Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen,

København
01-03-2018

Kontorchef til Center for Marked og Kollektiv trafik

Kontakt

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Edvard Thomsens Vej 14
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-03-2018
Udløber:
13-03-2018
Kviknummer:
LJA-57031549
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Politik og samfund
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Trafik-, Bygge og Boligstyrelsen søger en kontorchef, der ud fra et helhedsorienteret perspektiv kan varetage opgaver inden for sikkerhed på jernbane, metro, letbane og veteranbaner, i et konstruktivt

samarbejde med virksomhederne på området.

 

Opgaven

Center for marked og kollektiv trafik varetager sektorovervågning og servicering med henblik på at fremme en sammenhængende kollektiv trafik. Centeret ledes i det daglige af tre kontorchefer, som desuden indgår i styrelsens samlede chefgruppe.

 

Kontorchefen har ledelsesansvar for ca. 20 medarbejdere, og skal varetage ledelsen af en række opgaver, som i sidste ende har betydning for sikkerheden på jernbane, metro, letbane og veteranbane.

Kontorchefen skal medvirke til at skabe en organisation, der effektivt kan udmønte strategiske mål i resultater og sikker drift, og hvor regulerings- og tilsynsaktiviteter sker i et konstruktivt samspil med virksomhederne og deres organisationer.

 

En række af de aktuelle udfordringer er: Tilpasning af kapacitet til håndtering af en markant øget godkendelses- og tilsynsopgave, tilrettelæggelse af effektiv proces for godkendelse af køretøjer i forbindelse med DSBs anskaffelse af nyt materiel, evaluering og tilpasning af godkendelsesregimet i relation til ansøgninger om store projekter på jernbane, metro og letbane samt implementering af 4. jernbanepakke.

 

Personen

Det er en fordel men ikke et krav at den ny kontorchef har indsigt i jernbanebranchen og/eller ledelseserfaring inden jernbaneområdet eller et andet teknisk område. Erfaringerne kan være indhentet både fra centraladministrationen, rådgiverbranchen eller direkte fra de brancheområder stillingen dækker.

 

Kontorchefen skal være stærk i både skriftlig og mundtlig kommunikation og formidling og skal kunne indgå i samspil med de aktører, der er centrale for styrelsens opgaveløsning. Det er desuden vigtigt med et godt overblik og forståelse for de helhedsorienterede aspekter i opgaveløsningen.

 

Endelig skal kontorchefen kunne leve op til styrelsens fire ledelsesdimensioner i forhold til faglig ledelse, strategisk ledelse, personaleledelse og administrativ ledelse. Du kan se mere om forventninger til ledelsesrollen i stillings- og personprofilen.

 

Yderligere information

Læs mere om styrelsen og stillingen på www.tbst.dk eller www.muusmann.com.

 

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til vicedirektør i Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, Lise Aaen Kobberholm, tlf. 7221 8800, eller direktør i MUUSMANN, Lars Bo Pedersen, tlf. 4022 8718.

 

Ansøgningsfrist: Tirsdag den 13. marts 2018.

 

Tiltrædelse: Snarest muligt.

 

Søg stillingen på www.muusmann.com/stillinger.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job
Lignende job
FSR - Danske Revisorer
København, Storkøbenhavn
Frist:
10-08-2018
Grønlands Selvstyre, Departementet for Sundhed og Forskning
Nuuk
Frist:
10-08-2018