Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorchef til kontoret for Bæredygtigt Fiskeri i Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeris departement

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Departementet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-01-2021

Er du en haj til fiskeriregulering og kvoter? Vil du være med til at sætte retningen for fremtidens bæredygtige fiskeri? Evner du at håndtere vanskelige problemstillinger i komplekse regelsæt? Er du en dygtig personaleleder og altid på forkant, så sagerne håndteres effektivt og smidigt? Kan du gøre det svære enkelt og har du samtidig politisk tæft - så er du måske den kontorchef, vi søger til Bæredygtigt Fiskeri.

Kontoret for Bæredygtigt Fiskeri er opdelt i fire teams: Jura og tilskud, EU/internationalt, Kontrol og National Politik samt Miljø og Rekreativt fiskeri. Du bliver som udgangspunkt kontorchef for team EU/International og team Miljø og Rekreativt.

Kontoret arbejder med minister- og folketingsbetjening samt forberedelse af og deltagelse i forhandlinger i EU og andre internationale fora, udarbejdelse af regler på fiskeriområdet og udvikling af fiskerisektoren.

Kontoret har fokus på at gennemføre en effektiv og målrettet regulering af høj kvalitet. Dette sker i et samspil med fiskerierhvervet, NGOer, Fiskeristyrelsen, øvrige dele af ministeriet og DTU Aqua.

Kontoret arbejder tæt sammen med departementets andre fagkontorer og kollegerne i Fiskeristyrelsen.

Du bliver driveren bag tre hovedopgaver:

  • Sikring af gode rammevilkår for fiskerierhvervet i en post Brexit tid med fokus på danske prioriteter i de internationale fiskeriforhandlinger, herunder balancen mellem den biologiske rådgivning og fiskerimuligheder.

  • Ansvarlig for videreudvikling af den nationale strategi for lystfiskeri.

  • Håndtere den grønne omstilling af fiskeriet via implementering af havstrategidirektivet, habitatdirektivet, Naturskånsom mv. og facilitere solid involvering af NGOer, fiskerierhvervet og andre aktører.

 

Ledelsesansvar

Bæredygtigt Fiskeri har to kontorchefer, hvoraf du bliver den ene. Du har ledelsesansvar for ca. 16-18 medarbejdere afhængig af den konkrete arbejdsdeling, som aftales med din chefmakker og afdelingschef. Kontorets medarbejdere har en bred uddannelsesmæssig baggrund, som både omfatter samfundsvidenskabeligt og naturvidenskabeligt uddannede.

Referenceforhold

Du vil referere til afdelingschefen for Fødevarer, Fiskeri og Internationale forhold.

Samarbejdspartnere

Som de nærmeste samarbejdspartnere får du din chefmakker, din afdelingschef, direktionen og departementets øvrige kontorchefer.

Du vil som kontorchef i Fødevareministeriets departement blive en del af en stærk ledelsesgruppe, der er i fuld gang med at udvikle det nye selvstændige ministerium med henblik på at skabe de bedst mulige løsninger til gavn for samfundet.   

Faglig og personlig kompetenceprofil

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som akademiker. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med fiskeriregulering. Du er hurtigt opfattende, skarpsindig og dygtig til at skære sagerne til og formidle komplekse problemstillinger på klar og tydelig vis.

Du kender det politiske system og de politiske processer, Kodex VII og har meget gerne erfaring fra arbejde i en politisk ledet organisation.

Du mener, at problemstillinger er til for at blive løst og ser dem altid som udfordringer frem for forhindringer, og så har du en høj integritet og arbejdskapacitet.

Du har erfaring med personaleledelse.

Løn- og ansættelsesforhold

Ansættelsen sker på åremålsvilkår og i henhold til Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten med en grundløn efter løngruppe 1. Hvis du er tjenestemand i forvejen, kan ansættelse som tjenestemand efter en konkret og individuel vurdering finde sted i lønramme 37. Ud over grundlønnen kommer individuelt tillæg, åremålstillæg, pensionsordning og engangsvederlag efter indsats og resultater.

Ansættelsesområdet for kontraktansatte chefer er Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri med tilhørende institutioner.

Sker ansættelse som tjenestemand er ansættelsesområdet Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.

Arbejdsstedet er Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeris departement, Slotsholmsgade 12, 1216 København K.

Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. august 2021.

Vil du vide mere

Yderligere oplysninger om stillingen, herunder spørgsmål om løn- og ansættelsesvilkår, kan fås ved henvendelse til Koncern HR chef Anne Braad på telefon 23 25 47 89.

Du kan læse mere om Fødevareministeriets på www.fvm.dk og på de tilhørende styrelsers respektive hjemmesider.

Sådan søger du

Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamensbevis) senest den 3. februar 2021.

Vi forventer at afholde 1. samtaler i uge 6.

Er du tjenestemand stiles ansøgningen til Dronningen.

Departementet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Departementet

Adresse 1
Slotsholmgade 12
Adresse 1
1216 København K
Danmark
Adresse 2
Slotsholmgade 12
1216 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-01-2021
Udløber
03-02-2021
Kviknummer
LJA-81617188
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Departementet

Adresse
Slotsholmgade 12
1216
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
21-01-2021
Ansøgningsfrist
03-02-2021
Kviknummer
LJA-81617188
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed