Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorchef til Center for Udgående Kvalitetsarbejde

Børne- og Undervisningsministeriet

Holbæk, Vestsjælland

Indrykket
18-01-2023

Har du et skarpt blik for god kvalitet på uddannelser for unge, og er du en erfaren og dygtig leder? Så er stillingen som kontorchef i Center for Udgående Kvalitetsarbejde måske noget for dig?

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet søger en ambitiøs kontorchef, som blandt andet vil få ansvar for vores udgående rådgivning i relation til institutioner for den Forberedende Grunduddannelse (FGU), erhvervsuddannelserne og gymnasieuddannelserne i Center for Udgående Kvalitetsarbejde (CUK).

Som kontorchef i CUK får du bl.a. ansvaret for vores rådgivning til institutionerne om kvalitet i undervisning, institutionsudvikling og ledelse. Vi tager afsæt i viden fra både praksis og forskning og står på et solidt kendskab til sektorens centrale data, økonomiske og lovgivningsmæssige rammer. Vi udvikler løbende vores formater og måde at arbejde på, så vi er effektive, relevante og kommunikerer ud fra modtagerens behov.

Vi forventer, at du sammen med din nære kontorchefkollega samt centerets dygtige og dedikerede teamledere og medarbejdere kan skabe resultater i vores udgående kvalitetsarbejde. I forhold til uddannelser for unge har vi blandt andet som opgave at:

 • Vejlede tydeligt om kvalitetsudvikling og om pædagogisk ledelse og udvikling - med et skarpt blik for områdernes konkrete udfordringer
 • Rådgive institutioner udtaget i kvalitetstilsynet gennem dialogiske og resultatorienterede processer
 • Vejlede i fag og faglige temaer, herunder prøver, på FGU
 • Sikre et systematisk tilbageløb af høj kvalitet til den øvrige styrelse samt departementet

Et godt og tæt samarbejde internt i Børne- og Undervisningsministeriet og med uddannelsesområderne er en forudsætning for at skabe resultater.

Ledelsen af centeret løftes i et tæt samspil med centerets anden kontorchef og syv teamledere. Der er tillige en række tværgående udviklings- og driftsopgaver for kontorcheferne i centeret. Den endelige fordeling af dem vil blive aftalt, når vi kender din profil.

Om dig

Vi søger en rutineret leder der:

 • Har ambitioner for og indsigt i uddannelser for unge
 • Kan påtage sig ledelsen af en stor og mangefacetteret drifts- og udviklingsopgave
 • Har erfaring fra centraladministrationen eller forvaltning
 • Kan sikre høj kvalitet i vores udgående rådgivning på institutionerne
 • Kan sætte en klar retning for fagligheder med en anden uddannelsesbaggrund end din egen
 • Har politisk tæft og kommunikerer klart i skrift og tale
 • Kan lede et center i et tæt samspil med en kollega og gennem ledere og formår at realisere styrelsens ambition om feedback som et centralt element i en lærende organisation
 • Understøtter en ambitiøs, resultatorienteret og effektiv arbejdsplads præget af trivsel og høj motivation

Vi forventer, at du har en samfundsvidenskabelig eller pædagogisk kandidatuddannelse. Du har erfaring med og ambitioner for ledelse og formår at navigere sikkert i en politisk ledet organisation. Du må desuden meget gerne have erfaring fra konsulent-/rådgivningsarbejde.

Som chef i centeret indgår du i flere arbejdsfællesskaber. Du har en chefkollega i centret, du er en del af chefgruppen i styrelsen, og så refererer du til styrelsens ene vicedirektør og skal arbejde sammen med hele direktionen. Endelig har du en række faglige relationer til departementet. Samarbejdsevner er derfor en afgørende kompetence.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er indplaceret i løngruppe 1/lønramme 37. Du vil som udgangspunkt blive ansat på kontraktvilkår efter Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen besættes som udgangspunkt på åremål. Hvis du er tjenestemand i forvejen, kan ansættelse på tjenestemandsvilkår være en mulighed. Ansættelsesområdet afhænger af ansættelsesformen.

Arbejdsstedet er Tidemandsvej 1 i Holbæk. Her er centeret lokaliseret samt med bl.a. EVA og Danmarks Akkrediteringsinstitution.

Stillingen ønskes besat senest pr. 1. april 2022.

Om os

I centeret har vi fokus på at støtte dagtilbud, skoler og ungdomsuddannelsesinstitutioner i deres arbejde med at udvikle stærke faglige læringsmiljøer, som styrker børn og unges læring, trivsel og dannelse. Det gør vi ved at rådgive og formidle på baggrund af nyeste viden fra forskning og praksis. Vi har som ambition at bidrage til at gøre det lettere at give god undervisning.

Der er ca. 120 medarbejdere i centeret, som er organiseret i teams.

Vil du vide mere?

Nærmere oplysninger om stillingen herunder styrelsens strategiske grundlag fås ved henvendelse til vicedirektør Cathrine Lindberg Bak på telefon 4173 0866 eller afgående kontorchef Annegrete Larsen på telefon 2167 6463. Læs mere om styrelsen på www.stukuvm.dk, hvor du også kan finde vores ledelsesgrundlag.

Sådan søger du

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis til os elektronisk via stillingsopslaget senest søndag d. 5 februar. Hvis du er tjenestemand, skal din ansøgning stiles til Dronningen.

Vi forventer at holde samtaler i uge 6 og 8. Der vil blive brugt test og case i forbindelse med samtalerne.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriets koncern. Vi ønsker en sammensætning af medarbejdere, der afspejler det omgivende samfund. Alle interesserede ansøgere uanset baggrund opfordres til at søge stillingen, såfremt de matcher kravene nævnt ovenfor. Vi vurderer udelukkende ansøgere på baggrund af kvalifikationer

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse 1
Tidemandsvej 1
4300 Holbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-01-2023
Udløber
05-02-2023
Kviknummer
LJA-84439328
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse
Tidemandsvej 1
4300
Holbæk
Danmark
Praktisk information
Indrykket
18-01-2023
Ansøgningsfrist
05-02-2023
Kviknummer
LJA-84439328
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed