Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorchef til Direktionssekretariatet i Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
01-09-2020

Vil du være med på første række i arbejdet for at sikre, at København fortsætter sin positive udvikling? Vil du bidrage til, at medarbejderne i Københavns Kommune har de bedst mulige rammer for at skabe værdi for københavnerne? Kan du tænke strategisk og langsigtet og samtidig gå helt ned i detaljen på de rigtige tidspunkter? Så er du måske den rette til stillingen som chef for Direktionssekretariatet for Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune.


Vi søger en kontorchef til Økonomiforvaltningens direktionssekretariat. Sekretariatet består af 12 medarbejdere og en student. Sekretariatet har som sin vigtigste opgave at sikre en faglig, professionel og smidig betjening af forvaltningens tre direktører, så de altid er klædt bedst muligt på til opgaven med at lede Økonomiforvaltningen og koordinere opgaver på tværs af kommunens syv forvaltninger. Samtidig er det sekretariatets opgave at sikre en velfungerende kommunikation mellem direktionen og Økonomiforvaltningens enheder og kontorer.


Om Direktionssekretariatet

Du indgår i Økonomiforvaltningens chefkreds på Københavns Rådhus og refererer direkte til den administrerende direktør. Stillingen indebærer en bred portefølje af opgaver. Det er således forventningen, at du både er i stand til at formulere langsigtede, strategiske oplæg og samtidig har sans for detaljen.


Sekretariatets opgaver omfatter blandt andet

 • Rådgivning af og sparring med direktionen
 • Kommunikation af direktionens ønsker og forventninger til den øvrige del af forvaltningen
 • Rekruttering af ledere og øvrige HR- og styringsrelaterede opgaver med strategisk betydning for direktionen
 • Udarbejdelse af strategiske oplæg på en bred palet af områder
 • Udarbejdelse og kvalitetssikring af oplæg og mødemateriale til direktionen
 • Kalenderstyring for direktionen
 • Sekretariatsbetjening af det faste, ugentlige møde mellem kommunens syv administrerende direktører
 • Sekretariatsbetjening af en række øvrige faste møder, herunder koncerndirektionsmøder, chefmøder mv.
 • Koordinering af sager på tværs af kommunens forvaltninger og enheder

Sekretariatet har en meget bred samarbejdsflade, og det er centralt for at få succes i stillingen, at du er i stand til at skabe gode samarbejdsrelationer baseret på gensidig anerkendelse og respekt, hvor du har fokus på at spille sekretariatets samarbejdspartnere gode.


Om dig

Det er afgørende for os at finde en stærk og engageret chef, som kan sikre, at Direktionssekretariatet skaber værdi for direktionen, forvaltningen og den øvrige del af kommunen.


Vi vil lægge vægt på, at du

 • er generalist med en stærk faglighed
 • er resultatorienteret og kan sætte retning for sekretariatets arbejde og udvikling
 • tænker strategisk og har politisk tæft
 • har stærke samarbejdsevner
 • er en dygtig kommunikator
 • har sans for at koordinere og tilrettelægge processer og arbejdsgange på en hensigtsmæssig måde
 • har personlig gennemslagskraft men samtidig forstår at være imødekommende og skabe tillid
 • har en relevant akademisk uddannelse
 • har ledelseserfaring

Det er endvidere vores forventning, at du har stor interesse for den offentlige sektors generelle udvikling og aktivt følger med i udviklingen og debatten på dette område.


Vi tilbyder

Et job i et udfordrende, afvekslende og løsningsorienteret miljø i en central position tæt på store beslutninger. Dit primære arbejdssted er Københavns Rådhus. Jobbet rummer gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.


Løn- og ansættelsesforhold

Vi tilbyder løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Løn er efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.


Om Økonomiforvaltningen

Københavns Kommune er Danmarks største offentlige arbejdsplads med syv forvaltninger og cirka 45.000 medarbejdere. Alle syv forvaltninger i Københavns Kommune arbejder sammen for at sikre, at vækst og livskvalitet følges ad i København. Det gør vi i Økonomiforvaltningen bl.a. ved at sikre det økonomiske råderum til at realisere politiske beslutninger og ved at bidrage til at skabe beslutningsgrundlaget for byens udvikling, så København kan være verdens bedste by at bo og leve i. I Økonomiforvaltningen er vi cirka 2.500 medarbejdere fordelt på en rådhusdel og fire selvstændige driftsenheder, som leverer service og rådgivning til hele kommunen.


Vil du vide mere?

Læs mere om Københavns Kommune og Økonomiforvaltningen på
www.kk.dk. Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte administrerende direktør Søren Hartmann Hede på 5121 5160.


Søg via nedenstående link senest onsdag den 16. september 2020

Vi forventer at bruge test i rekrutteringsforløbet og at holde samtaler i uge 39-40.Økonomiforvaltningen

Økonomiforvaltningen er en af Københavns Kommunes syv forvaltninger. Vi arbejder for overborgmesteren, Borgerrepræsentationen og Økonomiudvalget og understøtter derved kommunale beslutningsorganer på højeste niveau. Sideløbende varetager vi de overordnede, koordinerende opgaver vedrørende kommunens økonomi, personale, fysiske planlægning, administration, beredskab, kommunikation og den generelle udvikling af byen. Vores mål er at fastholde og udvikle København som en af verdens bedste byer at bo i og skabe øget vækst gennem viden, innovation og beskæftigelse.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune

Adresse 1
Rådhuspladsen 1
1550 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-09-2020
Udløber
16-09-2020
Kviknummer
LJA-80990203
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune

Adresse
Rådhuspladsen 1
1550
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
01-09-2020
Ansøgningsfrist
16-09-2020
Kviknummer
LJA-80990203
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed