Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorchef til udvikling af anvendelsen af frie offentlige data

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-07-2019

Vi søger en strategisk orienteret leder, der kan tage teten på at udvikle og modne nye initiativer til at fremme brugen af offentlige data, til at understøtte den grønne omstilling af det danske samfund samt bidrage til en effektiv offentlig sektor.

 

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering er en drivende kraft i arbejdet med at udnytte mulighederne for at bruge frie offentlige data til at udvikle det danske samfund. Styrelsens ambition er at sikre data og datainfrastruktur, der kan give gode beslutningsgrundlag til stat og kommuner, bidrage til en effektiv offentlig sektor, understøtte den grønne omstilling og skabe grundlag for økonomisk vækst. Styrelsen er en del af Klima-, Energi-, Forsyningsministeriet.

 

Som kontorchef for kontoret Politik og Vækst får du det overordnede strategiske ansvar for at omsætte styrelsens faglige kompetencer og eksisterende datatilbud til forretnings- og politikudvikling, der yderligere øger nytten af de frie offentlige data. Du skal både kunne se mulighederne for at sætte styrelsens data og kompetencer i spil på nye måder og kunne forløse dem til konkrete initiativer og projekter.

 

Det betyder, at du skal lede arbejdet med at identificere og kvalificere nye anvendelsesmuligheder for data og digital infrastruktur samt indarbejde den faglige analyse i robuste business cases og beslutningsgrundlag for nye initiativer.

 

En meget stor del af arbejdet foregår i tæt samarbejde med styrelsens faglige kontorer, koncernens øvrige institutioner og andre ministerier mv. Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering er en vigtig aktør i implementeringen af fællesoffentlige digitaliseringsinitiativer og det tværoffentlige samarbejde om data og digitalisering. Det er derfor en fordel, hvis du har erfaring fra centraladministrationen og med samarbejde på tværs af den offentlige sektor såvel som erfaring med politikudvikling. 

 

Du refererer til direktionen og bliver en del af den samlede ledelse.

 

Faglige og personlige kvalifikationer:

Som kontorchef i SDFE forventer vi, at du på baggrund af en akademisk uddannelse

  • Har politisk flair og strategisk fokus

  • Har evner og lyst til at bygge bro mellem teknik og politikudvikling på et fagligt komplekst område

  • Er analytisk skarp, kan prioritere og skabe resultater

  • Er god til at etablere samarbejdsrelationer og håndtere forskellige interessenter

  • Har gode kommunikationskompetencer og kan oversætte teknisk/fagligt stof

  • Har erfaring med eller appetit på personaleledelse og fokus på motivation, udvikling og feedback i ledelsen af medarbejderne

 

Løn- og ansættelsesvilkår: Stillingen er som kontorchef i staten og ansættelsen sker i henhold til Rammeaftale om kontraktansættelser af chefer i staten med en grundløn efter gruppe 1 inden for intervallet 565.340 624.632 kr. ekskl. pension pr. år. Herudover vil der være mulighed for at aftale individuelle tillæg. Ansættelsen vil ske på åremålsvilkår.

 

Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

 

Ansættelse pr. 1. oktober eller efter aftale.

 

Yderligere oplysninger kan fås hos vicedirektør Stine Leth Rasmussen tlf. 7254 5803 (til og med 10. juli - og fra og med 1. august 2019)

 

Du søger stillingen online på vores jobportal via linket til højre Søg stillingen.  Vi skal have dine oplysninger, ansøgning og CV senest den 11. august 2019. Samtaler forventes afholdt i uge 34. Personlighedstest kan indgå i rekrutteringsprocessen og forventes gennemført i uge 35 - ligesom en evt. anden samtale også forventes i uge 35.

 

Ministeriet ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Viden om data der effektiviserer og skaber vækst

Vi skaber effektiviseringer i den offentlige sektor og vækst i samfundet gennem udbygning af den nationale datainfrastruktur og anvendelse af data, hvor nytten er størst. Vi har fokus på, at data er let tilgængelige via en sikker distribution, og at data kan deles og anvendes af mange på tværs af den offentlige og private sektor. Vi lægger i vores arbejde stor vægt på fællesoffentlige samarbejder og udviklingen af tværoffentlige digitale sammenhænge for data.

 

Læs mere på www.sdfe.dk

Følg os på LinkedIn.

Del dette job

Kontakt

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

Adresse 1
Rentemestervej 8
2400 København NV
Danmark
Adresse 2
NULL
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-07-2019
Udløber
11-08-2019
Kviknummer
LJA-74381153
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Analyse, Kommunikation og medier, Ledelse, Politik og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering
Lignende job

Cabinet de Recrutement ETUDE ET PROJET

Spie Batignolles

Del dette job

Virksomhedsinformation

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

Adresse
Rentemestervej 8
2400
København NV
Danmark
Praktisk information
Indrykket
09-07-2019
Ansøgningsfrist
11-08-2019
Kviknummer
LJA-74381153
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Administration, Analyse, Kommunikation og medier, Ledelse, Politik og samfund
Beliggenhed