Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorchef til Sundhedsministeriets Kontor for Epidemihåndtering og Kvalitet i sundhedsvæsenet

Sundhedsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
18-10-2021

Vil du være med til at sikre det fortsatte arbejde med håndtering og opfølgning på COVID-19? Vil du samtidig være med til at give den bedste ministerbetjening og videreudvikle vores sundhedsvæsen? Er du en god, inddragende og motiverende chef? Så er du måske vores nye kontorchef i Sundhedsministeriet.

 

Om os

I Sundhedsministeriet er vi med til at sætte rammerne for et velfungerende, moderne og effektivt sundhedsvæsen samt fremme danskernes sundhed gennem forebyggelse og behandling.

 

I Kontoret for Epidemihåndtering og Kvalitet i sundhedsvæsenet, der er organisatorisk forankret i Afdeling for Sygehuse, Beredskab og Smitsomme sygdomme, arbejder vi p.t. med håndtering af COVID-19 epidemien. Det er vores ansvar at koordinere COVID-19 indsatsen i ministeriet og sikre, at der tages læring og genereres viden til den fortsatte udvikling af sundhedsvæsenet. Kontoret er ansvarlig for arbejdet med kvalitetsudvikling i sundhedsvæsenet. Derudover sekretariatsbetjener kontoret Epidemikommissionen og regeringens Coronaudvalg, ligesom kontoret koordinerer større tværgående regeringssager.

 

Den næste tid vil håndtering og opfølgning på COVID-19 fortsat fylde i ministeriet. Samtidig vil der være en lang række andre aktuelle dagsordener, herunder arbejdet med en kommende sundhedsaftale og en fortsat udvikling af det nære og sammenhængende sundhedsvæsen og vores sygehusvæsen.

 

Kontoret består pt. af 11 engagerede akademikere og to studentermedhjælpere, som du vil få personaleansvar for.

 

Din ledelsesstil

Som chef sætter du retning og leverer resultater i samarbejde med resten af departementet og koncernen, bl.a. Sundhedsstyrelsen. Du er visionær, strategisk og analytisk stærk, samtidig med at du har blik for kvaliteten i det enkelte produkt. I forhold til medarbejderne arbejder du tillidsbaseret og evner at udvikle dem. Du sætter personaleledelse højt og formår at udøve synlig og troværdig ledelse. Endvidere har du gode samarbejdsevner og opnår resultater ved dialog med interessenterne på området. Du har stor gennemslagskraft og kan prioritere, træffe beslutninger og nå målene.

 

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer

Du har en relevant akademisk uddannelse, formentlig samfundsvidenskabelig (fx cand.scient.pol., cand.jur. eller cand.polit.). Du bliver chef for et bredt og vigtigt område med stor travlhed og politisk bevågenhed. Du skal derfor kunne holde mange bolde i luften og samtidig sikre høj kvalitet og holdbare løsninger.

 

Du skal have indgående kendskab til arbejdet i en politisk styret organisation og meget gerne erfaring fra sundhedsområdet eller tilsvarende velfærdsområder.

 

Vi tilbyder

En spændende og udfordrende stilling i et hus, der skaber resultater og udvikler på et af de store velfærdsområder. Et sted, hvor en hektisk hverdag og høje krav går hånd i hånd med en positiv indstilling og en stærk kultur for samarbejde og med god mulighed for sparring med chefkollegerne.

 

Som kontorchef i Sundhedsministeriet er du tæt på beslutningerne og kan gøre en afgørende forskel på sundhedsområdet. Du får lejlighed til at både udøve og udvikle alle aspekter af chefrollen - fra strategisk ledelse til personaleudvikling, analyse og resultatskabelse med en lang række interessenter.

 

Om ansættelsen

Ansættelse sker i henhold til Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten med en grundløn efter gruppe 1 (LR 37). Ansættelsen sker som udgangspunkt i et 5-årigt åremål med mulighed for forlængelse.

 

Kontakt os gerne

Få mere at vide om stillingen ved at ringe til afdelingschef Lene Brøndum Jensen på telefon 2250 2556.

 

Er du interesseret?

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Vi forventer at holde 1. samtaler den 8. og 9. november 2021. Går du videre til 2. samtaler vil der indgå test i ansættelsesprocessen.

Ansøgningsfrist: 04-11-2021

Ansættelsesdato: 01-01-2022

 

Du kan læse mere om os på www.sum.dk

 

 

Sundhedsministeriet har røgfri arbejdstid.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

 

 

Om Sundhedsministeriet

Vi skaber grundlaget for ministrenes og regeringens beslutninger på sundhedsområdet og bidrager til at formulere dagsordener, finde løsninger og skabe sammenhæng.

 

Vores vision er at bidrage afgørende til udviklingen af et sundt Danmark og sætte rammerne for et velfungerende, moderne og effektivt sundhedsvæsen.

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Sundhedsministeriet

Adresse 1
Holbergsgade 6
1057 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-10-2021
Udløber
04-11-2021
Kviknummer
LJA-82834458
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Sundhedsministeriet

Adresse
Holbergsgade 6
1057
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
18-10-2021
Ansøgningsfrist
04-11-2021
Kviknummer
LJA-82834458
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Beliggenhed