Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorchef til Center for Data og Analyse

Børne- og Undervisningsministeriet - Styrelsen for It og Læring

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-10-2019

Er du et stærkt ledertalent, har du erfaring med data- og analysearbejde, og vil du spille en nøglerolle i videreudviklingen af vores data- og analysemiljø?

 

Så er du måske vores nye kontorchef i Center for Data og Analyse, som har til opgave at indhente og bringe data i spil på tværs af hele Børne- og Undervisningsministeriet.

 

Du kommer til at indgå i styrelsens chefgruppe, hvor ledelse er øverst på dagsordenen, hvor der er højt til loftet, og hvor vi bruger og supplerer hinanden. Du får sammen med en anden kontorchef personaleansvar for 30 dygtige og engagerede medarbejdere samt ansvar for samarbejdet med vores it-leverandør på området.

 

Som kontorchef skal du først og fremmest sikre, at centerets team indhenter, bearbejder og formidler ministeriets data, så det skaber mest mulig værdi for vores brugere. Det betyder, at du skal have et særligt blik for, hvorledes de mange data, vi har adgang til, kan anvendes til at understøtte vores kolleger i Børne- og Undervisningsministeriets koncern i deres arbejde med politisk betjening, kvalitetsudvikling, tilsyn m.v. Samtidigt skal du kunne se mulighederne i, hvorledes vores arbejde med it på tværs af styrelsen giver nye muligheder for at opsamle og anvende data langt flere steder end i dag.

 

Vi søger en kontorchef, som bl.a.:

  • Har erfaring med data og analyse fra en større politisk organisation og kan give sparring og inspiration til et stærkt fagligt miljø på dataområdet

  • Er et stærkt ledelsestalent og gerne har erfaring med ledelse eller ledelseslignende funktioner

  • Har personlig gennemslagskraft og er god til at både give og modtage feedback

  • Er teamplayer og er samarbejdsorienteret

  • Har en relevant akademisk uddannelse

 

Ansøgningsfristen er søndag den 10. november 2019. Du kan søge stillingen via linket nedenfor.

Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2020.

 

Du er velkommen til at kontakte vicedirektør Kristian Ørnsholt, STIL, på telefon 4132 4708 eller partner i Genitor Martin Isenbecker på telefon 2565 9231 med henblik på uddybende spørgsmål. Læs en uddybende job- og personprofil her (pdf).

 

Vores vision i Styrelsen for It og Læring er at være de bedste i staten til at skabe værdi gennem it, digitalisering og data og derved forbedre børn, unge og voksnes læring.

 

I Styrelsen for It og Læring ønsker vi en sammensætning af medarbejdere, der afspejler det omgivende samfund, og vi vurderer udelukkende ansøgere på baggrund af kvalifikationer og kompetencer. Læs mere om os på www.stil.dk, herunder om vores rekrutteringsproces, arbejdsplads mv.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Børne- og Undervisningsministeriet - Styrelsen for It og Læring

Adresse 1
Vester Voldgade 123
1552 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-10-2019
Udløber
10-11-2019
Kviknummer
LJA-76533179
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Børne- og Undervisningsministeriet - Styrelsen for It og Læring

Adresse
Vester Voldgade 123
1552
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-10-2019
Ansøgningsfrist
10-11-2019
Kviknummer
LJA-76533179
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT, web og teknologi, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed