Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorchef til Center for Koncernregnskab, Puljer og SPS i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Børne- og Undervisningsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
03-09-2021

Vil du være med til at styrke styrelsens økonomiske og administrative forretningsgange, og sikre en fortsat udvikling af vores økonomistyring, administration af puljer og SPS? Så er stillingen som kontorchef i Center for Koncernregnskab, Puljer og SPS i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet måske noget for dig.

 

Vi er i gang med at etablere et stærkt og effektivt center i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet med to kontorchefer, hvor vi både understøtter en sikker drift i forhold til koncernregnskab og puljer samt sikrer, at elever med funktionsnedsættelser får den nødvendige støtte.

 

Vi søger en kontorchef, der skal have hovedansvaret for puljer og koncernregnskab. Som kontorchef i Center for Koncernregnskab, Puljer og SPS spiller du, sammen med de dygtige og dedikerede medarbejdere i centeret, en vigtig rolle. En succesfuld varetagelse af rollen forudsætter navnlig, at du kan:

 • Kvalificere vores økonomiske styring, herunder udvikle gode prognoseredskaber

 • Sætte dig ind i og administrere korrekt i henhold til det samlede regelkompleks, der går på tværs af de forskellige områder

 • Bistå med drift og udvikling af puljer og koncernregnskab. Det fordrer blandt andet, at arbejdsgangene er veldokumenterede og løbende optimeres

 • Styrke og systematisere styrelsens tilsyn og risikostyring for puljer og koncernregnskab

 

Om dig

Vi leder efter en kontorchef, der:

 • Kan påtage sig ledelsen af forretningskritiske myndighedsopgaver inden for puljer og koncernregnskab og meget gerne med erfaring fra tilsvarende opgaver.

 • Trives med at udgøre centerledelsen sammen med en anden kontorchef.

 • Har fokus på at skabe resultater og styr på detaljen.

 • Har politisk tæft og kommunikerer klart i skrift og tale.

 • Formår at omsætte styrelsens ledelsesgrundlag til god ledelse i det daglige.

 • Formår at skabe gode samarbejdsrelationer internt såvel som eksternt.

 • Understøtter en ambitiøs og effektiv arbejdsplads præget af trivsel og høj motivation.

 

Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelse, og gerne revisionsfaglig baggrund. Du har erfaring med regnskab, økonomistyring og ambitioner for ledelse.

 

Du leder centeret i tæt samarbejde med en anden kontorchef og tre teamledere, du refererer til styrelsens ene vicedirektør, men arbejder sammen med hele direktionen. Desuden er et godt samarbejde med en række øvrige kontorer og centre i styrelsen en forudsætning for at skabe gode resultater. Endelig har du en række faglige relationer til departementet såvel som aktører i undervisningssektoren. Samarbejdsevner er derfor en afgørende kompetence.

 

Om os

Center for Koncernregnskab, Puljer og SPS består foruden 2 kontorchefer og tre teamledere af knap 50 dygtige medarbejdere. Centeret har ansvaret for:

 • Ministeriets koncernfælles regnskabsfunktion i samarbejde med økonomifunktionerne i departementet og Styrelsen for IT og Læring. Opgaverne omfatter økonomistyring, bogholderi og regnskab. Centeret har en central opgave med etablere en koncernfælles registreringsramme, der sikrer gennemsigtighed i ressourceanvendelsen og med en klar rolle og ansvarsfordeling.

 • Processen for ministeriets puljebevillinger, bl.a. udlodningsmidler forsøgs- og udviklingsmidler, driftslignende tilskud og forligsbelagte satspuljemidler mv. Centeret modtager ansøgninger, formidler bevillingsbreve og udarbejder puljebilag til udbetaling. Arbejdet varetages i samarbejde med fagkontorerne, der har det faglige ansvar for puljerne.

 • Administration og udvikling af de statslige specialpædagogiske støtteordninger (SPS) med fokus på, at de nødvendige støtteformer er til rådighed. SPS bevilliges efter ansøgning til elever/studerende, som har en funktionsnedsættelse. Den skal sikre, at elever kan uddanne sig på lige fod med andre. Ydelserne omfatter bl.a. støttetimer, tolketimer, borde, stole, computere og software

 • Centeret har en væsentlig opgave med at sikre, at elever og studerende får deres støtte til tiden, større prognosepræcision for udgifterne, omstilling til nyt system til sagsbehandling og udbetaling af støtten, styrket tilsyn og effektivt indkøb.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er indplaceret i løngruppe 1/lønramme 37. Du vil som udgangspunkt blive ansat på kontraktvilkår efter Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen besættes som udgangspunkt på åremål. Hvis du er tjenestemand i forvejen, kan ansættelse på tjenestemandsvilkår være en mulighed. Ansættelsesområdet afhænger af ansættelsesformen.

 

Stillingen ønskes besat pr. 1. december 2021.

 

Vil du vide mere?

Nærmere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til vicedirektør Martin Larsen på telefon 2528 4136. Læs mere om ministeriet på www.uvm.dk og om styrelsen på www.stukuvm.dk, hvor du også kan finde vores ledelsesgrundlag.

 

Sådan søger du

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis til os via stillingsopslaget på vores hjemmeside på uvm.dk/job senest søndag den 26. september 2021. Hvis du er tjenestemand, skal din ansøgning stiles til Dronningen.

 

Vi forventer at holde samtaler i uge 40 og 41. Der vil blive brugt test og case i forbindelse med samtalerne.

 

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriets koncern. Vi ønsker en sammensætning af medarbejdere, der afspejler det omgivende samfund. Alle interesserede ansøgere uanset baggrund opfordres til at søge stillingen, såfremt de matcher kravene nævnt ovenfor. Vi vurderer udelukkende ansøgere på baggrund af kvalifikationer.

 

Ansøgningsfrist

26-09-2021

 

Tiltrædelsesdato

01-12-2021

 

Arbejdstid

Fuldtid

 

Kategori

Kontorchef

 

Arbejdssted

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

 

Hjemmeside

http://uvm.dk/

 

Kontakt

Martin Larsen

Vicedirektør

E-mail

3392 5566

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 26
1220 København K
Danmark
Adresse 2
Frederiksholms Kanal 21
1220 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-09-2021
Udløber
26-09-2021
Kviknummer
LJA-82609810
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 21
1220
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
03-09-2021
Ansøgningsfrist
26-09-2021
Kviknummer
LJA-82609810
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed