Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorelever med speciale i offentlig administration til Finanstilsynet (genopslag)

Finanstilsynet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-03-2023

Ønsker du en uddannelse med turbo på læringen, som giver dig adgang til attraktive jobmuligheder i privat og offentligt regi? Har du lyst til at være en del af en moderne offentlig arbejdsplads, hvor du kommer til at prøve kræfter med en bred vifte af opgaver inden for offentlig administration og får unik indsigt i den finansielle sektor? Så er denne elevstilling noget for dig.

I Finanstilsynet løser vi en vigtig samfundsmæssig opgave, som alle vores medarbejdere er en uundværlig del af. Vi byder på en hverdag med afvekslende og selvstændige arbejdsopgaver, som giver dig mulighed for udfordring og udvikling i hele din elevtid. Her er dygtige kollegaer parate til at sørge for, at du får et spændende og varieret elevforløb med masser af faglig og personlig udvikling.

Om dig

Du ønsker en uddannelse med høj faglighed, kvalitet og gode karriereperspektiver. Du er et godt match til stillingen, hvis du kan sætte kryds ved følgende:

 • Du er ambitiøs med en høj arbejdsmoral og stiller krav til både dig selv og dine omgivelser
 • Du er serviceminded, hjælpsom og god til at samarbejde
 • Det falder dig naturligt at bevare overblikket, indtil opgaverne er helt i mål
 • Du trives med en stor berøringsflade og ønsker at være en del af et større arbejdsfællesskab
 • Du har et klart blik for detaljen og et fornuftigt kendskab til IT
 • Det tilfredsstiller dig, når arbejdsprocesserne kører på en god og professionel måde

Vi tilbyder

Som kontorelev i Finanstilsynet vil du få varierende opgaver med selvstændigt ansvar. Dem forventer vi, at du går til på en åben, læringsvillig og ansvarsbevidst måde.

I Finanstilsynet kan vi tilbyde dig en alsidig uddannelse i offentlig administration, som veksler mellem skoleophold og praktik. Vi sørger for et godt introduktionsforløb og udarbejder en individuel praktikplan til dig. Dine oplæringsansvarlige kollegaer, vil støtte dig gennem hele dit elevforløb, og sørge for, at du kommer godt rundt i vores forskellige afdelinger, hvor du lærer om og aktivt deltager i de enkelte afdelingers arbejdsopgaver, rutiner og processer. Det er i afdelingerne, du kan finde frem til netop hvilke opgaver, du trives med og brænder for at udføre videre i dit arbejdsliv. 

Din hverdag vil indeholde en god blanding af nye udfordringer og mere rutineprægede opgaver, som bl.a. omfatter:

 • HR-opgaver, fx indberetninger om refusion, orlovsaftaler og ansættelser
 • Kursusadministration, mødekoordinering og planlægning af sociale arrangementer i huset
 • Kontrol af samt udarbejdelse af rejsebestillinger og afregninger
 • Assistance og hjælpsom besvarelse af forskelligartede henvendelser fra kollegaer
 • Journalisering og kontrol af data i vores fagsystemer
 • Mindre grad af sagsbehandling
 • Løbende ad-hoc opgaver

Som elev lærer du at arbejde systematisk, holde overblik samt forenkle og strukturere arbejdsprocesser. Vi hjælper med fokus på din udvikling og giver struktur og klarhed over hele dit forløb. Du vil få en hverdag, hvor du har en bred kontaktflade og er med til at håndtere vores forskellige arbejdsopgaver. Gennem daglig kontakt til eksterne og interne samarbejdspartnere vil du få oparbejdet en bred faglig viden, til stor gavn for dig selv, dine nære kollegaer i kontoret og resten af kollegaerne i Finanstilsynet.

Din ansættelse

Du vil blive ansat som elev efter den gældende overenskomst og vil være underlagt de interne retningslinjer, som gælder alle ansatte i Finanstilsynet. I forbindelse med din ansættelse vil du også skulle fremvise din straffeattest.

Du vil skulle arbejde fra vores nyistandsatte lokaler i Strandgade på Christianshavn. Vores elevansvarlig hjælper dig med at planlægge din arbejdstid i forhold til dine skoleperioder og eksamen. Du vil få gode kollegaer i et engageret arbejdsmiljø. Vi har kantineordning, massageordning, fri parkering og forskellige personaleklubber, som du kan melde dig ind i, hvis du interesserer dig for eksempelvis fodbold, løb, skak eller træning. Sammen vil vi bidrage både fagligt og socialt til, at du får det bedste fundament for en god hverdag og en god elevtid.

Løn- og ansættelsesvilkår

Der er tale om 2 elevstillinger med ansættelse efter overenskomst mellem HK-STAT og Finansministeriet.

1 stilling er til ansættelse snarest muligt

1 stilling er til ansættelse pr. 1. september 2023

 

Adgangskrav

Du skal opfylde adgangskravene til kontoruddannelsen med specialet Offentlig administration.

Dette kan ske via et grundforløb (HG2, HGV, HG Turbo, HGS) påbegyndt før den 1. august 2015 eller med en EUX/HHX. Har du en studentereksamen (HF, STX, HTX), og har du ikke HGS fra tidligere, skal din studentereksamen suppleres med EU's (5-ugers kompetencegivende forløb for studenter).

Er du over 25 år og har taget et af ovenstående forløb efter 1. august 2015, skal vi bede dig om at medsende din realkompetencevurdering (RKV).

Sådan søger du

Send din ansøgning via vores elektroniske ansøgningssystem på finanstilsynet.dk eller via Søg-knappen senest 23. marts 2023 kl. 12.00. 

Husk at uploade dit CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag sammen med din ansøgning. Vi tager ikke ansøgninger i betragtning, der er blevet indsendt på anden vis.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte elevkoordinator Malene Thomsen på telefon 33 55 82 02, mth@ftnet.dk.

Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan du få ved at henvende dig til vores rekrutteringspartner Vibeke Løvsteen på tlf. 91 33 70 24.

Du kan læse mere om Finanstilsynet på www.finanstilsynet.dk særligt under rubrikken Karriere. Du kan også finde os på LinkedIn ved at søge på Finanstilsynet Danmark.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Finanstilsynet

Adresse 1
Strandgade 29
1401 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-03-2023
Udløber
23-03-2023
Kviknummer
LJA-84601477
Jobtype
Kontrakt/Projekt
Praktikant/trainee
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Finanstilsynet

Adresse
Strandgade 29
1401
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
09-03-2023
Ansøgningsfrist
23-03-2023
Kviknummer
LJA-84601477
Jobtype
Kontrakt/Projekt
Praktikant/trainee
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed