Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorchef til Spillemyndighedens kontor for Økonomi, Styring og Administration

Spillemyndigheden

Odense, Fyn

Indrykket
12-10-2020

Har du lyst til at spille en vigtig rolle i arbejdet med, at Spillemyndighedens organisation fortsat har et godt samarbejde med den øvrige del af Skatteministeriets koncern? Vil du samtidig være med til at bidrage til gode rammer for at sikre et fair og velreguleret spilmarked i Danmark til gavn for både spillere, spiludbydere og samfundet? Så er du måske vores nye kontorchef til Økonomi, Styring og Administration.

 

Ledelse og videreudvikling af kontoret for Økonomi, Styring og Administration

Som kontorchef vil du få en vigtig rolle i at lede et kontor, der løser mange forskelligartede opgaver både internt, eksternt og i samarbejde med departement og øvrige styrelser på Skatteministeriets område. Du vil derudover komme til indgå i en lang række fora og netværk på tværs af hele Skatteministeriets koncern.

 

Af konkrete opgaver i kontor kan nævnes:

  • Økonomistyring herunder budgetlægning, opfølgning og udarbejdelse af årsopgørelse

  • Departementsbetjening og ledelsesbetjening

  • Forskellige styringsopgaver og ledelsesinformation

  • Ansvar for kommunikation herunder intern og ekstern i samarbejde med departementet

  • HR herunder rekruttering, trivsel, kompetenceudvikling og sekretariat for samarbejdsudvalget

  • Ansvar for informationssikkerhed og beredskab

  • Kontraktindgåelse og contract management

  • Bogføring og forskellige administrative opgaver, herunder facility management

  • Herudover understøtte fagkontorer og ledelse med diverse ad hoc opgaver.

 

Du vil få ansvaret for et velfungerende kontor med medarbejdere, der tager ansvar og sætter en ære i at løse deres opgaver på et højt fagligt niveau. Til daglig består dit lederskab i at sikre de bedst mulige betingelser for opgaveløsningen gennem strategisk og koordinerende ledelse. Du bidrager til fastsættelse af og opfølgning på mål samt retning for udvikling og opgavevaretagelse.

 

Derudover vil du som leder blive en del af arbejdet med at understøtte udviklingen af Skatteministeriets koncern ved at handle i tråd med de koncernfælles pejlemærker og med afsæt i de koncernfælles værdier: faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn, der tilsammen danner udgangspunkt for Spillemyndighedens egne pejlemærker.

 

Du indgår som en del af den samlede ledelse i Spillemyndigheden, der består af i alt fem kontorchefer og en direktør, og du vil derfor skulle tage aktiv del i udviklingen af strategier og politikker for den samlede organisation. Vi forventer, at du bidrager med dedikation, en stærk forretningsforståelse samt evne og vilje til proaktiv og konstruktiv dialog med interne og eksterne samarbejdsrelationer.

 

Dygtig og engageret personaleleder

Vi forestiller os, at du har en videregående samfundsvidenskabelig eller humanistisk uddannelse. Vi forventer, at du besidder forretningsforståelse og er en stærk kommunikatør, som gør dig i stand til at holde fokus på opgaverne og bringe dine medarbejderes kompetencer i spil.

 

Du skal gerne have ledelseserfaring, en god politisk forståelse og gerne erfaring fra departement eller styrelse, som gør dig i stand til at agere sikkert og ansvarligt i en politisk styret koncern. En forståelse og erfaring, som du målrettet anvender til at give dine medarbejdere god sparring på den konkrete opgavehåndtering og stiller dig til rådighed for dine lederkolleger.

 

Du har gode samarbejdsevner og tænker tværorganisatorisk. Du har fokus på, at der skabes resultater, men prioriterer og anser et godt arbejdsmiljø og udvikling af dine medarbejdere som en nøgle hertil.

 

Spillemyndighedens myndighedsopgaver involverer kontakt til udenlandske interessenter, hvorfor gode engelskkundskaber et krav.

 

Ambitiøs styrelse med højt til loftet

I Spillemyndigheden arbejder vi for at sikre et ansvarligt, fair og velreguleret spilmarked til gavn for spillere, spiludbydere og for samfundet. Åbenhed og dialog er kendetegnende for den måde, vi arbejder på. Udviklingen og nye trends inden for spilverdenen stiller krav til vores ekspertise og evne til at agere fremsynet. De mange spændende og udfordrende arbejdsområder går hånd i hånd med vores høje faglighed. Vi vægter samarbejde, trivsel og gensidig respekt højt, og vores gode resultater bliver skabt af en kombination af arbejdsglæde, nysgerrighed og engagement.

 

Spillemyndigheden er en styrelse under Skatteministeriet.

 

Ansøgning og ansættelse

Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link snarest muligt, dog senest den 29. oktober 2020. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte konstitueret direktør Jan Madsen på tlf. 7238 9659 eller på mail jm@spillemyndigheden.dk

 

Stillingen er med tiltrædelse 1. januar 2021 eller snarest muligt. Tjenestestedet vil være Englandsgade 25, 5000 Odense C.

 

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 9. og 10.  november 2020. Ved eventuel indkaldelse til anden samtale bliver der gennemført en test som led i ansættelsesproceduren. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og efter aftale indhentet referencer.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Ansættelse er som udgangspunkt på åremål og sker på kontraktvilkår i tråd med Skatteministeriets politik på området. Der er mulighed for tillæg afhængigt af erfaring og kvalifikationer.

 

Ansættelsesområde

Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

 

Spillemyndigheden opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Læs mere om os på www.Spillemyndigheden.dk, www.StopSpillet.dk eller på www.rofus.nu, og følg os på www.LinkedIn.com.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Spillemyndigheden

Adresse 1
Englandsgade 25
5000 Odense C
Danmark
Tlf
72389659
Adresse 2
Englandsgade 25
5000 Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-10-2020
Udløber
29-10-2020
Kviknummer
LJA-81262939
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Spillemyndigheden

Adresse
Englandsgade 25
5000
Odense C
Danmark
Tlf: 72389659
Praktisk information
Indrykket
12-10-2020
Ansøgningsfrist
29-10-2020
Kviknummer
LJA-81262939
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed