Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorchef til Juridisk Center i Forsvarsministeriet

Forsvarsministeriet, Departementet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-03-2023

Forsvarsministeriets departement søger en dynamisk, engageret og fagligt stærk kontorchef til en nyoprettet stilling i Juridisk Center. Du kommer i første omgang til at stå i spidsen for et højt prioriteret projekt med at etablere en ny aktindsigtsenhed, men du vil også få en række andre opgaver, bl.a. inden for det stats- og forvaltningsretlige område.

 

Om os

Forsvarsministeriet og ministeriets styrelser løser nationale og internationale opgaver, som bidrager til fred og sikkerhed. Ministerområdets mange opgaver omfatter bl.a. håndhævelse af Danmarks suverænitet, deltagelse i fredsskabende og fredsbevarende internationale militære operationer, efterretningsarbejde og redningsberedskabet.

 

Juridisk Center i departementet har ca. 35 medarbejdere, som er fordelt på fire teams: Rådgivning, International Jura, HR-Jura og Lovgivning. I Juridisk Center har vi et stærkt fagligt miljø, hvor kvaliteten af arbejdet er i højsædet, men hvor vi også lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, en uformel omgangstone samt gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Som chef i Juridisk Center får du endvidere gode muligheder for fleksibilitet i arbejdsdagen, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

 

Forsvarsministeriet har besluttet at styrke behandlingen af aktindsigtssager. Derfor etablerer vi nu også en ny, central aktindsigtsenhed i Juridisk Center. Aktindsigtsenheden får frem over ansvaret for at behandle alle aktindsigtssager i departementet. Enheden skal sikre, at sagerne behandles med høj juridisk kvalitet og inden for lovgivningens tidsfrister. Desuden skal enheden opbygge et tæt samarbejde med departementets øvrige centre, med styrelserne på ministerområdet og med andre ministerier.

 

Om stillingen

Som vores nye kontorchef kommer du i første omgang til at stå i spidsen for projektet med at opbygge den nye aktindsigtsenhed. Du får mulighed for at sammensætte dit eget hold, og din primære opgave vil være at sikre, at enheden kommer godt fra start med høj faglig kvalitet i sagsbehandlingen, optimale sagsgange og gode samarbejdsrelationer til interne og eksterne samarbejdspartnere.

 

Sideløbende med det vil du også komme til at beskæftige dig med andre af Juridisk Centers fagområder, og når aktindsigtsenheden er blevet etableret og er i god gænge, vil der være mulighed for at udvide dit ansvarsområde, så du også får ansvaret for et eller flere andre fagområder afhængigt af dine kvalifikationer og interesser.

 

Som kontorchef refererer du til departementets retschef, og du indgår i Juridisk Centers centerledelse.

 

Om dig

Vi forventer, at du har et højt fagligt niveau med erfaring fra et departement, en styrelse eller en anden politisk styret organisation. Du har interesse for og gerne erfaring med aktindsigtsområdet eller forvaltningsret mere generelt. Du har endvidere solid ledelseserfaring, enten fra en tilsvarende stilling eller fra en stilling som souschef, teamleder eller lignende.

 

Herudover lægger vi vægt på, at du:

  • Navigerer trygt inden for forvaltningsret og statsret.

  • Har masser af gå-på-mod og er visionær og initiativrig.

  • Er en dygtig personaleleder, der har medarbejdernes trivsel, performance og kompetenceudvikling i fokus.

  • Er særdeles kvalitetsbevidst og grundig.

  • Kan bevare overblikket og prioritere med sikker hånd, når der er travlt.

  • Er strategisk tænkende og analytisk - uden at miste fokus på den daglige drift.

  • Er empatisk og bidrager til det gode arbejdsmiljø.

  • Kan skabe gode relationer på tværs af organisationer og faggrupper.

  • Besidder særdeles gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner.

 

Ansættelsesvilkår

Stillingen er indplaceret i løngruppe 1 i henhold til rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke afhænger af din baggrund og dine kvalifikationer.

 

Som ansat i Forsvarsministeriet skal du kunne sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode. Stillingen kan evt. besættes på åremål.

 

KONTAKT OG ANSØGNING

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte retschef Jon Bach Holm på telefon/sms +45 61 87 14 40.

 

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Louise Holberg på telefon +45 32 66 58 40.

 

Ansøgningsfristen er den 12. april 2023. Vi forventer at afholde samtaler løbende. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. juni 2023 eller snarest derefter.

 

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

 

Forsvarsministeriet er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

 

Læs mere om Forsvarsministeriet som arbejdsplads på www.fmn.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Forsvarsministeriet, Departementet

Adresse 1
Holmens Kanal 9
1060 København K
Danmark
Adresse 2
Holmens Kanal 42
1060 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-03-2023
Udløber
12-04-2023
Kviknummer
LJA-84637501
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Jura, HR og personale, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvarsministeriet, Departementet

Adresse
Holmens Kanal 42
1060
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-03-2023
Ansøgningsfrist
12-04-2023
Kviknummer
LJA-84637501
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Jura, HR og personale, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed