Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorchef til Digitalisering og Data

Arbejdstilsynet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
28-10-2020

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.

 

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.

 

Du kan læse mere om os på www.at.dk

 

Et kontor i udvikling

Som et led i aftalen om en ny og forbedret arbejdsmiljøindsats fra 2019, udvikler AT i de kommende år digitale løsninger, der bl.a. skal understøtte de nye initiativer i aftalen. Herudover moderniserer AT over en årrække hele styrelsens it-systemlandskab, så det kan rumme både nuværende og nye tilsynsmetoder og -indsatser.

 

Digitalisering og Data er helt central i denne udvikling, og kontoret vil fremadrettet være organiseret som et center med to kontorchefer, der sammen vil have ansvaret for kontorets opgaver.

 

Den ene kontorchef (din kollega) vil have det primære ansvar for opbygning af vores samlede datalandskab, opbygning af datadrevne systemer og at bringe data i anvendelse både internt og eksternt samt it-arkitektur, teknisk udvikling og it-drift, mens du vil have det primære ansvar for den forretningsrettede it-udvikling og implementering, forretningsmæssigt vedligehold af eksisterende systemer, kommunikation og brobygning i forhold til brugerne samt den agile transformation, som vi er i gang med i organisationen.

 

En række opgaver vil skulle løses af de to kontorchefer i fællesskab, det vedrører fx økonomistyring, leverandørstyring og samlet porteføljestyring.

Begge kontorchefer refererer til vicedirektøren for økonomi, digitalisering, kommunikation, analyse og offshore olie & gas.

 

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du har:

  • relevant videregående uddannelse og lederuddannelse,

  • erfaring med it- og forretningsudvikling,

  • erfaring med agile metoder og - transformation,

  • en stærk lederprofil der kan skabe trivsel, arbejdsglæde og resultater gennem en motiverende og anerkendende lederstil,

  • gode kommunikations- og samarbejdsevner,

  • gennemslags-, handle-og beslutningskraft.

 

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

 

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter senest 1. januar 2021.

 

Du ansættes på kontraktvilkår med aflønning i løngruppe 1 (lønramme 37) og ansættelse sker på åremål for en 5-årig periode.

 

Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Ansættelse sker efter rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten.

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte vicedirektør Trine Bødker på tlf. 2277 5680.

 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk via linket senest 15. november 2020

 

Vi forventer at holde 1. samtaler den 18. november og 2. samtaler den 24. november.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Arbejdstilsynet

Adresse 1
Landskronagade 33
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Landskronagade 33
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-10-2020
Udløber
15-11-2020
Kviknummer
LJA-81320288
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Arbejdstilsynet

Adresse
Landskronagade 33
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
28-10-2020
Ansøgningsfrist
15-11-2020
Kviknummer
LJA-81320288
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT, web og teknologi, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed