Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorchef til Sundhedsministeriets departement

Sundhedsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-08-2022

Vil du være med til at give danskerne flere sunde leveår og videreudvikle vores sundhedsvæsen? Er du en helstøbt chef, som kan levere både faglige resultater og udvikle medarbejderne? Så er du måske vores nye kontorchef for Beredskab og Smitsomme Sygdomme i Sundhedsministeriets departement.

 

Om os

I Sundhedsministeriet arbejder vi for, at sygdom ikke bliver en barriere for det liv, du gerne vil leve. Vi har særligt fokus på at øge sundhedsvæsenets kvalitet, tilgængelighed og robusthed.

 

I kontoret Beredskab og Smitsomme Sygdomme, der er organisatorisk forankret i Afdelingen for Sygehuse, Beredskab og Smitsomme Sygdomme, arbejder vi med opgaver vedr. smitsomme sygdomme som fx COVID-19 og influenza, herunder vaccinationsområdet. Kontoret beskæftiger sig også med fx sundhedsberedskab og antibiotikaresistens.

 

Din hverdag hos os

Du får en central rolle på et af de væsentligste velfærdsområder i Danmark. Opgaverne for kontorchefen spænder vidt: Fra håndtering af sundhedskriser og organisering af vaccineindsatser til strategisk udvikling og udarbejdelse af politiske oplæg, ministerbetjening, økonomiudvalgssager, lovgivningsarbejde og deltagelse i europæisk og internationalt samarbejde om sundhedsberedskab og smitsomme sygdomme m.v.

 

Du indgår i et tæt ledelsessamarbejde med afdelingschefen og to andre kontorchefer om sparring og løsning af opgaver og udvikling af både organisation og medarbejdere.

 

Den kommende periode vil i høj grad blive præget af vaccination for COVID-19. COVID-19 har vist, hvor central en del af sundhedsindsatsen, vacciner er. Og hvorfor det er afgørende med en klar strategi og en sikker eksekvering. Du vil bl.a. blive ansvarlig for de økonomiske og juridiske rammer for indsatsen, koordination og planlægning i samarbejde med relevante parter, donation af overskydende vacciner mv. Du vil også i tæt samarbejde med ministeriets styrelser og eksterne aktører få ansvaret for sundhedsberedskabet -  både håndtering af akutte sundhedskriser fx i forbindelse med situationen i Ukraine og den langsigtede udvikling af området. Derudover vil du skulle lede arbejdet med at definere den fremtidige indsats i forhold til antibiotikaresistens.

 

Som kontorchef skal du være med til at sikre det fortsat gode samarbejde med andre centre og enheder i departementet samt samarbejdet med ministeriets styrelser og mange interessenter i både regioner, kommuner og relevante organisationer.

 

Kontoret består pt. af 10 både relativt nyuddannede og meget erfarne akademikere og 1 studentermedhjælper, som du vil få personaleansvar for. Du refererer til afdelingschefen.

 

Din ledelsesstil

Som chef sætter du retning og leverer resultater i samarbejde med resten af departementet og Sundhedsministeriets styrelser. Du har personlig integritet og troværdighed. Du er strategisk og analytisk stærk, samtidig med at du har blik for kvaliteten i det enkelte produkt.

 

I forhold til medarbejderne arbejder du tillidsbaseret, styrker deres psykologiske tryghed og sætter klar retning for deres faglige og personlige udvikling. Du er nysgerrig på dine chefkollegers områder og bliver opsøgt til sparring.

 

Endvidere arbejder du aktivt med dit netværk og rækker ud til Sundhedsministeriets mange eksterne samarbejdspartnere. Du har stor gennemslagskraft og kan prioritere, træffe beslutninger og nå målene.

 

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer

Du har en relevant akademisk uddannelse, formentlig samfundsvidenskabelig (fx cand.scient.pol., cand.jur. eller cand.polit.). Du bliver chef for et bredt og vigtigt område med stor travlhed og politisk bevågenhed, og du skal derfor kunne holde mange bolde i luften og samtidig sikre høj kvalitet og holdbare løsninger.

 

Vi lægger vægt på at være et fagligt stærkt ministerium, der leverer gennemarbejdede og bæredygtige løsninger. Du skal derfor have indgående kendskab til arbejdet i et departement eller en anden politisk styret organisation og meget gerne erfaring fra sundhedsområdet eller tilsvarende velfærdsområder.

 

Vi tilbyder

En spændende og udfordrende stilling i et hus, der skaber resultater og udvikler på et af de store velfærdsområder. Et sted, hvor en hektisk hverdag og høje krav går hånd i hånd med en positiv indstilling og en stærk kultur for samarbejde og med god mulighed for sparring med chefkollegerne.

 

Som kontorchef i Sundhedsministeriet er du tæt på beslutningerne og kan gøre en afgørende forskel på sundhedsområdet. Du får lejlighed til at udøve og udvikle alle aspekter af chefrollen - fra strategisk ledelse til personaleudvikling, analyse og resultatskabelse med en lang række interessenter.

 

Om ansættelsen

Ansættelse sker i henhold til Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten med en grundløn efter gruppe 1 (LR 37). Ansættelsen sker som udgangspunkt i et 5-årigt åremål med mulighed for forlængelse.

 

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kommer igennem PETs godkendelsesprocedure med henblik på sikkerhedsgodkendelse og til enhver tid under ansættelsen kan opretholde denne sikkerhedsgodkendelse.

 

Kontakt os gerne

Få mere at vide om stillingen ved at ringe til afdelingschef Lene Brøndum Jensen på telefon 2250 2556.

 

Er du interesseret?

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 35-37. Du kan læse mere om os på www.sum.dk.

 

Der vil indgå test i ansættelsesprocessen.

 

Sundhedsministeriet har røgfri arbejdstid.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

 

Ansøgningsfrist: 25-08-2022

Ansættelsesdato: 01-11-2022

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Sundhedsministeriet

Adresse 1
Holbergsgade 6
1057 København
Danmark
Adresse 2
Holbergsgade 6
1057 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-08-2022
Udløber
25-08-2022
Kviknummer
LJA-83912820
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Sundhedsministeriet

Adresse
Holbergsgade 6
1057
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
09-08-2022
Ansøgningsfrist
25-08-2022
Kviknummer
LJA-83912820
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling, Sundhed
Beliggenhed