Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorchef til Styrelsen for International Rekruttering og Integration

Udlændinge- og Integrationsministeriet, Udlændingestyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-05-2020

Vil du være kontorchef i et fagligt stærkt og engageret kontor i en dynamisk styrelse, hvor ledelse er på dagsordenen, hvor samarbejde er en hjørnesten, og ministerbetjening og politisk tæft går hånd i hånd med faglighed og lysten til at være derude, hvor forandringen sker? Så er jobbet som kontorchef i kontoret Dansk og Beskæftigelse noget for dig.

Om stillingen

Dansk og Beskæftigelse har ansvaret for udvikling og implementering af initiativer, der understøtter den beskæftigelsesrettede integrationsindsats i kommunerne samt danskuddannelsesområdet.

Som kontorchef skal du stå i spidsen for et kontor, der arbejder ude i marken og i samarbejde med kommuner, virksomheder, sprogcentre mv. driver udviklingen af integrationsindsatsen. Samtidig skal du bidrage til at udvikle og udmønte regeringens integrationspolitik ved at understøtte en faglig og målrettet betjening af ministeren og Folketinget i samarbejde med Udlændinge- og Integrationsministeriets departement. Dette sker i et tæt samarbejde med andre statslige myndigheder, arbejdsmarkedets parter, danskuddannelsessektoren og andre interessenter på området.

Det overordnede mål er, at indvandrere og efterkommere bliver en del af det danske samfund på lige fod med øvrige grupper, bl.a. ved at flere kommer i beskæftigelse, og ved at de har de danskkundskaber, der skal til for at klare sig godt i det danske samfund. Styrelsen arbejder vidensbaseret, og du skal derfor medvirke til, at integrationsindsatsen baserer sig på aktuelt bedste viden.

Dine vigtigste opgaver er at:

 • Sætte retning for kontorets opgaveløsning, følge op og prioritere

 • Skabe gode rammer for, at kontorets medarbejdere kan levere resultater af høj faglig kvalitet

 • Sikre koordination og sammenhæng i kontorets mange opgaver og processer samt bygge bro mellem det politiske system og de kommuner, virksomheder mv., som leverer integrationsindsatsen i det daglige

 • Varetage det daglige ledelsesansvar for aktuelt knap 30 medarbejdere, hvoraf hovedparten er ACere, og medvirke til at udvikle medarbejderne bl.a. gennem feedback og sparring.

 

Om dig

Du er en velreflekteret leder, der ved, hvad du står for som leder. Du er bevidst om at bringe dine styrker i spil og om at arbejde med sider, der har brug for fortsat udvikling. Du har en klar holdning til god ledelse og formår at lede både ned, op, til siden og ud af organisationen. Du interesserer dig for det fagområde, du er leder for og evner derigennem at stille spørgsmål til, udfordre og forbedre de løsninger, kontoret udvikler og implementerer på integrationsområdet.

 

Du har en relevant akademisk uddannelse, og vi forestiller os, at du:

 • Evner at sikre et fagligt og målrettet bidrag til de politiske løsninger, der efterspørges og samtidig kan være garant for at beslutningerne efterfølgende føres ud i praksis og implementeres. Du skal med andre ord være skarp på både proces og indhold og have politisk tæft

 • Har udsyn og blik for, hvad der sker på området og lyst til at være en stærk faglig leder

 • Er en synlig og engageret leder både i og udenfor organisationen

 • Er interesseret i at skabe udvikling og arbejdsglæde blandt dine medarbejdere

 • Har ledelseserfaring fra en politisk styret organisation gerne erfaring med arbejdet i et departement eller i en styrelse

 • Er robust og kan agere i en hverdag med mange aktører under politisk og mediemæssig bevågenhed

 • Er nysgerrig og har lyst til at indgå i tæt dialog med interessenterne på området

 • Har et godt blik for helheden.

 

Det er en fordel, hvis du har kendskab til området eller beslægtede velfærdsområder. Hvis du ikke kender området indgående, vil det være vores forventning, at du evner at tilegne dig fagområdet, så du efter nogle år i jobbet kommer til at fremstå som et fagligt fyrtårn. Ligeledes vil det være vores forventning, at du allerede efter kort tid i jobbet sikrer en høj faglig kvalitet og et effektivt samarbejde både udad mod den lokale integrationsindsats og opad mod det politiske system.

Det er vigtigt for Udlændinge- og Integrationsministeriet, at vores chefer kan rokere mellem forskellige stillinger, hvorfor man som ansøger også på sigt skal kunne se sig selv i andre chefstillinger i koncernen.

Yderligere information

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten med indplacering i løngruppe 1. Stillingen besættes som udgangspunkt på åremål på overenskomstvilkår. Hvis du i forvejen er tjenestemand, vil ansættelse som tjenestemand efter en konkret og individuel vurdering kunne finde sted i lønramme 37.

Ansættelsesområdet afhænger af ansættelsesformen.

Det er en forudsætning for stillingen, at du kan opnå sikkerhedsgodkendelse HEMMELIGT, og at du kan opretholde godkendelsen under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte direktør Kasper Højvang Kyed på telefonnummer 72 14 26 60 eller på e-mail kky@siri.dk eller HR-partner Kim Kronwall på telefonnummer 61 98 33 41 eller på e-mail kkp@uim.dk.

Søg stillingen

Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, cv og eksamensbevis mv. senest tirsdag den 2. juni 2020, kl. 10.00.

Hvis du er tjenestemand, skal ansøgningen stiles til Dronningen.

Vi holder samtaler i uge 24-25.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Udlændinge- og Integrationsministeriet, Udlændingestyrelsen

Adresse 1
Carl Jacobsens Vej 39
2500 Valby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-05-2020
Udløber
02-06-2020
Kviknummer
LJA-80272079
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Udlændinge- og Integrationsministeriet, Udlændingestyrelsen

Adresse
Carl Jacobsens Vej 39
2500
Valby
Danmark
Praktisk information
Indrykket
14-05-2020
Ansøgningsfrist
02-06-2020
Kviknummer
LJA-80272079
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed