Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorchef til erhvervsuddannelser

Børne- og Undervisningsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-06-2022

Vil du stå i spidsen for vejledning, rådgivning, kvalitetstilsyn, administration og udvikling af erhvervsuddannelserne? Har du mod på et job, hvor sikker drift skal gå hånd i hånd med udvikling af dit område, og hvor du skal samarbejde med mange aktører om opgaverne. Så er stillingen som kontorchef i Kontor for Erhvervsuddannelser i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet måske noget for dig.

Velfungerende erhvervsuddannelser af høj faglig kvalitet er afgørende for dygtige faglærte elever og kursister og deres efterfølgende muligheder på arbejdsmarkedet. Som kontorchef i Kontor for Erhvervsuddannelser spiller du derfor - sammen med de dygtige og dedikerede medarbejdere i kontoret - en vigtig rolle i forhold til at indfri kontorets mål og ambitioner. Dette gælder i forhold til at forbedre kvaliteten på erhvervsskolerne og bidrage til den grønne omstilling, men også i forhold til at sikre effektiv implementering på politiske aftaler samt som internt mål at fastholde og udvikle kontorets vidensniveau om erhvervsuddannelserne.

 

Om dig

Vi leder efter en kontorchef, der:

  • Kan påtage sig ledelsen af et kontor med en bred opgaveportefølje på et stort uddannelsesområde og meget gerne med erfaring fra tilsvarende opgaver.
  • Har fokus på at skabe resultater og styr på detaljen.
  • Har politisk tæft og kommunikerer klart i skrift og tale.
  • Formår at omsætte styrelsens ledelsesgrundlag til god ledelse i det daglige.
  • Formår at skabe gode samarbejdsrelationer internt såvel som eksternt.
  • Understøtter en ambitiøs og effektiv arbejdsplads præget af trivsel og høj motivation.

Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelse. Du har erfaring med og ambitioner for ledelse.

Du leder kontoret i tæt samarbejde med tre teamledere, og du refererer til styrelsens ene vicedirektør, ligesom et godt samarbejde med en række øvrige kontorer og centre i styrelsen er en forudsætning for at skabe gode resultater. Endelig har du en række faglige relationer til departementet såvel som aktører i undervisningssektoren og arbejdsmarkedet parter. Samarbejdsevner er derfor en afgørende kompetence.

Om os

Kontor for Erhvervsuddannelser har ansvaret for en række opgaver relateret til udvikling og administration af erhvervsuddannelser og øge kvaliteten. Derudover har kontoret ansvaret for udarbejdelse af bekendtgørelser og behandling af klagesager, udvikling af kvalitetstilsynet, dimensionering af erhvervsuddannelser, forsøgs- og udviklingsprojekter og en lang række andre opgaver knyttet til uddannelsernes udvikling, herunder udvikling af fag, evaluering af uddannelser, praktikområdet mv. Alle opgaver løses i tæt samspil med samarbejdspartnere, både skoler, organisationer og arbejdsmarkedets parter.

Kontoret består af 3 teamledere, 33 faste medarbejdere, 2 studentermedhjælpere og p.t. 10 fagkonsulenter for erhvervsuddannelserne.

Du får ansvar for:

  • at stå for den daglige ledelse af kontorets medarbejdere og opgaver
  • at bidrage til udvikling af erhvervsuddannelserne
  • at udvikle kontorets opgaveløsning løbende
  • at bidrage til et tæt samarbejde på tværs, både internt i styrelsen og med departementet.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er indplaceret i løngruppe 1/lønramme 37. Du vil som udgangspunkt blive ansat på kontraktvilkår efter Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen besættes som udgangspunkt på åremål. Hvis du er tjenestemand i forvejen, kan ansættelse på tjenestemandsvilkår være en mulighed. Ansættelsesområdet afhænger af ansættelsesformen.

Stillingen ønskes besat snarest muligt eller pr. 1. august 2022.

Vil du vide mere?

Nærmere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til direktør Julie Elm Vig Albertsen på telefon 2478 1407 eller vicedirektør Martin Larsen på telefon 2528 4136. Læs mere om ministeriet på uvm.dk og om styrelsen på stukuvm.dk, hvor du også kan finde vores ledelsesgrundlag.

Sådan søger du

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis til os via stillingsopslaget på vores hjemmeside på uvm.dk/job senest onsdag den 10. august 2022. Hvis du er tjenestemand, skal din ansøgning stiles til Dronningen.

Der vil blive brugt test og case i forbindelse med samtalerne.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriets koncern. Vi ønsker en sammensætning af medarbejdere, der afspejler det omgivende samfund. Alle interesserede ansøgere uanset baggrund opfordres til at søge stillingen, såfremt de matcher kravene nævnt ovenfor. Vi vurderer udelukkende ansøgere på baggrund af kvalifikationer.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 21
1015 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-06-2022
Udløber
10-08-2022
Kviknummer
LJA-83744988
Jobtype
Fuldtid
PhD
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 21
1015
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
21-06-2022
Ansøgningsfrist
10-08-2022
Kviknummer
LJA-83744988
Jobtype
Fuldtid
PhD
Kategori
Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed