Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorchef til fri- og privatskoleområdet

Børne- og Undervisningsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
27-05-2022

Vil du stå i spidsen for tilsynet med og vejledningen af 550 frie grundskoler, 250 efterskoler og 12 frie fagskoler? Så er stillingen som kontorchef i Kontor for Frie Skoler i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet måske noget for dig.

En velfungerende skole er afgørende for eleverne på skolen, for deres trivsel og for deres efterfølgende muligheder for at uddanne sig. Det gælder også for de mange elever på frie og private grundskoler, efterskoler og frie fagskoler. Som kontorchef i Kontor for Frie Skoler vil du derfor sammen med de dygtige og dedikerede medarbejdere i kontoret komme til at spille en vigtig rolle for disse skolers elever. Det gælder både, når styrelsen fører tilsyn med, om de frie skoler lever op til gældende regler, men også når styrelsen skal sikre effektiv implementering af nye politiske aftaler og afledte regelændringer samt som et internt mål at fastholde og udvikle kontorets vidensniveau om de frie skoler for bedst muligt at kunne understøtte kvalitetsudvikling via vejledning og tilsyn.

Om dig

Vi leder efter en kontorchef, der

  • kan påtage sig ledelsen af et kontor med en bred opgaveportefølje på et stort uddannelsesområde og meget gerne med erfaring fra tilsvarende opgaver.
  • har fokus på at skabe resultater og styr på detaljen.
  • har politisk tæft og kommunikerer klart i skrift og tale.
  • formår at omsætte styrelsens ledelsesgrundlag til god ledelse i det daglige.
  • formår at skabe gode samarbejdsrelationer internt såvel som eksternt.
  • understøtter en ambitiøs og effektiv arbejdsplads præget af trivsel og høj motivation.

Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelse med en juridisk profil, fx cand.jur. eller lignende. Du har erfaring med og ambitioner for ledelse.

Du leder kontoret i tæt samarbejde med to teamledere, og du refererer til styrelsens ene vicedirektør, ligesom et godt samarbejde med øvrige kontorer og centre i styrelsen er en forudsætning for at skabe gode resultater. Endelig har du en række faglige relationer til departementet såvel som aktører i undervisningssektoren. Gode samarbejdsevner er derfor afgørende.

Om os

Kontor for Frie Skoler varetager styrelsens opgaver vedrørende tilsyn, udvikling, implementering og regulering på fri- og privatskoler, efterskoler og frie fagskoler.

Kontoret varetager endvidere en stor vejledningsopgave i forhold til kommuner, skoler og borgere om rammerne for de frie skolers virksomhed. Vi er derfor i tæt dialog med bl.a. skoler, tilsynsførende og foreninger om reglerne på området og vejleder om regelfortolkning.

Endelig beskæftiger kontoret sig med den faglige udvikling, politikudvikling og løbende ministerbetjening i tæt samarbejde med Børne- og Undervisningsministeriets departement.

Kontoret består af ca. 20 medarbejdere, herunder jurister og andre ACere, pædagogiske konsulenter, kontorfuldmægtige og studenter.

Du får ansvar for:

  • at stå for den daglige ledelse af kontorets medarbejdere og opgaver
  • at udvikle kontorets opgaveløsning løbende
  • at bidrage til et tæt samarbejde på tværs, både internt i styrelsen og med departementet.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er indplaceret i løngruppe 1/lønramme 37. Du vil som udgangspunkt blive ansat på kontraktvilkår efter Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen besættes som udgangspunkt på åremål. Hvis du er tjenestemand i forvejen, kan ansættelse på tjenestemandsvilkår være en mulighed. Ansættelsesområdet afhænger af ansættelsesformen.

Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2022.

Vil du vide mere?

Nærmere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til vicedirektør Simon Pasquali på telefon 3392 2675, simon.pasquali@stukuvm.dk. Læs mere om ministeriet på uvm.dk og om styrelsen på stukuvm.dk, hvor du også kan finde vores ledelsesgrundlag.

Sådan søger du

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis til os via stillingsopslaget på vores hjemmeside på uvm.dk/job senest onsdag den 15. juni 2022 kl. 12.00. Hvis du er tjenestemand, skal din ansøgning stiles til Dronningen.

Vi forventer at holde samtaler i uge 25 og 26. Der vil blive brugt test og case i forbindelse med samtalerne.

 

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriets koncern. Vi ønsker en sammensætning af medarbejdere, der afspejler det omgivende samfund. Alle interesserede ansøgere uanset baggrund opfordres til at søge stillingen, såfremt de matcher kravene nævnt ovenfor. Vi vurderer udelukkende ansøgere på baggrund af kvalifikationer.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 25
1220 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-05-2022
Udløber
15-06-2022
Kviknummer
LJA-83659532
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Jura, HR og personale, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 25
1220
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
27-05-2022
Ansøgningsfrist
15-06-2022
Kviknummer
LJA-83659532
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Forskning og undervisning, Jura, HR og personale, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed