag, for vi holder samtaler løbende.

 

Du bedes skrive i din ansøgning, om du foretrækker en elevplads i København eller i Holbæk eller ønsker at være begge steder i løbet af din elevperiode.

 

Er du fyldt 25 år og har bestået din eksamen efter 1. august 2015, bedes du fremsende din realkompetencevurdering (RKV) eller kontakte en handelsskole med henblik på at få udarbejdet en RKV, som skal vedlægges din ansøgning.

 

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen som kontorelev, er du velkommen til at kontakte elevansvarlig Josefine Nybro Hansen på telefon 2015 6917 eller josefine.nybro.hansen@uvm.dk.  

 

Du kan læse mere om Børne- og Undervisningsministeriet på vores hjemmeside eller læse, hvad vores nuværende og tidligere kontorelever siger om os her.

 

Børne- og Undervisningsministeriet

Børne- og Undervisningsministeriet består af et departement og to styrelser og samlet arbejder vi for at skabe fagligt stærke uddannelser til alle. Ministeriets område indebærer alt lige fra dagtilbud til de mindste børn og grundskoleområdet til ansvaret for eksaminer og it-understøttelse for børn, unge og voksne.

 

I Børne- og Undervisningsministeriet ønsker vi, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundet, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund - vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

 

Ansøgningsfrist

22-02-2023

 

Tiltrædelsesdato

01-09-2023

 

Kategori

Elev

 

Arbejdssted

Børne- og Undervisningsministeriet

 

Hjemmeside

http://www.uvm.dk/

 

Kontakt

Josefine Nybro Hansen

E-mail

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 25
1015 København K
Danmark
Adresse 2
Frederiksholms Kanal 21
1220 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-02-2023
Udløber
22-02-2023
Kviknummer
LJA-84494702
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 21
1220
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
06-02-2023
Ansøgningsfrist
22-02-2023
Kviknummer
LJA-84494702
Jobtype
Praktikant/trainee
Kategori
Kommunikation og medier, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed