Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorchef til Sundhedsjura til Sundheds- og Ældreministeriets departement

Sundheds- og Ældreministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-09-2020

Vil du være med til at give den bedste ministerbetjening, videreudvikle vores sundhedsvæsen, arbejde strategisk med aktører - og er du en god, inddragende og motiverende chef? Så er du måske vores nye kontorchef i kontoret for sundhedsjura?

 

Om os

I Sundheds- og Ældreministeriet er vi med til at sætte rammerne for et velfungerende, moderne og effektivt sundhedsvæsen samt fremme danskernes sundhed gennem forebyggelse og behandling.

 

Opgaver på området

Den kommende tid vil håndtering og opfølgning på COVID-19 komme til fylde meget i ministeriet. Samtidig vil der være en lang række andre dagsordener, der også fylder, herunder arbejdet med evaluering af lovgivning om tilsyn med sundhedspersoner og det risikobaserende tilsyn med behandlingssteder, autorisation af sundhedspersoner, en kommende sundhedsaftale og en fortsat udvikling af det nære og sammenhængende sundhedsvæsen.

 

Kontoret for Sundhedsjura og dit ansvar

Du får ansvaret for central politikudvikling, lovgivning, patientsikkerhed - og sundhedspersoners retssikkerhed og for løsninger i feltet mellem ansvar, pligter og rettigheder i sundhedsvæsenet.

 

Herudover får du ansvaret for patientklage- og patienterstatningslovgivningen, lovgivning om tilsyn med behandlingssteder og autoriserede sundhedspersoner, efter- og videreuddannelse af sundhedspersoner og international sygesikring. I efteråret og vinteren vil der som led i arbejdet med håndtering af COVID-19 bl.a. være fokus på udarbejdelse og vedtagelse af en ny epidemilov.

 

Du vil få personaleansvar for ca. 10 dygtige og engagerede medarbejdere.

 

Som resten af departementet leverer kontoret ministerbetjening til sundheds- og ældreministeren.

 

Du refererer til afdelingschefen og indgår i et tæt ledelsessamarbejde med afdelingens kontorchefer om sparring og løsning af opgaver og udvikling af både organisation og medarbejdere.

 

Din uddannelse og erfaring

Du er cand. jur. med styr på juraen og lovgivningsprocesser. Du bliver chef for et bredt og vigtigt område med stor travlhed, og du skal derfor kunne holde mange bolde i luften og samtidig sikre høj kvalitet og holdbare løsninger.

 

Du skal have indgående kendskab til arbejdet i en politisk styret organisation og meget gerne erfaring fra sundhedsområdet eller tilsvarende velfærdsområder. Også meget gerne ledelseserfaring.

 

Din ledelsesstil

Som chef sætter du retning og leverer resultater i samarbejde med medarbejdere, resten af departementet og de øvrige koncernen, bl.a. Styrelsen for Patientsikkerhed og Styrelsen for Patientklager.  Du er visionær, strategisk og analytisk stærk samtidig med, at du har blik for kvaliteten i det enkelte produkt. I forhold til medarbejderne arbejder du tillidsbaseret og evner at udvikle og motivere dem. Du sætter personaleledelse højt og formår at udøve synlig og troværdig ledelse. Endvidere har du gode samarbejdsevner og opnår resultater ved dialog med interessenterne på området og dine kolleger i departement og styrelser. Du har stor gennemslagskraft og kan prioritere, træffe beslutninger og nå målene.

 

Vi tilbyder

Spændende og udfordrende stillinger i et hus, der skaber resultater og udvikler på store velfærdsområder. Et sted, hvor en hektisk hverdag og høje krav går hånd i hånd med en positiv indstilling og en stærk kultur for samarbejde og med god mulighed for sparring med chefkollegerne.

 

Som kontorchef i Sundheds- og Ældreministeriet er du tæt på beslutningerne og kan gøre en afgørende forskel på sundheds- og ældreområdet. Du får lejlighed til at både udøve og udvikle alle aspekter af chefrollen - fra strategisk ledelse til personaleudvikling, analyse og resultatskabelse med en lang række interessenter.

 

Om ansættelsen

Ansættelse sker i henhold til Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten med en grundløn efter gruppe 1 (LR 37). Ansættelsen sker som udgangspunkt på åremål.

 

Kontakt os gerne 

Få mere at vide om stillingen ved at kontakte afdelingschef Dorthe Eberhardt Søndergaard på telefon 2242 7498.

 

Er du interesseret?

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis senest tirsdag den 20. oktober 2020 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 43.

 

Der vil indgå testforløb i ansættelsesprocessen.

 

Sundheds- og Ældreministeriet har røgfri arbejdstid.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Sundheds- og Ældreministeriet

Adresse 1
Holbergsgade 6
1057 København K
Danmark
Adresse 2
Holbergsgade 6
1057 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-09-2020
Udløber
20-10-2020
Kviknummer
LJA-81136496
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Sundheds- og Ældreministeriet

Adresse
Holbergsgade 6
1057
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
21-09-2020
Ansøgningsfrist
20-10-2020
Kviknummer
LJA-81136496
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed